Povezane vesti
„Našu decu ne mogu da vaspitavaju dadilje“: Seka Aleksić otvoreno o roditeljstvu i sinovima
Nova 18.03.2025
Pevačica je već godinama u skladnom braku sa suprugom Veljkom Piljkićem sa kojim je dobila dvojicu sinova, Jovana i Jakova. Svojevremeno je govorila o roditeljstvu i istakla da joj je suprug velika podrška, te da kada je ona na poslovnim putovanjima… »
"Našu decu ne mogu da vaspitavaju dadilje": Seka Aleksić o porodici i prijateljima: "nemam više nikoga"
Blic 18.03.2025
Pevačica Seka Aleksić slovi za ženu koja je britka na jeziku i koja se čvrsto drži svojih stavova. O deci, porodici i prijateljima ima jasan stav i zna kada treba povući crtu i reći "Dosta." - Neka priča ko god šta hoće, ja znam da mi je supruga… »
Vesti dana »

Vučić: Srbija ostaje pouzdan partner svima koji iskreno teže saradnji i napretku
Politika pre 5 satijoš 5 povezanih

Sve više maloletnih beograđana pada u komu od alkohola! Stručnjaci izneli dramatične podatke: "Gase" votku pivom, a iza svega stoji ozbiljan problem
Blic pre 55 minutajoš 1 povezana

Incident u Zaječaru: Navijači Zvezde bacili topovski udar u teren, dva igrača završila na travi
Danas pre 6 satijoš 1 povezana