Povezane vesti
„Našu decu ne mogu da vaspitavaju dadilje“: Seka Aleksić otvoreno o roditeljstvu i sinovima
Nova 18.03.2025
Pevačica je već godinama u skladnom braku sa suprugom Veljkom Piljkićem sa kojim je dobila dvojicu sinova, Jovana i Jakova. Svojevremeno je govorila o roditeljstvu i istakla da joj je suprug velika podrška, te da kada je ona na poslovnim putovanjima… »
"Našu decu ne mogu da vaspitavaju dadilje": Seka Aleksić o porodici i prijateljima: "nemam više nikoga"
Blic 18.03.2025
Pevačica Seka Aleksić slovi za ženu koja je britka na jeziku i koja se čvrsto drži svojih stavova. O deci, porodici i prijateljima ima jasan stav i zna kada treba povući crtu i reći "Dosta." - Neka priča ko god šta hoće, ja znam da mi je supruga poslao… »
Vesti dana »

"Putin lepo priča, a onda noću sve bombarduje": Tramp presekao, gotovo je, šalje Patriote Zelenskom
Mondo pre 42 minutajoš 25 povezanih

"50,60 Zgubidana vija ulaze na sajam": Vučević o pokušaju blokade polaganja ispita u Novom Sadu: "Poslednji element obojene revolucije"
Blic pre 37 minutajoš 21 povezana

Evropski indeksi u padu nakon što je Tramp najavio carinu od 30 odsto na uvoz iz EU
Insajder pre 17 minutajoš 13 povezanih

Fifa uvodi dodatni korak kako bi kaznila Enrikea: Evo šta trenera PSŽ-a čeka posle fizičkog napada u finalu SP
Telegraf pre 22 minutajoš 19 povezanih