Povezane vesti
Smeće iz Valjeva će se odvoziti u Sremsku Mitrovicu
Patak online 18.03.2025
petak, 21. marta 2025. VALJEVO- Nakon što su meštani Beloševca, Novog Naselja i Donje Grabovice odlučili da potpuno blokiraju gradsku deponiju u Valjevu smeće iz grada na Kolubari biće, po svemu sudeći, odlagano na regionalnoj deponiji u Sremskoj… »
ZBOG BLOKADE DEPONIJE PROGLAŠENA VANREDNA SITUACIJA U GRADU – OD SUTRA SE VALJEVSKO SMEĆE ODVOZI U SREMSKU MITROVICU
Valjevska posla 18.03.2025
“Mi smi imali korektan razgovor sa meštanima mesnih zajednica oko deponije i pokušali smo da pronađemo rešenje, tačnije, ja sam ih molio da nam izađu u susret i daju tri meseca da problem rešimo na drugačiji način. Međutim, nismo uspeli da se… »
ORGANIZATORI BLOKADE DEPONIJE ODBILI PONUDU GRADONAČELNIKA JER “NE POSTOJE PRAVNE GARANCIJE ZA DATO OBEĆANJE”
Valjevska posla 18.03.2025
Meštani koji od juče potpuno blokiraju gradsku deponiju, izvestili su medije da su ih na licu mesta posetili gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković i direktor JKP “Vidrak” Dragutin Kuzmanović i da su vođeni pregovori da se deponija odblokira. Kako… »
Vanredna situacija u Valjevu: Uvedena 24-sata blokada deponije
Večernje novosti 18.03.2025
Na osnovu predloga Štaba za vanredne situacije grada Valjeva, na sednici koja je danas održana i procene da je teritorija Grada potencijalno ugrožena usled elementarne nepogode – epidemije, proglašena je vanredna situacija na teritoriji grada… »
Srpski grad iznenada proglasio vanrednu situaciju
Telegraf 18.03.2025
Preporučujemo. Na osnovu predloga Štaba za vanredne situacije grada Valjeva, na sednici koja je danas održana i procene da je teritorija Grada potencijalno ugrožena usled elementarne nepogode – epidemije, proglašena je vanredna situacija na… »
Deblokada deponije moguća samo uz pravne garancije lokalne samouprave
ObjektiVa 18.03.2025
Stanovnici naselja oko valjevske deponije, drugog dana blokade, nakon jučerašnjih razgovora sa gradonačelnikom i direktorom JKP Vidrak Valjevo, poručuju da je deblokada deponije moguća isključivo uz pravne garancije da će biti zatvorena, prema… »
Sednica u Valjevu: Smeće će se odvoziti u Sremsku Mitrovicu
Kurir 18.03.2025
VALJEVO - Nakon što su meštani Beloševca, Novog Naselja i Donje Grabovice odlučili da potpuno blokiraju gradsku deponiju u Valjevu smeće iz grada na Kolubari biće, po svemu sudeći, odlagano na regionalnoj deponiji u Sremskoj Mitrovici. Iz Gradske… »
Vesti dana »

Ukrajinski dronovi na ruske bombardere: Poruka Moskvi, ali i Zapadu
Danas pre 2 minutajoš 4 povezane

Vremenska prognoza za 2. jun: Danas sunčano i toplo vreme, do 33 stepena
Beta pre 1 satjoš 1 povezana

Selaković: Festival srpske patriotske pesme u Kladovu u čast kompozitora "Tamo daleko"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Preokret u prognozama predsedničkih izbora u Poljskoj, ipak prednost kandidatu opozicije Navrockom
Danas pre 2 satajoš 3 povezane

"Uvek su tu neke priče koje me ne interesuju": Trener Budućnosti zna šta je odlučilo meč sa Zvezdom
Mondo pre 1 satjoš 3 povezane