Povezane vesti

Protestno okupljanje sutra u Leskovcu i Vlasotincu

Protestno okupljanje sutra u Leskovcu i Vlasotincu

Stav.life 18.03.2025
Učenici leskovačke Gimnazije pozvali su građane da im se pridruže sutra na protestima ispred zgrade skupštine Vlasotince u 11.30 sati. Studenti Tehnološkog fakulteta u blokadi najavljuju okupljanje u 18 sati ispred Tehnološkog fakulteta, a šetnja je… »
Protestna šetnja studenata sutra i u Leskovcu: „Mi sviramo kraj“

Protestna šetnja studenata sutra i u Leskovcu: „Mi sviramo kraj“

Jugmedia 18.03.2025
Studenti Tehnološkog fakulteta u Leskovcu najavili su za sutra, 19. marta, još jednu protestnu šetnju. Okupljanje je u 18 sati ispred ove ustanove. „Tražimo ispunjenje zahteva. Mi sviramo kraj“, ističu studenti. Ruta još uvek nije poznata.… »
Mi sviramo kraj! Sutra novi protesti gimnazijalaca i studenata u Leskovcu i Vlasotincu

Mi sviramo kraj! Sutra novi protesti gimnazijalaca i studenata u Leskovcu i Vlasotincu

Rešetka 18.03.2025
Dve protestne šetnje planirane su za sutra u Leskovcu i Vlasotincu. Na prvu pozivaju srednjoškolci, na drugu studenti. Naime, učenici leskovačke Gimnazije u blokadi pozvali su građane da im se pridruže na protest ispred platoa zgrade opštine Vlasotince… »
Gimnazijaci iz Leskovca najavljuju još jedan protest sutra u Vlasotincu

Gimnazijaci iz Leskovca najavljuju još jedan protest sutra u Vlasotincu

Jugmedia 18.03.2025
Gimnazijalci iz Leskovca najavljuju sutra protest ispred platoa zgrade opštine Vlasotince od 11.30 sati. Protest je nazvan „Studenti se pitaju“ a oni pitaju će „Majemo li do Vlasotince“. Foto: Gimnazija u blokadi Leskovac… »

Vesti dana »