Повезане вести

Протестно окупљање сутра у Лесковцу и Власотинцу

Протестно окупљање сутра у Лесковцу и Власотинцу

Став.лифе 18.03.2025
Ученици лесковачке Гимназије позвали су грађане да им се придруже сутра на протестима испред зграде скупштине Власотинце у 11.30 сати. Студенти Технолошког факултета у блокади најављују окупљање у 18 сати испред Технолошког… »
Протестна шетња студената сутра и у Лесковцу: „Ми свирамо крај“

Протестна шетња студената сутра и у Лесковцу: „Ми свирамо крај“

Југмедиа 18.03.2025
Студенти Технолошког факултета у Лесковцу најавили су за сутра, 19. марта, још једну протестну шетњу. Окупљање је у 18 сати испред ове установе. „Тражимо испуњење захтева. Ми свирамо крај“, истичу студенти. Рута још увек… »
Ми свирамо крај! Сутра нови протести гимназијалаца и студената у Лесковцу и Власотинцу

Ми свирамо крај! Сутра нови протести гимназијалаца и студената у Лесковцу и Власотинцу

Решетка 18.03.2025
Две протестне шетње планиране су за сутра у Лесковцу и Власотинцу. На прву позивају средњошколци, на другу студенти. Наиме, ученици лесковачке Гимназије у блокади позвали су грађане да им се придруже на протест испред платоа… »
Гимназијаци из Лесковца најављују још један протест сутра у Власотинцу

Гимназијаци из Лесковца најављују још један протест сутра у Власотинцу

Југмедиа 18.03.2025
Гимназијалци из Лесковца најављују сутра протест испред платоа зграде општине Власотинце од 11.30 сати. Протест је назван „Студенти се питају“ а они питају ће „Мајемо ли до Власотинце“. Фото: Гимназија у блокади Лесковац… »

Вести дана »