Povezane vesti
Pevači "oživeli" stari hit: Iza svega se "krije" Aca Sofronijević
Večernje novosti 18.03.2025
POČETKOM dvehiljaditih, pesma "Šta će meni više od toga", koju su u duetu izveli Željko Joksimović i Haris Džinović, bila je jedan od najvećih hitova u regionu, a sada je dobila novu verziju - ali i izvođače. Foto: Bojan Stevanović Naime, ovu numeru… »
Mladi pevači "oživeli" stari megahit, a iza svega se "krije" Aleksandar Sofronijević (video)
Kurir 18.03.2025
Početkom dvehiljaditih, pesma "Šta će meni više od toga", koju su u duetu izveli Željko Joksimović i Haris Džinović, bila je jedan od najvećih hitova u regionu, a sada je dobila novu verziju - ali i izvođače. Naime, ovu numeru, čiji su autori Joksimović… »
Mladi pevači „oživeli“ stari megahit, a iza svega se „krije“ Aleksandar Sofronijević VIDEO
Nova 18.03.2025
Početkom dvehiljaditih, pesma "Šta će meni više od toga", koju su u duetu izveli Željko Joksimović i Haris Džinović, bila je jedan od najvećih hitova u regionu, a sada je dobila novu verziju - ali i izvođače. Naime, ovu numeru, čiji su autori Joksimović… »
Vesti dana »
Studenti pešaci stigli u Ub: Doček premešten na kružni tok zbog najavljenog skupa SNS-a (VIDEO)
Pravo u centar pre 2 satajoš 12 povezanih
Vlade Đurović: ''Retko pričam o sudijama, ali ovog puta...''
Sportske.net pre 11 minutajoš 28 povezanih
Diskutabilne sudijske odluke koštale Zvezdu: Olimpijakos se revanširao za poraz u Beogradu!
Hot sport pre 31 minutajoš 37 povezanih
Advokatska komora Srbije prekida rad na 3 dana zbog “Mrdićevih zakona”
Luftika pre 10 satijoš 15 povezanih