Povezane vesti
Pevači "oživeli" stari hit: Iza svega se "krije" Aca Sofronijević
Večernje novosti 18.03.2025
POČETKOM dvehiljaditih, pesma "Šta će meni više od toga", koju su u duetu izveli Željko Joksimović i Haris Džinović, bila je jedan od najvećih hitova u regionu, a sada je dobila novu verziju - ali i izvođače. Foto: Bojan Stevanović Naime, ovu numeru… »
Mladi pevači "oživeli" stari megahit, a iza svega se "krije" Aleksandar Sofronijević (video)
Kurir 18.03.2025
Početkom dvehiljaditih, pesma "Šta će meni više od toga", koju su u duetu izveli Željko Joksimović i Haris Džinović, bila je jedan od najvećih hitova u regionu, a sada je dobila novu verziju - ali i izvođače. Naime, ovu numeru, čiji su autori Joksimović… »
Mladi pevači „oživeli“ stari megahit, a iza svega se „krije“ Aleksandar Sofronijević VIDEO
Nova 18.03.2025
Početkom dvehiljaditih, pesma "Šta će meni više od toga", koju su u duetu izveli Željko Joksimović i Haris Džinović, bila je jedan od najvećih hitova u regionu, a sada je dobila novu verziju - ali i izvođače. Naime, ovu numeru, čiji su autori Joksimović… »
Vesti dana »
Krivične prijave i istraga protiv bivše direktorke i zamenice direktorke Zavoda za zaštitu spomenika kulture
Politika pre 23 minutajoš 28 povezanih
Kakvo vreme nas čeka za Prvi maj? Čubrilo saopštio prognozu, evo kada se očekuje toplo vreme
Mondo pre 4 satijoš 35 povezanih