Povezane vesti
Pevači "oživeli" stari hit: Iza svega se "krije" Aca Sofronijević
Večernje novosti 18.03.2025
POČETKOM dvehiljaditih, pesma "Šta će meni više od toga", koju su u duetu izveli Željko Joksimović i Haris Džinović, bila je jedan od najvećih hitova u regionu, a sada je dobila novu verziju - ali i izvođače. Foto: Bojan Stevanović Naime, ovu numeru… »
Mladi pevači "oživeli" stari megahit, a iza svega se "krije" Aleksandar Sofronijević (video)
Kurir 18.03.2025
Početkom dvehiljaditih, pesma "Šta će meni više od toga", koju su u duetu izveli Željko Joksimović i Haris Džinović, bila je jedan od najvećih hitova u regionu, a sada je dobila novu verziju - ali i izvođače. Naime, ovu numeru, čiji su autori Joksimović… »
Mladi pevači „oživeli“ stari megahit, a iza svega se „krije“ Aleksandar Sofronijević VIDEO
Nova 18.03.2025
Početkom dvehiljaditih, pesma "Šta će meni više od toga", koju su u duetu izveli Željko Joksimović i Haris Džinović, bila je jedan od najvećih hitova u regionu, a sada je dobila novu verziju - ali i izvođače. Naime, ovu numeru, čiji su autori Joksimović… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za sredu, 9. jul: Danas oblačno, vetrovito i osetno hladnije vreme
Beta pre 1 satjoš 1 povezana

Vučić danas sa pomoćnikom generalnog sekretara UN za Evropu Miroslavom Jenčom
RTV pre 1 satjoš 2 povezane

Zemlja ubrzava! 9. Jul biće najkraći dan u istoriji Naučnici upozoravaju: Ubrzana rotacija planete, uticaće na GPS sisteme, satelitske komunikacije i finansijske mreže (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

(Video) Ovako je vetar kidao krovove u surčinu: Počupao ih kao da su od kartona: Pukom srećom niko nije nastradao
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

MUP poziva pojedince i medije da se uzdrže od širenja neproverenih i netačnih informacija u vezi sa požarima
Danas pre 4 satijoš 2 povezane