Povezane vesti

Bojan Marović imao 16 godina kada mu se ubio otac: Jeo ostatke tuđeg sendviča, nije imao za hleb

Bojan Marović imao 16 godina kada mu se ubio otac: Jeo ostatke tuđeg sendviča, nije imao za hleb

Mondo 18.03.2025
Pevač Bojan Marović imao je samo 16 godina kada je je njegov otac izvršio samoubistvo, a njegovu smrt nije nikada preboleo. Bojan Marović otkrio je da redovno posećuje grob svog oca, koga je prerano izgubio, i da mu taj gubitak i dalje teško pada. Pevač… »
Naš pevač rano ostao bez oca: „Nije postojao dan da nisam otišao na grob“

Naš pevač rano ostao bez oca: „Nije postojao dan da nisam otišao na grob“

Nova 18.03.2025
Bojan Marović jednom prilikom je govorio o svom ocu, koji je preminuo kada je pevač bio dete. Pevač je tada istakao da se njegova majka potrudila da nadomesti ovaj gubitak, kao i da mu je davala snagu da ide dalje. „Moja majka nikada to nije dala da bude… »
"Tražio sam jedan jedini razlog za život" Bolna ispovest Bojana Marovića: Smrt oca najteže podneo, a ovo mu je jedino…

"Tražio sam jedan jedini razlog za život" Bolna ispovest Bojana Marovića: Smrt oca najteže podneo, a ovo mu je jedino…

Kurir 18.03.2025
Bojan Marović kaže da ocu kog je rano izgubio redovno posećuje grob, kao i da se teško nosio sa tim gubitkom, sve dok mu majka nije postala stub i oslonac za to kako da sve bolje podnese. Naime, pevač je ranije ispričao koliko mu i danas fali otac. -… »
"Svakog dana mu idem na grob": Pevač rano ostao bez oca: Teško se nosi sa bolom, a evo kako je nalazio snagu da nastavi dalje

"Svakog dana mu idem na grob": Pevač rano ostao bez oca: Teško se nosi sa bolom, a evo kako je nalazio snagu da nastavi dalje

Blic 18.03.2025
Pevač Bojan Marović kaže da ocu kog je rano izgubio redovno posećuje grob, kao i da se teško nosio sa tim gubitkom, sve dok mu majka nije postala stub i oslonac za to kako da sve bolje podnese. Naime, Bojan je ranije za Blic ispričao koliko mu i danas… »

Vesti dana »