Povezane vesti
Grad Beograd podnosi krivične prijave protiv svih koji su širili lažne vesti
Telegraf 18.03.2025
Preporučujemo. Stručne službe Grada Beograda danas su po nalogu inspekcije, a zbog bezbednosti građana, uklonile deo plafonske obloge koji se odvojio u Bezistanu. Najavljeno je i da će biti podnete krivične prijave protiv svih koji su širili lažnu vest o… »
Deo plafona u Bezistanu nije sam od sebe urušen, stručne službe su ga uklonile: Oglasio se Grad Beograd
Telegraf 18.03.2025
Preporučujemo. Stručne službe Grada Beograda danas su po nalogu inspekcije, a zbog bezbednosti građana, uklonile deo plafonske obloge koji se odvojio u Bezistanu. Gradska građevinska inspekcija vrši inspekcijski nadzor nad više javnih površina u Gradu… »
Stojčić: Deo plafona u Bezistanu nije sam od sebe pao, uklonile ga stručne službe Grada
Radio sto plus 18.03.2025
To je izjavio gradski urbanista Marko Stojčić, navodeći da su stručne službe Grada Beograda danas po nalogu inspekcije, a zbog bezbednosti građana, uklonile deo plafonske obloge koji se odvojio u Bezistanu. Deo plafona u Bezistanu nije sam od sebe pao… »
Grad Beograd podnosi krivične prijave protiv onih koji šire lažne vesti: Deo plafona u Bezistanu nije sam od sebe urušen, već…
Alo 18.03.2025
Stručne službe Grada Beograda danas su po nalogu inspekcije, a zbog bezbednosti građana, uklonile deo plafonske obloge koji se odvojio u Bezistanu. Gradska građevinska inspekcija vrši inspekcijski nadzor nad više javnih površina u Gradu Beogradu, na… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak 29. jul: Danas svežije, vetrovito, mestimično sa kišom
Beta pre 4 satijoš 1 povezana

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 5 sati

Oglasila se policija o pucnjavi u Novom Sadu: Upucani muškarac prebačen u bolnicu, osumnjičeni uhapšen
Blic pre 8 satijoš 1 povezana