Povezane vesti
"Držao sam tela dvoje dece mojih najboljih prijatelja" Stefanove žive rane na duši: Spasavao celu noć s vozačem Hitne kom je…
Kurir 18.03.2025
Stefan Burnazov radio je kobne noći i ceo naredni dan sa vozačem Hitne pomoći u Kočanima, koji je preminuo nakon što je pomogao brojnim povređenima iz diskoteke smrti. Nakon što je ceo region pogodila vest o tragičnoj pogibiji 59 mladih u požaru u… »
"Držao sam tela dece mojih prijatelja": Potresna ispovest, spasavao mlade iz požara s vozačem Hitne koji je preminuo
Mondo 18.03.2025
Ispovest Stefana koji je zajedno sa vozačem Hitne koji je preminuo spasavao mlade u Kočanima. Stefan Burnazov radio je kobne noći i ceo naredni dan sa vozačem Hitne pomoći u Kočanima, koji je preminuo nakon što je pomogao brojnim povređenima iz diskoteke… »
Stefan je sa vozačem Hitne koji je preminuo spasavao nakon požara u Kočanima: "Držao sam tela dece prijatelja"
Telegraf 18.03.2025
Preporučujemo. Stefan Burnazov radio je kobne noći i ceo naredni dan sa vozačem Hitne pomoći u Kočanima, koji je preminuo nakon što je pomogao brojnim povređenima iz diskoteke smrti. Nakon što je ceo region pogodila vest o tragičnoj pogibiji 59 mladih u… »
Vesti dana »
Gagić: Prvi derivati iz rafinerije 26. januara, isporuka narednog dana, pokrenuti svi pogoni
Euronews pre 1 satjoš 33 povezane
Zaposleni na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu pretio smrću profesorima koji blokiraju Dekanat
Beta pre 58 minutajoš 22 povezane
Šta je izazvalo sudar vozova u Španiji? Pruga obnovljena u maju, istraga o „izuzetno čudnoj“ nesreći sa 39 žrtava
Nova pre 13 minutajoš 69 povezanih
Tramp u pismu premijeru Norveške: Pošto mi niste dali Nobelovu nagradu, nemam obavezu da razmišljam o miru
Radio 021 pre 1 satjoš 71 povezana
U Leskovcu 8 saobraćajnih nezgoda, 12 povređenih – Policija apeluje na opreznost
Stav.life pre 4 satijoš 31 povezana