Povezane vesti
"Držao sam tela dvoje dece mojih najboljih prijatelja" Stefanove žive rane na duši: Spasavao celu noć s vozačem Hitne kom je…
Kurir 18.03.2025
Stefan Burnazov radio je kobne noći i ceo naredni dan sa vozačem Hitne pomoći u Kočanima, koji je preminuo nakon što je pomogao brojnim povređenima iz diskoteke smrti. Nakon što je ceo region pogodila vest o tragičnoj pogibiji 59 mladih u požaru u… »
"Držao sam tela dece mojih prijatelja": Potresna ispovest, spasavao mlade iz požara s vozačem Hitne koji je preminuo
Mondo 18.03.2025
Ispovest Stefana koji je zajedno sa vozačem Hitne koji je preminuo spasavao mlade u Kočanima. Stefan Burnazov radio je kobne noći i ceo naredni dan sa vozačem Hitne pomoći u Kočanima, koji je preminuo nakon što je pomogao brojnim povređenima iz diskoteke… »
Stefan je sa vozačem Hitne koji je preminuo spasavao nakon požara u Kočanima: "Držao sam tela dece prijatelja"
Telegraf 18.03.2025
Preporučujemo. Stefan Burnazov radio je kobne noći i ceo naredni dan sa vozačem Hitne pomoći u Kočanima, koji je preminuo nakon što je pomogao brojnim povređenima iz diskoteke smrti. Nakon što je ceo region pogodila vest o tragičnoj pogibiji 59 mladih u… »
Vesti dana »

6 zaključaka debate u EP o nasilju u Srbiji: „Moguće sankcije protiv onih koji su naredili batinanje demonstranata…“
Nedeljnik pre 3 satajoš 32 povezane

Izrael izveo napad na rukovodstvo Hamasa u Dohi, poginuli sin Halila el-Haje i saradnik
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 51 povezana

Nemiri u Nepalu – zapaljene zgrade parlamenta i vlade, više od 20 poginulih
RTS pre 1 satjoš 39 povezanih

Alkaraz u specijalnom društvu, ovo su uspela samo trojica pre njega – sa Sinerom nastavio istorijsku dominaciju
Nova pre 8 minutajoš 24 povezane

Opozicija u Strazburu: Srbija na prekretnici političke krize, EU da podrži građane, a ne Vučića
Beta pre 6 satijoš 32 povezane