Povezane vesti
"Držao sam tela dvoje dece mojih najboljih prijatelja" Stefanove žive rane na duši: Spasavao celu noć s vozačem Hitne kom je…
Kurir 18.03.2025
Stefan Burnazov radio je kobne noći i ceo naredni dan sa vozačem Hitne pomoći u Kočanima, koji je preminuo nakon što je pomogao brojnim povređenima iz diskoteke smrti. Nakon što je ceo region pogodila vest o tragičnoj pogibiji 59 mladih u požaru u… »
"Držao sam tela dece mojih prijatelja": Potresna ispovest, spasavao mlade iz požara s vozačem Hitne koji je preminuo
Mondo 18.03.2025
Ispovest Stefana koji je zajedno sa vozačem Hitne koji je preminuo spasavao mlade u Kočanima. Stefan Burnazov radio je kobne noći i ceo naredni dan sa vozačem Hitne pomoći u Kočanima, koji je preminuo nakon što je pomogao brojnim povređenima iz diskoteke… »
Stefan je sa vozačem Hitne koji je preminuo spasavao nakon požara u Kočanima: "Držao sam tela dece prijatelja"
Telegraf 18.03.2025
Preporučujemo. Stefan Burnazov radio je kobne noći i ceo naredni dan sa vozačem Hitne pomoći u Kočanima, koji je preminuo nakon što je pomogao brojnim povređenima iz diskoteke smrti. Nakon što je ceo region pogodila vest o tragičnoj pogibiji 59 mladih u… »
Vesti dana »
Izabrano osam od devet članova Saveta REM-a, kandidat manjinskih zajednica bez dovoljno glasova
Beta pre 1 satjoš 59 povezanih
Štrajk glađu Dijane Hrke: 'Nije mi dobro, ali ostajem do kraja'
BBC News pre 15 minutajoš 108 povezanih
Tuhel: Sutrašnja utakmica je finale za Srbiju, Paunović će doneti novu energiju
RTS pre 2 satajoš 37 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 13. novembar: Ujutru mraz, tokom dana sunčano
Novi magazin pre 4 satijoš 27 povezanih
Saobraćajna policija za četiri dana otkrila 19.300 prekršaja, 856 vozača isključeno zbog alkohola
Serbian News Media pre 3 satajoš 21 povezana