Povezane vesti
"Držao sam tela dvoje dece mojih najboljih prijatelja" Stefanove žive rane na duši: Spasavao celu noć s vozačem Hitne kom je…
Kurir 18.03.2025
Stefan Burnazov radio je kobne noći i ceo naredni dan sa vozačem Hitne pomoći u Kočanima, koji je preminuo nakon što je pomogao brojnim povređenima iz diskoteke smrti. Nakon što je ceo region pogodila vest o tragičnoj pogibiji 59 mladih u požaru u… »
"Držao sam tela dece mojih prijatelja": Potresna ispovest, spasavao mlade iz požara s vozačem Hitne koji je preminuo
Mondo 18.03.2025
Ispovest Stefana koji je zajedno sa vozačem Hitne koji je preminuo spasavao mlade u Kočanima. Stefan Burnazov radio je kobne noći i ceo naredni dan sa vozačem Hitne pomoći u Kočanima, koji je preminuo nakon što je pomogao brojnim povređenima iz diskoteke… »
Stefan je sa vozačem Hitne koji je preminuo spasavao nakon požara u Kočanima: "Držao sam tela dece prijatelja"
Telegraf 18.03.2025
Preporučujemo. Stefan Burnazov radio je kobne noći i ceo naredni dan sa vozačem Hitne pomoći u Kočanima, koji je preminuo nakon što je pomogao brojnim povređenima iz diskoteke smrti. Nakon što je ceo region pogodila vest o tragičnoj pogibiji 59 mladih u… »
Vesti dana »
Đedović: Situacija izuzetno kompleksna - struja ostaje stabilna; Država radi na održivom rešenju za NIS
RTV pre 59 minutajoš 52 povezane
AMSS: Šta sve može da eksplodira i izazove požar u kolima zbog vrućine
Nova pre 24 minutajoš 39 povezanih
Studenti u blokadi objavili da je udruženje Studentska lista upisano u APR
Radio sto plus pre 2 satajoš 17 povezanih
Pregovori SAD i Irana: Tramp otkazao napad, Teheran demantuje direktne razgovore
Naslovi.ai pre 1 satjoš 36 povezanih