Povezane vesti

"Držao sam tela dvoje dece mojih najboljih prijatelja" Stefanove žive rane na duši: Spasavao celu noć s vozačem Hitne kom je…

"Držao sam tela dvoje dece mojih najboljih prijatelja" Stefanove žive rane na duši: Spasavao celu noć s vozačem Hitne kom je…

Kurir 18.03.2025
Stefan Burnazov radio je kobne noći i ceo naredni dan sa vozačem Hitne pomoći u Kočanima, koji je preminuo nakon što je pomogao brojnim povređenima iz diskoteke smrti. Nakon što je ceo region pogodila vest o tragičnoj pogibiji 59 mladih u požaru u… »
"Držao sam tela dece mojih prijatelja": Potresna ispovest, spasavao mlade iz požara s vozačem Hitne koji je preminuo

"Držao sam tela dece mojih prijatelja": Potresna ispovest, spasavao mlade iz požara s vozačem Hitne koji je preminuo

Mondo 18.03.2025
Ispovest Stefana koji je zajedno sa vozačem Hitne koji je preminuo spasavao mlade u Kočanima. Stefan Burnazov radio je kobne noći i ceo naredni dan sa vozačem Hitne pomoći u Kočanima, koji je preminuo nakon što je pomogao brojnim povređenima iz diskoteke… »
Stefan je sa vozačem Hitne koji je preminuo spasavao nakon požara u Kočanima: "Držao sam tela dece prijatelja"

Stefan je sa vozačem Hitne koji je preminuo spasavao nakon požara u Kočanima: "Držao sam tela dece prijatelja"

Telegraf 18.03.2025
Preporučujemo. Stefan Burnazov radio je kobne noći i ceo naredni dan sa vozačem Hitne pomoći u Kočanima, koji je preminuo nakon što je pomogao brojnim povređenima iz diskoteke smrti. Nakon što je ceo region pogodila vest o tragičnoj pogibiji 59 mladih u… »

Vesti dana »