Повезане вести

"Држао сам тела двоје деце мојих најбољих пријатеља" Стефанове живе ране на души: Спасавао целу ноћ с возачем Хитне ком је…

"Држао сам тела двоје деце мојих најбољих пријатеља" Стефанове живе ране на души: Спасавао целу ноћ с возачем Хитне ком је…

Курир 18.03.2025
Стефан Бурназов радио је кобне ноћи и цео наредни дан са возачем Хитне помоћи у Кочанима, који је преминуо након што је помогао бројним повређенима из дискотеке смрти. Након што је цео регион погодила вест о трагичној погибији 59… »
"Држао сам тела деце мојих пријатеља": Потресна исповест, спасавао младе из пожара с возачем Хитне који је преминуо

"Држао сам тела деце мојих пријатеља": Потресна исповест, спасавао младе из пожара с возачем Хитне који је преминуо

Мондо 18.03.2025
Исповест Стефана који је заједно са возачем Хитне који је преминуо спасавао младе у Кочанима. Стефан Бурназов радио је кобне ноћи и цео наредни дан са возачем Хитне помоћи у Кочанима, који је преминуо након што је помогао бројним… »
Стефан је са возачем Хитне који је преминуо спасавао након пожара у Кочанима: "Држао сам тела деце пријатеља"

Стефан је са возачем Хитне који је преминуо спасавао након пожара у Кочанима: "Држао сам тела деце пријатеља"

Телеграф 18.03.2025
Препоручујемо. Стефан Бурназов радио је кобне ноћи и цео наредни дан са возачем Хитне помоћи у Кочанима, који је преминуо након што је помогао бројним повређенима из дискотеке смрти. Након што је цео регион погодила вест о… »

Вести дана »