Povezane vesti

Urednica Radio Beograda 2 otkazala emisiju zbog „zvučnog topa“

Urednica Radio Beograda 2 otkazala emisiju zbog „zvučnog topa“

Novi magazin 18.03.2025
Urednica Radio Beograda 2 Gorica Pilipović je otkazala emisiju "zbog udara zvučnog topa", objavilo je Udruženje novinara Srbije (UNS). „Dobar dan poštovani slušaoci. Ja sam Gorica Pilipović, a emisija Ars sonora koja, kao što znate, sadrži muzičke… »
UNS: Urednica Radio Beograda 2 otkazala emisiju zbog 'zvučnog topa'

UNS: Urednica Radio Beograda 2 otkazala emisiju zbog 'zvučnog topa'

Beta 18.03.2025
Urednica Radio Beograda 2 Gorica Pilipović je otkazala emisiju "zbog udara zvučnog topa", objavilo je danas Udruženje novinara Srbije (UNS). "Dobar dan poštovani slušaoci. Ja sam Gorica Pilipović, a emisija Ars sonora koja, kao što znate, sadrži muzičke… »
Urednica Radio Beograda 2 otkazala emisiju zbog udara zvučnog topa

Urednica Radio Beograda 2 otkazala emisiju zbog udara zvučnog topa

Vreme 18.03.2025
Novinarka Gorica Pilipović navodi da je emisiju otkazala zato što je bez presedana bio ugrožen život mirnih građana, dece, studenata, nenaoružanih ljudi. „Dobar dan poštovani slušaoci. Ja sam Gorica Pilipović, a emisija Ars sonora koja, kao što znate… »
(AUDIO) Urednica Radio Beograda 2 otkazala emisiju zbog „zvučnog topa“

(AUDIO) Urednica Radio Beograda 2 otkazala emisiju zbog „zvučnog topa“

N1 Info 18.03.2025
Urednica Radio Beograda 2 Gorica Pilipović je otkazala emisiju "zbog udara zvučnog topa", objavilo je Udruženje novinara Srbije (UNS). „Dobar dan poštovani slušaoci. Ja sam Gorica Pilipović, a emisija Ars sonora koja, kao što znate, sadrži muzičke… »
Voditeljka Radio Beograda u emisiji pomenula zvučni top, pa studentima u blokadi poželela sve najbolje: Slušaoci su oduševljeni…

Voditeljka Radio Beograda u emisiji pomenula zvučni top, pa studentima u blokadi poželela sve najbolje: Slušaoci su oduševljeni…

City magazine 18.03.2025
I dok RTS ne izveštava objektivno o studentskim blokadama i protestima širom zemlje, situacija na Radio Beogradu je malo drugačija. Naime, posle 15. marta i najmasovnijeg protesta u Beogradu u emisiji „Ars sonora“ na Radio Beogradu, voditeljka je imala… »

Vesti dana »