Povezane vesti

UNS: Urednica Radio Beograda 2 otkazala emisiju zbog 'zvučnog topa'

UNS: Urednica Radio Beograda 2 otkazala emisiju zbog 'zvučnog topa'

Beta 18.03.2025
Urednica Radio Beograda 2 Gorica Pilipović je otkazala emisiju "zbog udara zvučnog topa", objavilo je danas Udruženje novinara Srbije (UNS). "Dobar dan poštovani slušaoci. Ja sam Gorica Pilipović, a emisija Ars sonora koja, kao što znate, sadrži muzičke… »
(AUDIO) Urednica Radio Beograda 2 otkazala emisiju zbog „zvučnog topa“

(AUDIO) Urednica Radio Beograda 2 otkazala emisiju zbog „zvučnog topa“

N1 Info 18.03.2025
Urednica Radio Beograda 2 Gorica Pilipović je otkazala emisiju "zbog udara zvučnog topa", objavilo je Udruženje novinara Srbije (UNS). „Dobar dan poštovani slušaoci. Ja sam Gorica Pilipović, a emisija Ars sonora koja, kao što znate, sadrži muzičke… »
Voditeljka Radio Beograda u emisiji pomenula zvučni top, pa studentima u blokadi poželela sve najbolje: Slušaoci su oduševljeni…

Voditeljka Radio Beograda u emisiji pomenula zvučni top, pa studentima u blokadi poželela sve najbolje: Slušaoci su oduševljeni…

City magazine 18.03.2025
I dok RTS ne izveštava objektivno o studentskim blokadama i protestima širom zemlje, situacija na Radio Beogradu je malo drugačija. Naime, posle 15. marta i najmasovnijeg protesta u Beogradu u emisiji „Ars sonora“ na Radio Beogradu, voditeljka je imala… »

Vesti dana »