Povezane vesti

Eriksen ide na leto, ali ne u domovinu ili u MLS

Eriksen ide na leto, ali ne u domovinu ili u MLS

Sportske.net 18.03.2025
Iskusni danski vezni fudbaler Kristijan Eriksen napustiće Mančester junajted na kraju sezone, ali ne planira povratak kući u Dansku, niti nastavak karijere u MLS ligi, o čemu se spekulisalo u poslednjih nekoliko meseci. "Niko mi ništa nije rekao u… »
Rastanak se primakao: Zvezda napušta Junajted

Rastanak se primakao: Zvezda napušta Junajted

Nova 18.03.2025
Danski fudbaler i igrač Mančester Junajteda Kristijan Eriksen izjavio je da će verovatno napustiti Junajted na kraju sezone. „Moj ugovor ističe ovog leta i spreman sam da tražim nešto novo. To mi i odgovara, izjavio je on na konferenciji za novinare u… »
Eriksen napušta Mančester junajted

Eriksen napušta Mančester junajted

B92 18.03.2025
Fudbaler Mančester junajteda Kristijan Eriksen izjavio je da će na kraju sezone da napusti engleski klub, pošto još nije dobio ponudu za produženje ugovora. Eriksen ima ugovor sa klubom sa "Old traforda" do 30. juna ove godine. "Niko mi ništa nije rekao… »
Eriksen napušta Junajted na kraju sezone

Eriksen napušta Junajted na kraju sezone

Sportski žurnal 18.03.2025
„Svi znaju da ugovor ističe, pa računam da postoji samo jedan ishod”. Fudbaler Mančester junajteda Kristijan Eriksen izjavio je da će na kraju sezone da napusti engleski klub, pošto još nije dobio ponudu za produženje ugovora. Ima ugovor do 30. juna ove… »
Junajted više ne želi eriksena: Danac u potrazi za novim klubom, neće kući, a ni u SAD

Junajted više ne želi eriksena: Danac u potrazi za novim klubom, neće kući, a ni u SAD

Dnevnik 18.03.2025
Fudbaler Mančester junajteda Kristijan Eriksen izjavio je da će na kraju sezone da napusti engleski klub, pošto još nije dobio ponudu za produženje ugovora. Eriksen ima ugovor sa klubom sa Old traforda do 30. juna ove godine. – Niko mi ništa nije rekao… »
Gotovo je! Amorim precrtao jednog od najiskusnijih fudbalera Mančestera

Gotovo je! Amorim precrtao jednog od najiskusnijih fudbalera Mančestera

Večernje novosti 18.03.2025
Fudbaler Mančester junajteda Kristijan Eriksen izjavio je da će na kraju sezone da napusti engleski klub, pošto još nije dobio ponudu za produženje ugovora. FOTO: Tanjug/AP Eriksen ima ugovor sa klubom sa "Old traforda" do 30. juna ove godine. - Niko mi… »
Plaćen 127 miliona, a niko ga ne želi: Peti najskuplji u istoriji sad ima 25 godina i svi hoće da mu vide leđa

Plaćen 127 miliona, a niko ga ne želi: Peti najskuplji u istoriji sad ima 25 godina i svi hoće da mu vide leđa

Mondo 18.03.2025
Žoao Feliks je skupo plaćen, ima veliku platu, a malo doprinosi na terenu. Zato svi klubovi koji sa njim imaju veze pokušavaju da ga se reše. Kada je bljesnuo u dresu Benfike Žoao Feliks, svi su mislili da će biti naslednik Kristijana Ronalda. Sada sa 25… »

Vesti dana »