Povezane vesti
Grupa čačanskih lekara traži odgovornost zbog ulaska Vučića na odeljenje intezivne nege
Danas 18.03.2025
Grupa čačanskih lekara saopštila je danas da traži odgovornost nadležnih institucija zbog posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića pacijenatima koji su teško povređeni u požaru u diskoteci u Makedoniji, čime ih je, prema njihovoj oceni, „ugrozio zarad… »
Grupa čačanskih lekara traži odgovornost zbog ulaska predsednika na odeljenje intezivne nege
Novi magazin 18.03.2025
Grupa čačanskih lekara saopštila je danas da traži odgovornost nadležnih institucija zbog posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića pacijenatima koji su teško povređeni u požaru u diskoteci u Makedoniji, čime ih je, prema njihovoj oceni, "ugrozio zarad… »
Vesti dana »
Nova učesnica Elite je bila sa Stanislavom Krofakom, sve priznala Miljani Kulić u Beloj kući: "Izlazila sam sa njim" (video)
Blic pre 4 satijoš 10 povezanih
"Krišom sam potisao ugovor" Novi učesnik Elite je vozač kamiona, a cilj mu je da postane glumac ili voditelj (video)
Kurir pre 18 minutajoš 1 povezana
"Bila sam sa oženjenim biznismenom" Maloletna Jovana šokirala priznanjem, a Janjuš bacio oko na cimerku
Blic pre 1 satjoš 1 povezana