Povezane vesti
Potresna objava Emine Jahović: Zanemela sam i utrnula, čekam da se probudim iz sna...
Story 18.03.2025
Velika tragedija pogodila je Severnu Makedoniju u noći između 15. i 16. marta, kada je u stravičnom požaru u diskoteci nastradalo 59 osoba, među kojima i poznati muzičari koji su te večeri nastupali. Društvene mreže preplavljene su porukama podrške… »
"Otkazuju im pluća, imaju ozbiljne povrede..." Naš pevač hitno krenuo za Makedoniju, ogorčen zbog tragedije: "Nemaju uslove za…
Kurir 18.03.2025
Velika tragedija pogodila je Severnu Makedoniju, kada je u stravičnom požaru koji je izbio u diskoteci nastradalo 59 osoba. Među njima našli su se i poznati muzičari koji su te večeri nastupali. Pevač Đorđe David je zbog tragedije van sebe, a jednog… »
"Imaju ozbiljne povrede pluća": Đorđe David kreće u Makedoniju - Roker ne može da dođe sebi nakon stravičnog požara:"Mnogo je…
Blic 18.03.2025
Nezapamćena tragedija zavila je Severnu Makedoniju u crnu, nakon što je izbio požar u Kočanima. Nastradalo je 59 osoba, a među njima su i poznati muzičari koji su te večeri imali nastup. Pevač Đorđe David van sebe je od kada se zadesila tragedija u… »
Vesti dana »
Dačić povodom godišnjice NATO napada: Srbija nastavila da živi, da se obnavlja i da jača
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 86 povezanih
Iz Irana stiže preokret kom se niko nije nadao! Novi vrhovni vođa spreman na nezamislivo, dve zemlje hitno ulaze u rat?! Raskrinkan Trampov tajni plan, tačno ovog dana sve staje, eksplozije u Tel Avivu (foto, video)
Blic pre 4 minutajoš 18 povezanih
Vembanjama javno zapretio, na meti su Jokić i Šej: "Ja sam MVP" VIDEO
Nova pre 14 minutajoš 19 povezanih