Povezane vesti

Nikolić opet u Humskoj: "Ovde smo igrali 'tango smrti'" VIDEO

Nikolić opet u Humskoj: "Ovde smo igrali 'tango smrti'" VIDEO

B92 18.03.2025
Trener CSKA iz Moskve Marko Nikolić obratio se navijačima pred gostovanje Partizanu u prijateljskoj utakmici. "Bratski" klubovi odmeriće snage u subotu od 18.00 časova u Humskoj. "Navijači, fanovi CSKA Moskva, dobro došli u moj klub, moj grad, moju… »
Nikolić pred bratski derbi: Ovde smo igrali „Tango smrti“

Nikolić pred bratski derbi: Ovde smo igrali „Tango smrti“

Sport klub 18.03.2025
Marko Nikolić vratio se na stadion Partizana posle skoro osam godina, ali sada na klupi CSKA iz Moskve. Crno-beli i „Armejci“ odigraće prijateljski, bratski meč u subotu od 18.00 na Stadionu Partizana, a Marko Nikolić vraća se na mesto uspeha. Posle… »
Nikolić sa šalom pozvao na bratski derbi, sve podseća na "Tango smrti"

Nikolić sa šalom pozvao na bratski derbi, sve podseća na "Tango smrti"

Sportske.net 18.03.2025
Veoma emotivno biće u subotu od 18 sati u Humskoj za Marka Nikolića koji će kao trener moskovskog CSKA biti akter bratskog derbija protiv Partizana u meču prijateljskog karaktera. Martovska reprezentativna pauza otvorila je prostor da Partizan i CSKA… »
Marko Nikolić u humskoj: Kada je on tu, znači da je prava priča! (video)

Marko Nikolić u humskoj: Kada je on tu, znači da je prava priča! (video)

Hot sport 18.03.2025
Evo šta je porčio! Revijalni meč između Partizana i CSKA iz Moskve na programu je 22. marta od 18 časova, a ovo je ujedno pokazatelj prijateljstva dva kluba, ali i naroda. Jedna od spona u fudbalskom svetu između Srba i Rusa je nekadašnji trener… »
"Ovde smo igrali "tango smrti" - vidimo se u subotu!" Marko Nikolić pozvao navijače na meč Partizan - CSKA (video)

"Ovde smo igrali "tango smrti" - vidimo se u subotu!" Marko Nikolić pozvao navijače na meč Partizan - CSKA (video)

Večernje novosti 18.03.2025
Čovek koji je doneo poslednju duplu krunu Partizanu, Marko Nikolić, sada je trener CSKA Moskve. Upravo crno-beli i "armejci" igraju prijateljski meč 22. marta, a Nikolić je pozvao navijače oba tima da napune stadion i naprave pravi spektakl. Marko… »

Vesti dana »