Povezane vesti
Voditeljka RTS-a otkrila sve o strašnoj borbi sa karcinomom: "Kriva sam jer se nisam kontrolisala na vreme"
Mondo 18.03.2025
U najtežim trenucima, najveća podrška joj je bila ćerka Maša, ali je Ivona želela istakla da čovek ipak sam sa sobom mora da reši neke stvari. Voditeljka Dnevnika Javnog servisa Srbije, Ivona Pantelić, otvoreno je govorila o svojoj borbi protiv tumora na… »
"Hemoterapije sam dobro podnela": Voditeljka RTS-a otkrila kroz šta je prolazila tokom borbe sa karcinomom: "Ćerka mi je bila…
Blic 18.03.2025
Voditeljka Dnevnika RTS-a Ivona Pantelić otvoreno je govorila o svojoj borbi nakon što joj je dijagnostikovan tumor na dojci. Ivona se hrabro uhvatila u koštac sa opakom bolešću, ali tokom borbe je imala i teške trenutke kada se preispitivala i povukla u… »
Vesti dana »
Stiže osveženje u Srbiju: Pljuskovi, grmljavina i jak vetar, u Nišu temperatura pada za pet stepeni
Glas juga pre 30 minutajoš 17 povezanih
SAD: Oboreni iranski dronovi koji su bili pretnja oko Ormuza; IRGC: Gađana američka baza
RTS pre 26 minutajoš 14 povezanih
(Foto) Peti dan posete Vučića Kini: Predsednik sa gigantima namenske industrije, niz aktivnosti od jutros: "Srbija je ponosna na čelično prijateljstvo koje gradimo sa kineskim narodom"
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih
Kvar na sistemu "Rzav" još nije otklonjen, Čačak nema ni tehničku vodu
RTV pre 1 satjoš 10 povezanih
Haos na Rolan Garosu: Francuz brutalno napao Novaka Đokovića zbog lažiranja povrede
Večernje novosti pre 51 minutajoš 16 povezanih