Povezane vesti
Vučić otkrio nepoznate detalje o obojenoj revoluciji u Srbiji: Priprema se godinama i odigrava na 5 nivoa! Zvučni top nije…
Kurir 18.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u specijalnoj emisiji na televiziji Pink u kojoj je otkrio nepoznate detalje o pokušaju obojene revolucije u Srbiji, ali i svim svetskim temama. Predsednik je na početku govorio o goručoj svetskoj temi… »
"Daleko smo od mira, ali dobro je da se razgovara o tome" Vučić o razgovoru Putina i Trampa: Ovo je ogroman korak i čestitam…
Kurir 18.03.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić večeras je govorio o razgovoru predsednika Amerike i Rusije, Donalda Trampa i Vladimira Putina, tokom gostovanja u specijalnoj emisiji. - Daleko smo od mira, ali je dobro da se razgovara o tome. Čini mi se da… »
Vučić: Srbija napadnuta spolja obojenom revolucijom, ovo su meseci terora
RTK 18.03.2025
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je večeras da je Srbija spolja napadnuta obojenom revolucijom, koja je dugo pripremana i da se samo čekao povod, a da će ovi meseci biti zapamćeni u istoriji Srbije kao meseci vaninstitucionalnog terora. Predsednik… »
"Kraj će biti uskoro, do 15. Aprila!" Vučić otkrio kakve planove imaju Đilas i ostali opozicionari u narednih nekoliko dana
Kurir 18.03.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić večeras je objasnio šta je plan opozicije u narednim danima i prelaznoj vladi. - Onda su krenuli sa mojom dehumanizacijom, kriminalizacijom i negiranjem rezultata. Dehumanizacija znači da, kada nemate šta da… »
Vučić: Obojena revolucija pripremana godinama, zvučni top nije korišćen, a na protestu bilo manje od 107.000
Telegraf 18.03.2025
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je gostovao u specijalnoj emisiji na televiziji Pink, gde je govorio o najnovijim i najaktuelnijim dešavanjima u Srbiji. Na samom početku, predsednik Vučić se osvrnuo na razgovor predsednika SAD… »
Vučić: Ako su naše snage upotrebile zvučni top, ja nisam predsednik više
Euronews 18.03.2025
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je povodom današnjeg napada na studenta Miloša Pavlovića u Pionirskom parku da su napadi na studente koji hoće da uče svakodnevni i da i pored toga ne nailaze na osudu jednog dela javnosti, a da će ovi meseci u Srbiji… »
Vučić: Ovi meseci biće zapamćeni u Srbiji kao meseci terora
RTS 18.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da smo svakodnevno izloženi teroru, i da je tu država pokazala određene slabosti, ali da građani moraju da shvate da smo napadnuti obojenom revolucijom spolja. Vučić je komentarišući današnje napade koji su se… »
"Čestitam Trampu, ali mislim da neće brzo doći do mira": Vučić se oglasio o delimičnom prekidu vatre u Ukrajini
Mondo 18.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se javnosti. Komentarisao je razgovor Donalda Trampa i Vladimira Putina. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se javnosti u emisiji na televiziji "Pink". Vučić je dan ranije najavio obraćanje u kom će… »
"Kraj će biti do 15.: Aprila" Vučić: Profesori koji ne rade i blokiraju dobiće krompir
Blic 18.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost na televiziji Pink gde je govorio o svim najaktuelnijim dešavanjima u zemlji. Vučić je najpre komentarisao razgovor američkog predsednika Donalda Trampa i ruskog predsednika Vladimira Putina. - Nemam izvore… »
Vučić o razgovoru Putina i Trampa: Izvanredna vest
Sputnik 18.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je posle telefonskog razgovora predsednika Rusije i SAD Vladimira Putina i Donalda Trampa, se ide ka smirivanju situacije i da je to izvanredna vest. Istakao je da mu se čini da smo nadomak prekida napada na… »
Vučić: Razgovor predsednika SAD i Rusije ogroman korak, čestitam Trampu
Vesti online 18.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da današnji razgovor predsednika SAD i Rusije, Donalda Trampa i Vladimira Putina, predstavlja ogroman korak. – Mislim da smo daleko od mira, ali je dobro da se razgovara o tome – rekao je Vučić za TV Pink… »
Vučić čestitao Trampu: Razgovorom sa Putinom napravljen ogroman korak ka miru
Blic 18.03.2025
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je današnjim razgovorom predsednika SAD i Rusije Donalda Trampa i Vladimira Putina napravljen prvi i ogroman korak ka miru i česitao Trampu na tome. - Nemam izvore ni u Kremlju ni u Beloj kući sa kojima sam… »
Vesti dana »
Tramp: Rat u Ukrajini bi mogao da se završi za nekoliko nedelja; Zelenski: Mirovni plan dogovoren 90 odsto
RTS pre 17 minutajoš 17 povezanih
Samoopredeljenje pobednik vanrednih parlamentarnih izbora na Kosovu sa 49.74 odsto glasova
Beta pre 47 minutajoš 15 povezanih
Poslednja nedelja 2025. u Sremskoj Mitrovici uz ledena jutra, ali bez snega
Ozon pre 1 satjoš 10 povezanih