Povezane vesti
Razvodi se pobednik Evrovizije, optužen za nasilje u porodici: Glumica obelodanila strašne stvari u javnost
Mondo 18.03.2025
Kako je navela, trudila se da zbog dece sve bude u strogoj tajnosti, ali u tome nije istrajala, budući da su se pojavljivale razne spekulacije koje su štetile njenom ugledu. Švedski pevač Mans Zelmerlov koji je bio pobednik Evrovizije 2015. godine i… »
Poznatog pevača supruga optužila za nasilje pa podnela zahtev za razvod: "Predugo ćutim" FOTO
B92 18.03.2025
Švedski pevač Mans Zelmerlov koji je bio pobednik Evrovizije 2015. godine i njegova supruga Kiara Janson odlučili su da se razvedu nakon šest godina braka. Britanska glumica poznata po ulozi u seriji "Hollyoaks", na društvenim mrežama je otkrila teške… »
Pobednik Evrovizije se razvodi, žena iznela skandalozne optužbe protiv njega: "Predugo sam ćutala"
Kurir 18.03.2025
Švedski pevač Mans Zelmerlov koji je bio pobednik Evrovizije 2015. godine i njegova supruga Kiara Janson odlučili su da se razvedu nakon šest godina braka. Britanska glumica poznata po ulozi u seriji 'Hollyoaks', na društvenim mrežama otkrila je teške… »
Vesti dana »

"Zadremao sam, a onda sam čuo vrisku": Aleksandar, putnik iz autobusa koji je sleteo kod Sremske Mitrovice otkriva detalje za "Blic": "Popadali smo jedni preko drugih"
Blic pre 2 minutajoš 72 povezane

Paunovićeva: Nadam se da će Zakon o jedinstvenom biračkom spisku biti pred poslanicima početkom novembra
RTS pre 1 satjoš 13 povezanih

Cure detalji o razgovoru Trampa i Zelenskog: Ukrajinci u Belu kuću doneli karte sa metama u Rusiji
Blic pre 2 satajoš 11 povezanih

Republika srpska odlučila: Ana Trišić Babić biće predložena za v. d. predsednice RS
Kurir pre 5 satijoš 10 povezanih