Povezane vesti
Otac Rade Manojlović od ćerki ne traži ni dinar: Kad čujete kolika mu je penzija neće vam biti svejedno
Story 19.03.2025
Otac Rade Manojlović, Rade, već godinama je u penziji, a kako otkriva, za život zarađuje tako što već tri decenije prodaje povrće na pijaci. Za to vreme od države prima minimalnu penziju u visini od 18.000 dinara. - Ja trideset godina radim, pijačarim, i… »
Pevačica za nastup uzme desetine hiljada evra, a otac joj Radi na pijaci i ima penziju 19.000 dinara: "Niti znam koliko imaju…
Blic 19.03.2025
Otac pevačice Rade Manojlović i dalje živi u rodnom selu Četerež i radi na pijaci. Pevačica Rada Manojlović se proslavila takmičenjem u "Zvezdama Granda". Danas važi za jedna od najpopularnijih i za nastup uzima desetine hiljade evra, a odrasla je u selu… »
"Imam penziju 19.000 dinara, ali ne tražim od dece" Otac Rade Manojlović i dalje vredno radi na pijaci! Otkriva šta mu ćerka…
Kurir 19.03.2025
Selo Četereže postalo je popularno kada je pevačica Rada Manojlović kročila na scenu jer je ona oduvek sa ponosom isticala odakle je. Pevačica je počela baš u svom malom selu, ali, imala je velike želje, koje je i ostvarila. - Počela je sa folklorom i sa… »
"Imam penziju 19.000 dinara, ne tražim od dece": Ćerka mu zarađuje milione, a on i dalje radi na pijaci
Mondo 19.03.2025
Otac Rade Manojlović i dalje vredno radi na pijaci, otkriva šta mu ćerka zamera. Radinim otac Rade i dalje živi u svom selu Četereže. Ćerke ga obilaze često, a on stalno ističe koliko je ponosan na svoju decu. Selo Četereže postalo je popularno kada je… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak 29. jul: Danas svežije, vetrovito, mestimično sa kišom
Beta pre 6 satijoš 6 povezanih

Masakr u Njujorku: Četiri osobe mrtve, među njima i policajac - napadač počinio samoubistvo
Blic pre 18 minutajoš 8 povezanih