Povezane vesti
"Gazili su me, ostala sam bez vazduha, da nije bilo..." Ispovest devojke koja je preživela požar u Kočanima
Telegraf 19.03.2025
Preporučujemo. Ceo region u žalosti je zbog strašne tragedije u Kočanima, kada je u požaru u diskoteci Puls poginulo 59 ljudi. Dok se Severna Makedonija sprema za kolektivnu sahranu žrtava, najviše dece i mladih, pojavljuju se potresne ispovesti ljudi… »
"Šta će meni život kada njega nema" Ispovest oca koji je izgubio sina u tragediji u Kočanima: Specijalna emisija "Dame sa…
Blic 18.03.2025
U specijalnom izdanju emisije „Dame sa hercom“ koja se večeras od 22:00 emituje na Blic televiziji (kanal 117) biće reči o tragediji koja je potresla ceo region, kada je u požaru u diskoteci „Puls“ u Kočanima u Severnoj Makedoniji stradalo 59 mladih… »
Vesti dana »
(VIDEO) Logično je za koga navija: Nikola Jokić uživo u Budimpešti prati finale Lige šampiona
Danas pre 5 satijoš 3 povezane
Argentinac postaje prva zvezda u familiji i na Rolan Garosu: Posle pobede nad Sinerom slavio u meču koji je trajao preko šest sati
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Vremeplov: NATO bomberderi u Novom Pazaru ubili 23, u Surdulici 20 civila
RTV pre 4 satijoš 1 povezana
Telo muškarca (50) pronađeno kod Vranja: sumnja se da je stradao u saobraćajnoj nesreći
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana
Neuništivi Darko Stošić zgromio planinu od 130 kg: Amerikanac ga tresnuo o pod, pamtiće se šta je usledilo
Mondo pre 3 satajoš 2 povezane