Povezane vesti
"Gazili su me, ostala sam bez vazduha, da nije bilo..." Ispovest devojke koja je preživela požar u Kočanima
Telegraf 19.03.2025
Preporučujemo. Ceo region u žalosti je zbog strašne tragedije u Kočanima, kada je u požaru u diskoteci Puls poginulo 59 ljudi. Dok se Severna Makedonija sprema za kolektivnu sahranu žrtava, najviše dece i mladih, pojavljuju se potresne ispovesti… »
"Šta će meni život kada njega nema" Ispovest oca koji je izgubio sina u tragediji u Kočanima: Specijalna emisija "Dame sa…
Blic 18.03.2025
U specijalnom izdanju emisije „Dame sa hercom“ koja se večeras od 22:00 emituje na Blic televiziji (kanal 117) biće reči o tragediji koja je potresla ceo region, kada je u požaru u diskoteci „Puls“ u Kočanima u Severnoj Makedoniji stradalo 59… »
Vesti dana »

Orban: Pridruživanje Ukrajine EU bilo bi ekonomsko samoubistvo; Severna Koreja: Pjongjang i Moskva će uvek biti zajedno
RTS pre 17 minutajoš 75 povezanih

"Tehnologija, novac i uspeh imaju veću moć od vere"! Prva misa novog pape Lava XIV: "Vernici su izloženi ismevanju" (foto/video)
Kurir pre 11 minutajoš 64 povezane

"Sinuo je veliki Dan mira i slobode": Ovako su 1945. godine novine izveštavale o Danu pobede: "Nemački predstavnici mogu da iziđu"
Blic pre 3 satajoš 20 povezanih

Obeležava se Dan pobede nad fašizmom u Beogradu počela šetnja "Besmrtnog puka" Ovo je detaljan program
Dnevnik pre 17 minutajoš 18 povezanih