Povezane vesti
"Gazili su me, ostala sam bez vazduha, da nije bilo..." Ispovest devojke koja je preživela požar u Kočanima
Telegraf pre 27 dana
Preporučujemo. Ceo region u žalosti je zbog strašne tragedije u Kočanima, kada je u požaru u diskoteci Puls poginulo 59 ljudi. Dok se Severna Makedonija sprema za kolektivnu sahranu žrtava, najviše dece i mladih, pojavljuju se potresne ispovesti… »
"Šta će meni život kada njega nema" Ispovest oca koji je izgubio sina u tragediji u Kočanima: Specijalna emisija "Dame sa…
Blic pre 28 dana
U specijalnom izdanju emisije „Dame sa hercom“ koja se večeras od 22:00 emituje na Blic televiziji (kanal 117) biće reči o tragediji koja je potresla ceo region, kada je u požaru u diskoteci „Puls“ u Kočanima u Severnoj Makedoniji stradalo 59… »
Vesti dana »

Alarmantno upozorenje RHMZ: Tokom noći olujni udari vetra, pa red pljuskova, red sunca do kraja nedelje!
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Proširuje se istraga u Kočanima: Još sedam policajaca osumnjičeno zbog požara u diskoteci gde je stradala 61 osoba (foto)
Blic pre 22 minutajoš 2 povezane

„Očekujem da ove poruke nade i iskrenih temeljnih vrednosti budu rezonovane sa zvaničnicima Evrope“: Evroposlanici dočekali studente u Strazburu
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Ančeloti traži od igrača kontrolu utakmice i emocija u revanšu protiv Arsenala u Ligi šampiona
Danas pre 3 satajoš 1 povezana