Povezane vesti
"Osećala sam bol u leđima, šest meseci sam imala temperaturu 37, 3": Pevačica otišla da smanji grudi, na pregledu saznala…
Blic 19.03.2025
Pevačica Jelena Jevremović pre nekoliko godina želela je da smanji grudi, međutim na pregledu joj je uočena promena na grudima. - Imala sam jednu vrstu benignog tumora koji je pretio da pređe u maligni. Na sreću, došla sam, takoreći, u poslednji… »
"Jeza me je prošla kada sam u bolnici videla kapelu" Jelena Jevremović ispričala detalje borbe s tumorom: Počela sam da se…
Kurir 19.03.2025
Pevačica Jelena Jevremović je pre nekoliko godina otišla na konsultacije za estetsku operaciju grudi i ubrzo saznala da ima promenu na levoj dojci. Usledili su teški dani za ćerku pevača Mikija Jevremovića. - Imala sam jednu vrstu benignog tumora… »
Vesti dana »

Prostorije SNS u Novom Sadu gađane jajima, čuva ih Žandarmerija
Novi magazin pre 16 minutajoš 41 povezana

Manojlović: Napad na profesorku Pravnog fakulteta je odraz politike koja nipodaštava visoko obrazova
Radio sto plus pre 2 satajoš 25 povezanih

Bisljimi nabacuje i "preševsku dolinu": Petković odgovorio - Sorensen sprema "trilateralu"
Pravda pre 16 minutajoš 24 povezane

Novi Sad: Usvojena inicijativa za spomenik žrtvama tragedije na Železničkoj stanici
Serbian News Media pre 4 satijoš 15 povezanih