Povezane vesti

"Osećala sam bol u leđima, šest meseci sam imala temperaturu 37, 3": Pevačica otišla da smanji grudi, na pregledu saznala da…

"Osećala sam bol u leđima, šest meseci sam imala temperaturu 37, 3": Pevačica otišla da smanji grudi, na pregledu saznala da…

Blic 19.03.2025
Pevačica Jelena Jevremović pre nekoliko godina želela je da smanji grudi, međutim na pregledu joj je uočena promena na grudima. - Imala sam jednu vrstu benignog tumora koji je pretio da pređe u maligni. Na sreću, došla sam, takoreći, u poslednji čas i… »
"Jeza me je prošla kada sam u bolnici videla kapelu" Jelena Jevremović ispričala detalje borbe s tumorom: Počela sam da se…

"Jeza me je prošla kada sam u bolnici videla kapelu" Jelena Jevremović ispričala detalje borbe s tumorom: Počela sam da se…

Kurir 19.03.2025
Pevačica Jelena Jevremović je pre nekoliko godina otišla na konsultacije za estetsku operaciju grudi i ubrzo saznala da ima promenu na levoj dojci. Usledili su teški dani za ćerku pevača Mikija Jevremovića. - Imala sam jednu vrstu benignog tumora koji je… »

Vesti dana »