Povezane vesti
"Osećala sam bol u leđima, šest meseci sam imala temperaturu 37, 3": Pevačica otišla da smanji grudi, na pregledu saznala da…
Blic 19.03.2025
Pevačica Jelena Jevremović pre nekoliko godina želela je da smanji grudi, međutim na pregledu joj je uočena promena na grudima. - Imala sam jednu vrstu benignog tumora koji je pretio da pređe u maligni. Na sreću, došla sam, takoreći, u poslednji čas i… »
"Jeza me je prošla kada sam u bolnici videla kapelu" Jelena Jevremović ispričala detalje borbe s tumorom: Počela sam da se…
Kurir 19.03.2025
Pevačica Jelena Jevremović je pre nekoliko godina otišla na konsultacije za estetsku operaciju grudi i ubrzo saznala da ima promenu na levoj dojci. Usledili su teški dani za ćerku pevača Mikija Jevremovića. - Imala sam jednu vrstu benignog tumora koji je… »
Vesti dana »

Aktiviste koji su crtali srpsku zastavu gađali farbom i napali palicama
Politika pre 54 minutajoš 33 povezane

Visoke temperature i toplotni talas u Srbiji do kraja avgusta 2025. sa blagim osveženjem sredinom meseca
Naslovi.ai pre 2 satajoš 40 povezanih

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori i izazovi u pregovorima o miru u Ukrajini
Naslovi.ai pre 2 satajoš 41 povezana

Konaković optužio Dodika da je "ruski protektor, nacionalista i rasista"
NIN pre 29 minutajoš 14 povezanih

Pojačane saobraćajne kontrole i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 2 satajoš 13 povezanih