Povezane vesti
Prelević: Čudili smo se zašto su svi huligani na protestu nosili kišobrane, general Rakić objasnio
Danas 19.03.2025
„Ja sam isto veče rekao da je u pitanju zvučni top. Bio sam tamo, sa troje dece i suprugom. A priznanje je stiglo pre neki dan kada je general Rakić u Dnevniku 2 na RTS-u rekao da to oružje nije korišćeno, ali i da jeste – odbrana od toga je kišobran. I… »
Prelević: Čudili smo se zašto su svi huligani na protestu nosili kišobrane, general Rakić objasnio
N1 Info 19.03.2025
"Ja sam isto veče rekao da je u pitanju zvučni top. Bio sam tamo, sa troje dece i suprugom. A priznanje je stiglo pre neki dan kada je general Rakić u Dnevniku 2 na RTS-u rekao da to oružje nije korišćeno, ali i da jeste - odbrana od toga je kišobran. I… »
Vesti dana »
Ovo je Stoja savetovala sina pred ulazak u "Elitu 10"! Prošli pakao kad je bio mali, ostali na ulici, a on je danas novi učesnik Elite
Kurir pre 2 satajoš 13 povezanih
Kakav meč na US Openu: Iva Jović posle velike borbe u osmini finala!
Večernje novosti pre 12 minutajoš 11 povezanih
Vrućine do ovog dana, a onda jesenji preokret: stižu kiša, pljuskovi i grmljavina, evo prognoze za naredne dane
Dnevnik pre 27 minutajoš 6 povezanih
Sve o 180. večitom derbiju Zvezda - Partizan: Večiti ranjeni izlaze na Marakanu, pobeda leči sve
Mondo pre 27 minutajoš 7 povezanih