Повезане вести

Бајатовић за РТС: Затражили смо од ОФАК-а поновно одлагање санкција НИС-у

Бајатовић за РТС: Затражили смо од ОФАК-а поновно одлагање санкција НИС-у

РТС 19.03.2025
Директор "Србијагаса" Душан Бајатовић рекао је за РТС да су адвокати тражили од америчког ОФАК-а пролонгирање санкција НИС-у које су већ једном одложене на месец дана. Мислим да ће до додатног одлагања санкција доћи уз обећање… »
Бајатовић: Затражили смо поновно одлагање америчких санкција НИС-у

Бизнис.рс 19.03.2025
Домаћа компанија “има 550 милиона евра које не може да плати банкама”. Директор Србијагаса Душан Бајатовић изјавио је данас да су адвокати затражили од Одељења за контролу стране имовине (ОФАЦ) при Влади САД додатно одлагање… »
Нис спремио ново писмо: Директор "Србијагаса": "Затражили смо поновно одлагање санкција и додатно време"

Нис спремио ново писмо: Директор "Србијагаса": "Затражили смо поновно одлагање санкција и додатно време"

Курир 19.03.2025
- Мислим да ће до додатног одлагања санкција доћи уз обећање да ћемо ми у наредних месец дана понудити одређени акциони план, истакао је Бајатовић. Једномесечни одложени рок за примену америчких санкција НИС-у истиче 28. марта… »

Нови магазин 19.03.2025
Директор "Србијагаса" Душан Бајатовић изјавио је у среду да су адвокати затражили од Одељења за контролу стране имовине (ОФАЦ) при Влади САД додатно одлагање санкција Нафтној индустрији Србије (НИС) које су већ једном одложене… »

Бета 19.03.2025
Директор "Србијагаса" Душан Бајатовић изјавио је данас да су адвокати затражили од Одељења за контролу стране имовине (ОФАЦ) при Влади САД додатно одлагање санкција Нафтној индустрији Србије (НИС) које су већ једном одложене… »
НИС затражио уклањање са СДН листе САД и поднео нови захтев за продужење рока

НИС затражио уклањање са СДН листе САД и поднео нови захтев за продужење рока

РТВ 19.03.2025
БЕОГРАД - Нафтна индустрија Србије поднела је Министарству финансија САД захтев за уклањање НИС-а са СДН листе (Специалли десигнатед Натионалс), као и нови захтев за продужење иницијално издате специјалне лиценце која важи до… »
Од Американаца поново затражено одлагање санкција НИС-у

Од Американаца поново затражено одлагање санкција НИС-у

Нова 19.03.2025
Директор "Србијагаса" Душан Бајатовић изјавио је данас да су адвокати тражили од америчког ОФАК пролонгирање санкција Нафтној индустрији Србије (НИС) које су већ једном одложене на месец дана, до 28. марта. Мислим да ће до… »
Бајатовић: Могуће додатно одлагања рокова за увођење америчких санкција НИС-у

НИН 19.03.2025
Генерални директор Србијагаса Душан Бајатовић изјавио је данас да постоји могућност додатног одлагања рокова за увођење америчких санкција НИС-у, али уз услов да Србија у наредних месец дана направи акциони план у договору са… »

Радио сто плус 19.03.2025
Он је навео да постоји могућност за то, али уз услов да Србији у наредних месец дана направи акциони план у договору са Американцима и Русима. “Мислим да ће до додатног одлагања санкција доћи уз обећање да ћемо ми у наредних… »
Србија преговара, рок откуцава Бајатовић верује у ново одлагање санкција НИС-у

Србија преговара, рок откуцава Бајатовић верује у ново одлагање санкција НИС-у

Дневник 19.03.2025
Директор "Србијагаса" Душан Бајатовић рекао је за РТС да су адвокати тражили од америчког ОФАК-а пролонгирање санкција НИС-у које су већ једном одложене на месец дана. „Мислим да ће до додатног одлагања санкција доћи уз… »
Србија тражила додатно одлагање санкција НИС-у

Србија тражила додатно одлагање санкција НИС-у

Радио 021 19.03.2025
Генерални директор Србијагаса Душан Бајатовић изјавио је да постоји могућност додатног одлагања рокова за увођење америчких санкција НИС-у. Међутим, како додаје, услов је да Србија у наредних месец дана направи акциони план у… »

Еуроневс 19.03.2025
Генерални директор Србијагаса Душан Бајатовић изјавио је данас да постоји могућност додатног одлагања рокова за увођење америчких санкција НИС-у, али уз услов да Србија у наредних месец дана направи акциони план у договору са… »
Бајатовић: Затражили смо од Американаца поновно одлагање санкција НИС-у

Бајатовић: Затражили смо од Американаца поновно одлагање санкција НИС-у

Данас 19.03.2025
Директор „Србијагаса“ Душан Бајатовић изјавио је данас да су адвокати тражили од америчког ОФАК-а пролонгирање санкција НИС-у које су већ једном одложене на месец дана. „Мислим да ће до додатног одлагања санкција доћи уз… »
Нис: спремио писмо: "Затражили смо од ОФАК-а поновно одлагање санкција"

Нис: спремио писмо: "Затражили смо од ОФАК-а поновно одлагање санкција"

Блиц 19.03.2025
Директор "Србијагаса" Душан Бајатовић рекао је да су адвокати тражили од америчког ОФАК-а пролонгирање санкција НИС-у које су већ једном одложене на месец дана. Мислим да ће до додатног одлагања санкција доћи уз обећање да… »

Инсајдер 19.03.2025
Бајатовић: Затражили смо од ОФАК-а поновно одлагање санкција НИС-у

Бајатовић: Затражили смо од ОФАК-а поновно одлагање санкција НИС-у

Н1 Инфо 19.03.2025
Директор "Србијагаса" Душан Бајатовић изјавио је да су адвокати тражили од америчког ОФАК пролонгирање санкција Нафтној индустрији Србије (НИС) које су већ једном одложене на месец дана, до 28. марта. Мислим да ће до додатног… »

Вести дана »