Povezane vesti

Srbija uputila zahtev američkim i ruskim bezbednosnim službama za istragu o zvučnom topu

Srbija uputila zahtev američkim i ruskim bezbednosnim službama za istragu o zvučnom topu

Slobodna Evropa 19.03.2025
Premijer Srbije u ostavci Miloš Vučević rekao je je da poslao zahtev Federalnom istražnom birou (FBI) Sjedinjenih Američkih Država i Službi bezbednosti Rusije (FSB) da sprovedu nezavisne istrage oko toga da li je došlo do upotrebe zvučnog topa na… »
Vučević: Potpisao sam zahtev da FBI i FSB sprovedu nezavisnu istragu o navodima o zvučnom topu

Vučević: Potpisao sam zahtev da FBI i FSB sprovedu nezavisnu istragu o navodima o zvučnom topu

Insajder 19.03.2025
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da je potpisao zvanična dokumenta u kojima se traži da FBI i FSB dođu u Srbiju i sprovedu nezavisnu istragu da li je došlo do upotrebe zvučnog topa tokom protesta u Beogradu 15. marta. Vučević je… »
Vučević: Potpisao sam zahtev da FBI i FSB sprovedu istragu o navodima o zvučnom topu

Vučević: Potpisao sam zahtev da FBI i FSB sprovedu istragu o navodima o zvučnom topu

RTV 19.03.2025
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da je potpisao zvanična dokumenta u kojima se traži da FBI i FSB dođu u Srbiju i sprovedu nezavisnu istragu da li je došlo do upotrebe zvučnog topa tokom protesta u Beogradu 15. marta… »
Vučević: Poslat zahtev američkim i ruskim bezbednosnim službama za istragu o zvučnom topu

Vučević: Poslat zahtev američkim i ruskim bezbednosnim službama za istragu o zvučnom topu

Beta 19.03.2025
Premijer Srbije Miloš Vučević rekao je je da sinoć poslao zahtev Federalnom istražnom birou (FBI) Sjedinjenih Američkih Država i Službi bezbednosti Rusije (FSB) da sprovedu nezavisne istrage oko toga da li je došlo do upotrebe zvučnog topa na protestu… »
"Potpisao sam zahtev FBI i FSB": Vučević o "zvučnom topu": Stavite za sto Amerikance i Ruse, neka struka kaže šta se desilo…

"Potpisao sam zahtev FBI i FSB": Vučević o "zvučnom topu": Stavite za sto Amerikance i Ruse, neka struka kaže šta se desilo…

Blic 19.03.2025
Premijer u ostavci Miloš Vučević istakao je da će država ostati pri stavu da nema plate za one koji su u blokadi. Takođe, pozvao na dijalog i studente koji su u blokadi i profesore, i naglasio da će se do boljeg društva stići samo kroz razgovor. Vučević… »

Sputnik 19.03.2025
Premijer u ostavci Miloš Vučević izjavio je danas da je potpisao zvanična dokumenta u kojima se traži da FBI i FSB dođu u Srbiju i sprovedu nezavisnu istragu da li je došlo do upotrebe zvučnog topa tokom protesta u Beogradu 15. marta. Vučević je rekao… »

Euronews 19.03.2025
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da je potpisao zvanična dokumenta u kojima se traži da FBI i FSB dođu u Srbiju i sprovedu nezavisnu istragu da li je došlo do upotrebe zvučnog topa tokom protesta u Beogradu 15. marta. Vučević je… »

NIN 19.03.2025
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da je potpisao zvanična dokumenta u kojima se traži da FBI i FSB dođu u Srbiju i sprovedu nezavisnu istragu da li je došlo do upotrebe zvučnog topa tokom protesa u Beogradu 15. marta. Vučević je… »

Danas 19.03.2025
Premijer Srbije Miloš Vučević rekao je je da sinoć poslao zahtev Federalnom istražnom birou (FBI) Sjedinjenih Američkih Država i Službi bezbednosti Rusije (FSB) da sprovedu nezavisne istrage oko toga da li je došlo do upotrebe zvučnog topa na protestu… »
Vučević: Poslat zahtev američkom FBI i ruskom FSB za istragu o zvučnom topu

Vučević: Poslat zahtev američkom FBI i ruskom FSB za istragu o zvučnom topu

Radio 021 19.03.2025
Premijer Srbije Miloš Vučević rekao je je da sinoć poslao zahtev FBI SAD i Službi bezbednosti Rusije (FSB) da sprovedu nezavisne istrage da li je došlo do upotrebe zvučnog topa. On je na TV Pink kazao da je nakon razgovora sa predsednikom Srbije… »

Mondo 19.03.2025
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je da je potpisao zvanična dokumenta u kojima se traži da FBI i FSB dođu u Srbiju i sprovedu nezavisnu istragu da li je došlo do upotrebe zvučnog topa tokom protesa u Beogradu 15. marta. Vučević je rekao da… »

Novi magazin 19.03.2025

RTS 19.03.2025
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević rekao je da je potpisao zvanična dokumenta u kojima se traži da FBI i FSB dođu u Srbiju i sprovedu nezavisnu istragu da li je došlo do upotrebe zvučnog topa tokom protesa u Beogradu 15. marta. Vučević je rekao da je… »
"Potpisao sam zahtev da FBI i FSB sprovedu istragu o navodima o zvučnom topu" Vučević: Pozvali smo 2 najreferentnije svetske…

"Potpisao sam zahtev da FBI i FSB sprovedu istragu o navodima o zvučnom topu" Vučević: Pozvali smo 2 najreferentnije svetske…

Kurir 19.03.2025
Premijer Srbije Miloš Vučević istakao je da će svi koji su širili dezinformacije o upotrebi zvučnog topa odgovarati. Vučević se osvrnuo i na tragediju u Severnoj Makedoniji, gde je naveo da je najvažnije je da se povređeni oporave. - Srbija je ponudila… »
"Potpisani su zvanični dokumenti da FBI i FSB sprovedu nezavisnu istragu da li je došlo do upotrebe zvučnog topa" Premijer…

"Potpisani su zvanični dokumenti da FBI i FSB sprovedu nezavisnu istragu da li je došlo do upotrebe zvučnog topa" Premijer…

Dnevnik 19.03.2025
Premijer Srbije Miloš Vučević govorio je o važnim društveno-političkim temama za Pink televiziju u emisiji "Novo jutro", gde je istakao da će svi koji su širili dezinformacije o upotrebi zvučnog topa odgovarati. Vučević se osvrnuo i na tragediju u… »
Fbi će istražiti slučaj "zvučni top"? Evo šta kaže Miloš Vučević

Fbi će istražiti slučaj "zvučni top"? Evo šta kaže Miloš Vučević

Telegraf 19.03.2025
Preporučujemo. Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da je potpisao zvanična dokumenta u kojima se traži da FBI i FSB dođu u Srbiju i sprovedu nezavisnu istragu da li je došlo do upotrebe zvučnog topa tokom protesa u Beogradu 15. marta… »
U maniru tužioca Stefanovića: Umesto da se bavi onim što je izazvalo uznemirenje hiljade građana, ministarka osuđuje…

U maniru tužioca Stefanovića: Umesto da se bavi onim što je izazvalo uznemirenje hiljade građana, ministarka osuđuje…

Nova 19.03.2025
I dok istraga o zvuku koji je izazvao stampedo na velikom protestu u subotu u Beogradu nije okončana, ministarka pravde Maja Popović, umesto da se bavi time šta je izazvalo uznemirenje građana, ona osuđuje, kako tvrdi, "širenje dezinformacija o upotrebi… »

Vesti dana »