Povezane vesti
Javni čas u Gimnaziji "Laza Kostić" u petak
Moj Novi Sad 19.03.2025
Neformalna organizacija maturanata novosadske Gimnazije "Laza Kostić" pozvala je građane na javni čas u dvorištu te škole u petak, 21. marta, u 10 časova. Na Javnom času će govoriti: Inače, jutros je u ovoj školi održan hitan skup podrške profesorima… »
Skup podrške kolektivu OŠ “Kosta Trifković”
Luftika 19.03.2025
U sredu, 19. marta, održaće se skup podrške kolektivu novosadske osnovne škole “Kosta Trifković”. – Pozivamo roditelje, bivše đake i sve građane – apeluju organizatori. Skup će početi u 10 časova, a održaće se ispred glavnog ulaza škole. Izvor: Moj Novi… »
Maturanti Lazine gimnazije pozvali na hitan skup podrške profesorima
Luftika 19.03.2025
Maturanti Gimnazije “Laza Kostić” pozvali su na hitan skup podrške profesorima u sredu, 19. marta. Pozivaju sve učenike, roditelje i građane da se u 9 časova okupe u dvorištu gimnazije. “Oni su bili uz nas, sada je vreme da mi stanemo uz njih”, poručuju… »
Vesti dana »

Od Danas se menja vreme! Rhmz upozorio na vrućine pa najavio pljuskove sa grmljavinom! Osveženje prvo stiže ovde
Alo pre 1 satjoš 8 povezanih

UŽIVO (FOTO, VIDEO) Protest „Srbija se umiriti ne može“: Na Novom Beogradu policija bacila suzavac i šok bombe, incidenti u Valjevu i Novom Sadu
Danas pre 5 satijoš 5 povezanih

Za 20 sati desio se preokret koji će promeniti budućnost sveta! Putin naterao Trampa da "obrne ćurak": Sad se pominje eksplozivna opcija zbog koje Zelenski juri u Vašington
Blic pre 14 minutajoš 6 povezanih

Vučić: Vreme odgovornosti dolazi, Srbiju nikad neće moći da pobede
Euronews pre 6 satijoš 5 povezanih