Povezane vesti
Naša pevačica (41) godinama vraća dugove, zbog kuće na Avali bankrotirala: "Daš pare i nadaš se da će ti se vratiti, a ja sam…
Blic 19.03.2025
Pevačica Marina Tadić poseduje kuću na Avali koju izdaje za razne proslave. Ona je podigla kredit kako bi pokrenula biznis. - Zbog te kuće sam bankrotirala! U svakom poslu je tako, prvo daš pare, pa se nadaš da će ti se vratiti, a ja sam dala sve što sam… »
"Zbog te kuće sam bankrotirala" Marina Tadić sve što je imala uložila u jednu stvar, još je u dugovima do guše: Ko zna do kada…
Kurir 19.03.2025
Marina Tadić vlasnica je kuće na Avali, koju iznajmljuje za različite proslave, a kako je tada istakla, bila je prinuđena da podigne kredit kako bi pokrenula biznis. Naime, pevačica je ušla u posao za vremepandemije korona virusa zbog čega je, kako je… »
Vesti dana »

Bakić o Vučićevom pozivu: S kriminalcima se ne razgovara - može samo da se pregovara o uslovima njihove predaje
N1 Info pre 29 minutajoš 46 povezanih

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 47 povezanih

Nestabilno vreme u Srbiji sa lokalnim nepogodama i najavom stabilizacije sutra
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 52 povezane

Agencija za energetiku: Crvena zona za potrošenu struju biće smanjena sa 1.600 kWh na 1.200 kWh
Nova pre 39 minutajoš 19 povezanih

NIS podneo zahtev Ministarstvu finansija SAD za dodatno odlaganje roka za uvođenje sankcija
Nova pre 49 minutajoš 18 povezanih