Повезане вести
Наша певачица (41) годинама враћа дугове, због куће на Авали банкротирала: "Даш паре и надаш се да ће ти се вратити, а ја сам…
Блиц 19.03.2025
Певачица Марина Тадић поседује кућу на Авали коју издаје за разне прославе. Она је подигла кредит како би покренула бизнис. - Због те куће сам банкротирала! У сваком послу је тако, прво даш паре, па се надаш да ће ти се вратити… »
"Због те куће сам банкротирала" Марина Тадић све што је имала уложила у једну ствар, још је у дуговима до гуше: Ко зна до када…
Курир 19.03.2025
Марина Тадић власница је куће на Авали, коју изнајмљује за различите прославе, а како је тада истакла, била је принуђена да подигне кредит како би покренула бизнис. Наиме, певачица је ушла у посао за времепандемије корона вируса… »
Вести дана »

Снимак напада дроном на другу највећу рафинерију у Русији: Уследила снажна експлозија
Правда пре 14 минутајош 11 повезаних

"Радикална левица спречава оздрављење америчке нације" Трамп говорио о убиству Чарлија Кирка и поларизацији у САД
Курир пре 19 минутајош 8 повезаних

(ВИДЕО) Оштећења на асфалту и гужве у саобраћају: Припреме за Војну параду увелико у току
Данас пре 9 минутајош 1 повезана

Шта Франкфуртер алгемајне цајтунг пише о односу Вучића са Путином и Конард Аденауер фондацијом?
Данас пре 1 сатјош 2 повезане