Povezane vesti
Naša pevačica (41) godinama vraća dugove, zbog kuće na Avali bankrotirala: "Daš pare i nadaš se da će ti se vratiti, a ja sam…
Blic 19.03.2025
Pevačica Marina Tadić poseduje kuću na Avali koju izdaje za razne proslave. Ona je podigla kredit kako bi pokrenula biznis. - Zbog te kuće sam bankrotirala! U svakom poslu je tako, prvo daš pare, pa se nadaš da će ti se vratiti, a ja sam dala sve što sam… »
"Zbog te kuće sam bankrotirala" Marina Tadić sve što je imala uložila u jednu stvar, još je u dugovima do guše: Ko zna do kada…
Kurir 19.03.2025
Marina Tadić vlasnica je kuće na Avali, koju iznajmljuje za različite proslave, a kako je tada istakla, bila je prinuđena da podigne kredit kako bi pokrenula biznis. Naime, pevačica je ušla u posao za vremepandemije korona virusa zbog čega je, kako je… »
Vesti dana »

Protest u Kosjeriću, studenti poručili: "Građani na izborima jasno rekli - nećemo ovu vlast"
N1 Info pre 3 satajoš 17 povezanih

U više gradova u Srbiji održani protesti kojima se traži primena zakona za zaštitu životinja
Insajder pre 5 satijoš 11 povezanih

"On ih odlično poznaje, složili smo se oko Irana": Tramp se oglasio o razgovoru sa Putinom
Mondo pre 44 minutajoš 28 povezanih