Povezane vesti
Nastavljeno suđenje za eksploziju u fabrici „Milan Blagojević“
RTK 19.03.2025
Nakon odlaganja, glavni pretres na suđenju protiv rukovodilaca fabrike namenske proizvodnje „Milan Blagojević“ iz Lučana zbog eksplozije u toj fabrici u julu 2017. godine, kada su stradali Milojko Ignjatović i Milomir Milivojević, održan je danas u… »
Posle osam godina bez presude za tragediju u Lučanima, u aprilu novo ročište
Glas Šumadije 19.03.2025
Moje duboko i iskreno uverenje je da pravde u ovoj zemlji, državi i sistemu nema. Barem ne za nas obične i poštene ljude. Obične smrtnike. Ja to najbolje znam, izjavio je danas Milovan Milivojević, otac poginulog Milomira u „Namenskoj” fabrici posle… »
Zakazan novi pretres u slučaju „Namenska“, Milivojević poručio: Suđenje je farsa, pravda u ovoj zemlji ne postoji
InfoKG 19.03.2025
U Apelacionom sudu u Kragujevcu održan je glavni pretres protiv rukovodilaca fabrike "Milan Blagojević" u Lučanima, a zbog eksplozije u toj fabrici 14. jula 2017. kada su poginuli radnici Milojko Ignjatović i Milomir Milivojević. Danas su saslušani… »
Počelo ročište Milovanu Milivojeviću iz Lučana – Građani pružili podršku ispred Palate pravde
Serbian News Media 19.03.2025
Danas je zakazan glavni pretres protiv rukovodilaca fabrike „Milan Blagojević“ u Lučanima, povodom eksplozije koja se dogodila u toj fabrici 14. jula 2017. godine, u kojoj su poginula dva radnika, među kojima i sin Nele i Milovana Milivojevića. Ročište… »
Nastavak suđenja rukovodiocima fabrike ‘Milan Blagojević’ pred Apelacionim sudom u Kragujevcu
Glas Šumadije 19.03.2025
Glavni pretres protiv rukovodilaca fabrike namenske proizvodnje „Milan Blagojević“ iz Lučana, povodom eksplozije koja se dogodila 14. jula 2017. godine, biće održan danas pred Apelacionim sudom u Kragujevcu. U eksploziji su poginuli radnici Milojko… »
Vesti dana »

Siner se plasirao u polufinale Vimbldona uprkos očiglednoj povredi lakta
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

"Ugostio sam dragog gosta" Dodik: Prijatan razgovor sa Macutom o mnogim pitanjima u vezi s našim narodom
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija osudilo napad na kuću Dragana J. Vučićevića
Danas pre 4 satijoš 1 povezana