Povezane vesti
Direktor policije Federacije BiH: Uhapsićemo Dodika, Stevandića i Viškovića ako dođu u FBiH
Danas 19.03.2025
Direktor Uprave policije Federacije Bosne i Hercegovine (FUP) Vahidin Munjić potvrdio je danas da su dobili poternicu za zvaničnicima Republike Srpske Miloradom Dodikom, Nenadom Stevandićem i Radovanom Viškovićem, navodeći da će oni biti uhapšeni ako… »
Direktor policije Federacije BiH: Uhapsićemo Dodika, Stevandića i Viškovića ako dođu u FBiH
Nova 19.03.2025
Direktor Uprave policije Federacije Bosne i Hercegovine (FUP) Vahidin Munjić potvrdio je danas da su dobili poternicu za zvaničnicima Republike Srpske Miloradom Dodikom, Nenadom Stevandićem i Radovanom Viškovićem, navodeći da će oni biti uhapšeni ako… »
N1 Info 19.03.2025
Direktor Uprave policije Federacije Bosne i Hercegovine (FUP) Vahidin Munjić potvrdio je da su dobili poternicu za zvaničnicima Republike Srpske Miloradom Dodikom, Nenadom Stevandićem i Radovanom Viškovićem, navodeći da će oni biti uhapšeni ako dođu na… »
Dodikov saradnik sa poternice otišao da pruži podršku Vučiću, prošao pored policajaca na granici
Nova 19.03.2025
Sve policijske agencije u Bosni i Hercegovini dobile su informaciju o poternici koja je raspisana za trojicom čelnika bosanskih Srba i obavezne su da ih privedu, ali to nije sprečilo predsednika parlamenta Republike Srpske Nenada Stevandića da pređe… »
Stevandić se vratio iz Srbije u Banjaluku
Danas 19.03.2025
Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske (RS) Nenad Stevandić, za kojim je raspisana centralna potraga zbog neodazivanja Sudu BiH, vratio se u Bosni u Hercegovine iz Srbije. „Vratio sam se, nije me niko zaustavio, a i ja sam se potrudio da nikoga ne… »
Stevandić se vratio iz Srbije u Banjaluku, najavljen njegov sastanak s Dodikom
Radio sto plus 19.03.2025
“Vratio sam se, nije me niko zaustavio, a i ja sam se potrudio da nikoga ne ugrozim”, rekao je Stevandić za sarajevski portal Kliks (Klix.ba) i dodao da već danas redovno obavlja svoje poslovne obaveze. Iz Kabineta predsednika RS Milorada Dodika… »
Vesti dana »

ATP turnir Belgrade Open seli se iz Beograda u Atinu u novembru 2025.
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 30 povezanih

Na Beranovcu u Kraljevu pamti se izbeglička kolona od pre 30 godina
RTS pre 49 minutajoš 19 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 3 satajoš 25 povezanih

Cene stanova u Srbiji u prvom kvartalu porasle: U Vojvodini za 4,84 odsto
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 20 povezanih