Povezane vesti

Direktor policije Federacije BiH: Uhapsićemo Dodika, Stevandića i Viškovića ako dođu u FBiH

Direktor policije Federacije BiH: Uhapsićemo Dodika, Stevandića i Viškovića ako dođu u FBiH

Danas 19.03.2025
Direktor Uprave policije Federacije Bosne i Hercegovine (FUP) Vahidin Munjić potvrdio je danas da su dobili poternicu za zvaničnicima Republike Srpske Miloradom Dodikom, Nenadom Stevandićem i Radovanom Viškovićem, navodeći da će oni biti uhapšeni ako… »

Nova 19.03.2025
Direktor Uprave policije Federacije Bosne i Hercegovine (FUP) Vahidin Munjić potvrdio je danas da su dobili poternicu za zvaničnicima Republike Srpske Miloradom Dodikom, Nenadom Stevandićem i Radovanom Viškovićem, navodeći da će oni biti uhapšeni ako… »

N1 Info 19.03.2025
Direktor Uprave policije Federacije Bosne i Hercegovine (FUP) Vahidin Munjić potvrdio je da su dobili poternicu za zvaničnicima Republike Srpske Miloradom Dodikom, Nenadom Stevandićem i Radovanom Viškovićem, navodeći da će oni biti uhapšeni ako dođu na… »
Dodikov saradnik sa poternice otišao da pruži podršku Vučiću, prošao pored policajaca na granici

Dodikov saradnik sa poternice otišao da pruži podršku Vučiću, prošao pored policajaca na granici

Nova 19.03.2025
Sve policijske agencije u Bosni i Hercegovini dobile su informaciju o poternici koja je raspisana za trojicom čelnika bosanskih Srba i obavezne su da ih privedu, ali to nije sprečilo predsednika parlamenta Republike Srpske Nenada Stevandića da pređe… »
Stevandić se vratio iz Srbije u Banjaluku

Stevandić se vratio iz Srbije u Banjaluku

Danas 19.03.2025
Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske (RS) Nenad Stevandić, za kojim je raspisana centralna potraga zbog neodazivanja Sudu BiH, vratio se u Bosni u Hercegovine iz Srbije. „Vratio sam se, nije me niko zaustavio, a i ja sam se potrudio da nikoga ne… »
Stevandić se vratio iz Srbije u Banjaluku, najavljen njegov sastanak s Dodikom

Stevandić se vratio iz Srbije u Banjaluku, najavljen njegov sastanak s Dodikom

Radio sto plus 19.03.2025
“Vratio sam se, nije me niko zaustavio, a i ja sam se potrudio da nikoga ne ugrozim”, rekao je Stevandić za sarajevski portal Kliks (Klix.ba) i dodao da već danas redovno obavlja svoje poslovne obaveze. Iz Kabineta predsednika RS Milorada Dodika… »

Vesti dana »