Повезане вести

Директор полиције Федерације БиХ: Ухапсићемо Додика, Стевандића и Вишковића ако дођу у ФБиХ

Директор полиције Федерације БиХ: Ухапсићемо Додика, Стевандића и Вишковића ако дођу у ФБиХ

Данас 19.03.2025
Директор Управе полиције Федерације Босне и Херцеговине (ФУП) Вахидин Муњић потврдио је данас да су добили потерницу за званичницима Републике Српске Милорадом Додиком, Ненадом Стевандићем и Радованом Вишковићем, наводећи да ће… »

Нова 19.03.2025
Директор Управе полиције Федерације Босне и Херцеговине (ФУП) Вахидин Муњић потврдио је данас да су добили потерницу за званичницима Републике Српске Милорадом Додиком, Ненадом Стевандићем и Радованом Вишковићем, наводећи да ће… »

Н1 Инфо 19.03.2025
Директор Управе полиције Федерације Босне и Херцеговине (ФУП) Вахидин Муњић потврдио је да су добили потерницу за званичницима Републике Српске Милорадом Додиком, Ненадом Стевандићем и Радованом Вишковићем, наводећи да ће они… »
Додиков сарадник са потернице отишао да пружи подршку Вучићу, прошао поред полицајаца на граници

Додиков сарадник са потернице отишао да пружи подршку Вучићу, прошао поред полицајаца на граници

Нова 19.03.2025
Све полицијске агенције у Босни и Херцеговини добиле су информацију о потерници која је расписана за тројицом челника босанских Срба и обавезне су да их приведу, али то није спречило председника парламента Републике Српске Ненада… »
Стевандић се вратио из Србије у Бањалуку

Стевандић се вратио из Србије у Бањалуку

Данас 19.03.2025
Председник Народне скупштине Републике Српске (РС) Ненад Стевандић, за којим је расписана централна потрага због неодазивања Суду БиХ, вратио се у Босни у Херцеговине из Србије. „Вратио сам се, није ме нико зауставио, а и ја сам… »
Стевандић се вратио из Србије у Бањалуку, најављен његов састанак с Додиком

Стевандић се вратио из Србије у Бањалуку, најављен његов састанак с Додиком

Радио сто плус 19.03.2025
“Вратио сам се, није ме нико зауставио, а и ја сам се потрудио да никога не угрозим”, рекао је Стевандић за сарајевски портал Кликс (Кликс.ба) и додао да већ данас редовно обавља своје пословне обавезе. Из Кабинета председника РС… »

Вести дана »