Povezane vesti

Partizan se oglasio povodom Delibašića:" Andrija, borio si se kao lav!"

Partizan se oglasio povodom Delibašića:" Andrija, borio si se kao lav!"

Sportske.net 19.03.2025
Fudbalski klub Partizan oglasio se povodom smrti Andrije Delibašića. Crnogorski napadač je preminuo danas u 44. godini života, nakon što se borio sa tumorom na mozgu. "Andrija, borio si se kao lav. Nisi dozvolio da te bolest poremeti, upustio si se u… »
Iz arhive: Gostovanje mladog Andrije Delibašića na 3K

Iz arhive: Gostovanje mladog Andrije Delibašića na 3K

Sport klub 19.03.2025
Nekadašnji centarfor Partizana Andrija Delibašić nije uspeo da pobedi opaku bolest po drugi put, a tuga prouzrokovana njegovim preranim odlaskom ujedinila je ljubitelje fudbala širom bivše države. Kolege sa nekadašnjeg Trećeg kanala iz arhive su… »
Poznato kada i gde će biti održana sahrana Andrije Delibašića

Poznato kada i gde će biti održana sahrana Andrije Delibašića

B92 19.03.2025
Poznato je kada će biti sahranjen Andrija Delibašić. Bivši fudbaler Partizana i reprezentacije Crne Gore Andrija Delibašić biće sahranjen u petak 21. marta na Gradskom groblju u Nikšiću. Sahrana je zakazana za 15 časova. Pre toga, u Crnogorskom… »
"Oprostio sam se od njega pre 20 dana": Saša Ilić poslao poslednji pozdrav prijatelju

"Oprostio sam se od njega pre 20 dana": Saša Ilić poslao poslednji pozdrav prijatelju

Mondo 19.03.2025
Saša Ilić se oprostio od Andrije Delibašića, koji je prerano preminuo u 44. godini. Andrija Delibašić preminuo je u 44. godini u Crnoj Gori, nakon teške bolesti. Prošle su sve godine od kada mu je dijagnostikovan tumor na mozgu, a koji mesec… »
Sada je sve poznato: Evo gde i kada je sahrana Andrije Delibašića

Sada je sve poznato: Evo gde i kada je sahrana Andrije Delibašića

Večernje novosti 19.03.2025
Proslavljeni crnogorski fudbaler, kasnije ugledni trener i funkcioner, Andrija Delibašić preminuo je danas u 44. godini. Sada je poznato kada i gde će biti njegova sahrana. FOTO: don balon Bivši fudbaler Partizana i reprezentacije Crne Gore Andrija… »
Tragedija na koju FSS nije mogao da ćuti: Moćna poruka nakon smrti čuvenog fudbalera!

Tragedija na koju FSS nije mogao da ćuti: Moćna poruka nakon smrti čuvenog fudbalera!

Hot sport 19.03.2025
Težak dan za srpski i regionalni fudbal! Fudbalski svet zavijen je u crno – bivši golgeter Partizana i mlade reprezentacije Srbije i Crne Gore, Andrija Delibašić, preminuo je ove srede nakon teške borbe sa bolešću. „Osvajač srebrne medalje… »
Oglasila se i zvezda: Crveno-beli se oprostili od Andrije Delibašića

Oglasila se i zvezda: Crveno-beli se oprostili od Andrije Delibašića

Dnevnik 19.03.2025
Vest o smrti nekadašnjeg napadača Partizana potresla je javnost, a od Andrije Delibašića oprostila se i Crvena zvezda. Delibašić je zbog teške bolesti preminuo u 44. godini. Nižu se izjave saučešća, a među njima je i FK Crvena zvezda. – FK… »
Sale Ilić neutešan: „Oprostio sam se pre 20-ak dana, tada je bilo jasno šta će se desiti!“

Sale Ilić neutešan: „Oprostio sam se pre 20-ak dana, tada je bilo jasno šta će se desiti!“

Hot sport 19.03.2025
Bili su veliki prijatelji! Fudbalski svet zavijen je u crno – bivši golgeter Partizana i mlade reprezentacije Srbije i Crne Gore, Andrija Delibašić, preminuo je ove srede nakon teške borbe sa bolešću. Nakon smrti svog bivšeg saigrača i velikog… »
"U autobusu sam čuo da je Andrija izgubio bitku": Selektor Srbije se oglasio zbog smrti prijatelja

"U autobusu sam čuo da je Andrija izgubio bitku": Selektor Srbije se oglasio zbog smrti prijatelja

Mondo 19.03.2025
Preminuo je Andrija Delibašić, a to je pogodilo Radoslava Bataka, selektora reprezentacije Srbije do 17 godina. Fudbalski javnost u Srbiji i Crnoj Gori potresla je tragična vest o Andriji Delibašiću - nekadašnji napadač izgubio je bitku protiv… »
"Zabolela me cela glava, supruga molila ljude za skener": Andrija ni u najtežim trenucima nije hteo sažaljenje

"Zabolela me cela glava, supruga molila ljude za skener": Andrija ni u najtežim trenucima nije hteo sažaljenje

Mondo 19.03.2025
Andrija Delibašić je posle šest meseci od otkrivanja bolesti govorio o trenutku u kojem je saznao da ima rak. Prošlo je svega dve godine od saznanja da je Andrija Delibašić teško bolestan, a sada nas je dočekala i vest da je bivši as Partizana… »
FSS izrazio saučešće povodom smrti Andrije Delibašića

FSS izrazio saučešće povodom smrti Andrije Delibašića

B92 19.03.2025
Fudbalski savez Srbije izrazio je saučešće porodici Andrije Delibašića (44), posle preuranjene smrti nekadašnjeg reprezentativca Srbije i Crne Gore. Nikšićaninu je tumor mozga dijagnostifikovan u martu 2023. godine, kada je bio trener Mornara… »
Ilić u suzama zbog smrti Delibašića: "Od njega sam se oprostio pre 20-tak dana"

Ilić u suzama zbog smrti Delibašića: "Od njega sam se oprostio pre 20-tak dana"

B92 19.03.2025
Saša Ilić je teško podneo vest o smrti Andrije Delibašića. Fudbalski svet zavijen je u crno nakon vesti da je nekadašnji napadač Partizana Andrija Delibašić izgubio bitku sa opakom bolešću i preminuo u 44. godini. Delibašić se godinama borio… »
Selektor Srbije utučen posle velike pobede: “Kad sam čuo da je moj saigrač Andrija Delibašić preminuo…”

Selektor Srbije utučen posle velike pobede: “Kad sam čuo da je moj saigrač Andrija Delibašić preminuo…”

Telegraf 19.03.2025
Preporučujemo. Kadetska reprezentacija Srbije sjajno je otvorila završni turnir za plasman na Prvenstvo Evrope, pobedom protiv favorita Holandije – 1:0, a nakon tog meča oglasio se selektor Radoslav Batak o svom prijatelju Andriji Delibašiću. Iako… »
Partizan se oprostio od Delibašića: Za tebe nisu postojale velike i male utakmice

Partizan se oprostio od Delibašića: Za tebe nisu postojale velike i male utakmice

Dnevnik 19.03.2025
Fudbalski klub Partizan oprostio se od nekadašnjeg igrača crno-belih Andrije Delibašića, koji je danas preminuo u 44. godini od posledica raka. Delibašić je bio član Partizana od 1995. do 2004. godine. – Andrija, borio si se kao lav. Nisi… »
A na marakani: Ovako je Crvena zvezda reagovala na vest da je umro Andrija Delibašić

A na marakani: Ovako je Crvena zvezda reagovala na vest da je umro Andrija Delibašić

Proslavljeni crnogorski fudbaler, kasnije ugledni trener i funkcioner, Andrija Delibašić preminuo je danas u 44. godini, a među onima koje je ta vest pogodila je i FK Crvena zvezda. FOTO: FK Crvena zvezda U saopštenju crveno-belih na društvenim… »
Delibašićevo životno delo - Partizan, Liga šampiona i noć kada je šokirao Engleze VIDEO

Delibašićevo životno delo - Partizan, Liga šampiona i noć kada je šokirao Engleze VIDEO

B92 19.03.2025
Crna Gora, Partizan i ljubitelji fudbala tuguju - napustio nas je Andrija Delibašić (44). Bivši napadač beogradskih crno-belih i reprezentacije Crne Gore preminuo je nakon duge borbe sa teškom bolešću. Izgubio je najvažniju bitku... Nama ostaje da… »
I FK Crvena zvezda se oprostila od Delibašića FOTO

I FK Crvena zvezda se oprostila od Delibašića FOTO

B92 19.03.2025
FK Crvena zvezda se takođe oglasila povodom tragične vesti o smrti Andrije Delibašića. Fudbalski svet zavijen je u crno nakon vesti da je bivši napadač Partizana Andrija Delibašić preminuo u 44. godini. Od Delibašića su se oprostili brojni… »
"Andrija da ode...." Tumbaković slomljen nakon smrti Delibašića

"Andrija da ode...." Tumbaković slomljen nakon smrti Delibašića

Potresno je primio vest o smrti Andrije Delibašića bivši trener Partizana, Ljubiša Tumbaković. FOTO: N. Paraušić - Ne mogu da verujem... Jednostavno, ne mogu. Zatekli ste me. Andrija da ode... Bio je topla duša, veliki borac, veliki radnik… »
Andrija Delibašić: Odlazak Partizanovog golgetera

BBC News 19.03.2025
Delibašić je preminuo nekoliko nedelja pre 44. rođendan posle teške bolesti. Nekadašnji napadač beogradskog Partizana i nekoliko španskih klubova Andrija Delibašić preminuo je 18. marta, nekoliko nedelja pre nego što je trebalo da napuni 44… »
„Andrija, borio si se kao lav“: Partizan se oprostio od Delibašića

„Andrija, borio si se kao lav“: Partizan se oprostio od Delibašića

Danas 19.03.2025
Nekadašnji fudbaler Partizana Andrija Delibašić je preminuo u 44. godini. Nikšićanin je borbu s tumorom mozga vodio dve godine, ali nažalost nije uspeo da pobedi u najvažnijoj životnoj bici. Od bivšeg napadača kluba se oprostio Partizan, za koji… »
Klub iz Humske se oprostio od Delibašića: Pamtićemo pobede, golove...

Klub iz Humske se oprostio od Delibašića: Pamtićemo pobede, golove...

Euronews 19.03.2025
Fudbalski klub Partizan se oglasio nakon tužnih vesti o smrti bivšeg fudbalera ovog kluba, Andrije Delibašića koji je peminuo u 44. godini. Delibašić je u crno-belom dresu odigrao 100 utakmica i postigao 48 golova, a klub iz Humske se od njega… »
Sutjeska i Budućnost: Nebo je dobilo još jednog šampiona

Sutjeska i Budućnost: Nebo je dobilo još jednog šampiona

Sport klub 19.03.2025
Fudbalski klubovi Sutjeska i Budućnost oprostili su se od sjajnog fudbalera, Andrije Delibašića. Delibašić je preminuo u 44. godini nakon duge borbe sa teškom bolešću. Delibašić je, kao 14-godišnjak, iz Sutjeske prešao u Partizan, a onda igrao… »
Evo kako je Delibašić govorio o svojoj bolesti: Kako je saznao za tešku bolest, koja mu je bila reakcija i ko mu je najviše…

Evo kako je Delibašić govorio o svojoj bolesti: Kako je saznao za tešku bolest, koja mu je bila reakcija i ko mu je najviše…

Hot sport 19.03.2025
Oduvek je bio neustrašiv! Fudbalski svet zavijen je u crno – bivši golgeter Partizana i mlade reprezentacije Srbije i Crne Gore, Andrija Delibašić, preminuo je ove srede nakon teške borbe sa bolešću. Iskreno je Delibašić svojevremeno govorio o… »
Partizan se oprostio od svog nekadašnjeg fudbalera Delibašića

Partizan se oprostio od svog nekadašnjeg fudbalera Delibašića

Radio sto plus 19.03.2025
“Andrija, borio si se kao lav. Nisi dozvolio da te bolest poremeti, upustio si se u neravnopravni meč u kojem je protivnik bio jači, ali nisi se predavao. Uvek si bio borac, verovao si u sebe, svoj trud, podršku porodice i prijatelja. Pokazao si zube… »
"Andrija, borio si se kao lav": Partizan poslao poslednji pozdrav svom golgeteru

"Andrija, borio si se kao lav": Partizan poslao poslednji pozdrav svom golgeteru

Mondo 19.03.2025
Partizan se oprostio od svog legendarnog igrača Andrije Delibašića. Sve je potresla vest o preranoj smrti Andrije Delibašića. Fudbaler rođen u Nikšiću izgubio je bitku sa opakom bolešću i preminuo je u 44. godini. Bivši golgeter Partizana… »
Saša Ilić kroz suze o Delibašiću: Ostaće prelepe uspomene

Saša Ilić kroz suze o Delibašiću: Ostaće prelepe uspomene

Sport klub 19.03.2025
Bio je Saša Ilić do poslednjeg dana uz Andriju Delibašića, momka sa kojim je delio dobro i zlo, momka sa kojim je činio nezaboravan tandem u Partizanu, momka sa čijom se porodicom potom družio do poslednjih dana. Nije bilo lako legendarnom… »
Iliev skrhkan posle smrti Delibašića: "Prvo Radiša, pa sad Deli..."

Iliev skrhkan posle smrti Delibašića: "Prvo Radiša, pa sad Deli..."

Sportske.net 19.03.2025
Bivši fudbaler i sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je da je u neverici prihvatio vest o smrti Andrije Delibašića. Delibašić je preminuo danas u 44. godini života. "Saznao sam pre nekoliko trenutaka da nas je Deli napustio, pošto sam u… »

Danas 19.03.2025
Nekadašnji napadač beogradskog Partizana Andrija Delibašić i nekoliko španskih klubova preminuo je 18. marta, nekoliko nedelja pre nego što je trebalo da napuni 44 godine, javila je Radio-televizija Crne Gore, partner BBC-ja. Nikšićanin je ovog… »
Tumbaković utučen: "Jednostavno ne mogu da verujem - Andrija da ode..."

Tumbaković utučen: "Jednostavno ne mogu da verujem - Andrija da ode..."

B92 19.03.2025
Ljubiša Tumbaković je teško primio vest o smrti Andrije Delibašića. Bivši napadač Partizana i mlade reprezentacije Srbije i Crne Gore Andrija Delibašić, preminuo je u 44. godini nakon teške borbe sa bolešću. Vest o njegovoj smrti potresla je… »
"Goian bego!" Ovako je Real Sosijedad reagovao na vest da je umro njegov bivši fudbaler Andrija Delibašić

"Goian bego!" Ovako je Real Sosijedad reagovao na vest da je umro njegov bivši fudbaler Andrija Delibašić

Proslavljeni crnogorski fudbaler, kasnije ugledni trener i funkcioner, Andrija Delibašić preminuo je danas u 44. godini, a među onima koje je ta vest pogodila je i njegov bivši klub iz Španije, Real Sosijedad. FOTO: Arhiva Novosti Pomenuti sportski… »
"Prvo Radiša, sad Deli - katastrofa"

"Prvo Radiša, sad Deli - katastrofa"

B92 19.03.2025
Ivica Iliev, bivši saigrač i prijatelj Andrije Delibašića, u neverici je zbog smrti nekadašnjeg napadača Partizana. Crnogorski fudbaler Andrija Delibašić preminuo u 44. godini, a Nikšićaninu je tumor mozga dijagnostifikovan u martu 2023. godine… »
Bivši klubovi se opraštaju od Delibašića

Bivši klubovi se opraštaju od Delibašića

B92 19.03.2025
Fudbalski klub Majorka porukom na zvaničnim klupskim profilima oprostila se od svog nekadašnjeg igrača Andrije Delibašića, koji je preminuo u 44. godini. Bivši napadač Partizana i reprezentacije Crne Gore, kao i brojnih klubova, izgubio je bitku sa… »
"Borio si se kao lav!" Reakcija FK Partizan kada se pojavila šokantna vest da je umro njegov as Andrija Delibašić pogađa…

"Borio si se kao lav!" Reakcija FK Partizan kada se pojavila šokantna vest da je umro njegov as Andrija Delibašić pogađa…

Proslavljeni crnogorski fudbaler, kasnije ugledni trener i funkcioner, Andrija Delibašić preminuo je danas u 44. godini, a među prvima je reagovao i klub u kome se proslavio, Partizan. FOTO: Arhiva Novosti Pomenuti sportski kolektiv je putem zvaničnog… »
Dve godine se junački borio! Od ove bolesti je umro Andrija Delibašić, evo šta su simptomi

Dve godine se junački borio! Od ove bolesti je umro Andrija Delibašić, evo šta su simptomi

Andrija Delibašić, bivši napadač Partizana i reprezentacije Crne Gore, preminuo je 19. marta 2025. godine, nakon duge i teške borbe sa tumorom na mozgu. FOTO: Arhiva Novosti Iako je njegova karijera na terenu bila obeležena velikim uspehom… »
"Voljeni član sjajne generacije!" Fudbalski savez Crne Gore se oprostio od Andrije Delibašića podsećanjem na istorijske…

"Voljeni član sjajne generacije!" Fudbalski savez Crne Gore se oprostio od Andrije Delibašića podsećanjem na istorijske…

Proslavljeni crnogorski fudbaler, kasnije ugledni trener i funkcioner, Andrija Delibašić preminuo je danas u 44. godini, a među onima koje je ta vest veoma pogodila je Fudbalski savez Crne Gore. FOTO: Arhiva Novosti U saopštenju te kuće fudbala se… »
Fk Partizan se emotivnom porukom oprostio od Delibašića: "Tvoj vedar duh, pozitivna energija i veliko srce..."

Fk Partizan se emotivnom porukom oprostio od Delibašića: "Tvoj vedar duh, pozitivna energija i veliko srce..."

Telegraf 19.03.2025
Preporučujemo. Ovog jutra stigle su jako tužne vesti. Nekadašnji fudbaler Partizana, Andrija Delibašić je preminuo u 44. godini posle duge i teške borbe sa karcinomom mozga. Emotivnom porukom se oglasio FK Partizan, istakavši njegove ljudske… »

Radio 021 19.03.2025
Delibašić je preminuo nekoliko nedelja pre 44. rođendan posle teške bolesti. DIMITAR DILKOFF/AFP via Getty Images Andrija Delibašić na utakmici grupne faze Lige šampiona Partizan - Olimpik Marsej decembra 20023. Nekadašnji napadač beogradskog… »
"Ljudi moji, platio je privatni avion bez pitanja": Dvojica Partizanovih asova su do kraja ostali uz Andriju

"Ljudi moji, platio je privatni avion bez pitanja": Dvojica Partizanovih asova su do kraja ostali uz Andriju

Mondo 19.03.2025
Andrija Delibašić je otkrio da su mu u najtežim danima Saša Ilić i Danko Lazović bili najveća podrška. Tužne vest pojavila se u svetu fudbala, bivši igrač Partizana Andrija Delibašić preminuo je u Crnoj Gori. Legendarnom igraču je u martu… »

NIN 19.03.2025
Nekadašnji napadač beogradskog Partizana Andrija Delibašić i nekoliko španskih klubova preminuo je 18. marta, nekoliko nedelja pre nego što je trebalo da napuni 44 godine, javila je Radio-televizija Crne Gore, partner BBC-ja. Nikšićanin je ovog… »
Umro nekadašnji fudbaler Partizana Andrija Delibašić

Umro nekadašnji fudbaler Partizana Andrija Delibašić

Radio sto plus 19.03.2025
Delibašić je prošao omladinsku školu Partizana, za crno-bele igrao je od 1999. do 2004. godine i osvojio dve titule i Kup. Između ostalog, postigao je tri gola u grupnoj fazi Lige šampiona u sezoni 2003/2004. Posle toga prešao je u Majorku i igrao… »

Južne vesti 19.03.2025
DIMITAR DILKOFF/AFP via Getty Images Andrija Delibašić na utakmici grupne faze Lige šampiona Partizan – Olimpik Marsej decembra 20023. Nekadašnji napadač beogradskog Partizana Andrija Delibašić i nekoliko španskih klubova preminuo je 18. marta… »
"Svi moji snovi ostvareni su u Partizanu": Andrija je bio dete crno-belih koje je samo htelo da otrči na Jug

"Svi moji snovi ostvareni su u Partizanu": Andrija je bio dete crno-belih koje je samo htelo da otrči na Jug

Mondo 19.03.2025
Tužan dan za sve ljubitelje fudbala i posebno za navijače Partizana. Preminuo je Andrija Delibašić. Nekadašnji as Partizana Andrija Delibašić preminuo je u 44. godini od raka. Bolest mu se vratila prošle godine nakon što ju je jednom pobedio i… »
Od čega je bolovao Andrija Delibašić? Ovako je govorio o najtežoj bolesti

Od čega je bolovao Andrija Delibašić? Ovako je govorio o najtežoj bolesti

Nova 19.03.2025
Andrija Delibašić, slavni bivši fudbaler Partizana, preminuo je ove srede a ovako je svojevremeno govorio o teškoj bolesti. Andrija Delibašić se borio dugo sa kancerom mozga, jednom je bio uspešno operisan, ali se bolest, nažalost, vratila… »
Poslednji intervju Andrije delibašića! "Rekli mi da imam tumor, a ja - ništa"

Poslednji intervju Andrije delibašića! "Rekli mi da imam tumor, a ja - ništa"

Tragične vesti stižu iz Podgorice! Posle duge i teške bolesti preminuo je bivši napadač Partizana i mladi reprezentativac Jugoslavije Andrija Delibašić. FOTO: KOCA SULEJMANOVIC / AFP / Profimedia Nekada sjajnom centarforu dijagnostifikovan je tumor… »
Ko je bio Andrija Delibašić? Navijači Partizana ga zauvek pamte za 2003. i LŠ, bio je legenda Crne Gore

Ko je bio Andrija Delibašić? Navijači Partizana ga zauvek pamte za 2003. i LŠ, bio je legenda Crne Gore

Telegraf 19.03.2025
Preporučujemo. Proslavljeni crnogorski fudbaler, i bivši igrač Partizana Andrija Delibašićpreminuo je u 44. godini, posle borbe sa teškom bolešću. Prve ozbiljnije fudbalske korake, Delibašić je načinio u mlađim kategorijama Partizana, gde je i… »
Andrija Delibašić je vodio zdrav način života, a najbolja "hrana" za duh bila je njegova porodica

Andrija Delibašić je vodio zdrav način života, a najbolja "hrana" za duh bila je njegova porodica

Telegraf 19.03.2025
Preporučujemo. Proslavljeni crnogorski fudbaler, i bivši igrač Partizana Andrija Delibašić preminuo je u 44. godini, posle borbe sa teškom bolešću. Njemu je tumor mozga dijagnostikovan u martu 2023. godine, dok je bio trener Mornara. Nakon… »
Ljubiša Tumbaković zanemeo zbog smrti Andrije Delibašića: "Ne mogu da verujem, zatekli ste me..."

Ljubiša Tumbaković zanemeo zbog smrti Andrije Delibašića: "Ne mogu da verujem, zatekli ste me..."

Telegraf 19.03.2025
Preporučujemo. Nekadašnji fudbaler Partizana, Andrija Delibašić nažalost nije uspeo da se izbori sa najtežom bolešću i preminuo je danas u 44. godini. Čovek kojeg će navijači Partizana pamtiti po golovima u Ligi šampiona iz 2003. godine… »
Navijači Crne Gore protiv Srbije istakli transparent Andriji Delibašiću zbog kojeg je aplaudirao ceo stadion

Navijači Crne Gore protiv Srbije istakli transparent Andriji Delibašiću zbog kojeg je aplaudirao ceo stadion

Telegraf 19.03.2025
Preporučujemo. Ovog jutra stigle su jako tužne vesti. Nekadašnji fudbaler Partizana, Andrija Delibašić je preminuo u 44. godini posle duge i teške borbe sa karcinomom mozga. On je bio operisan u Kliničkom centru Beograd, oporavljao se, ali se… »
Po ovim golovima će navijači Partizana pamtiti Andriju Delibašića

Po ovim golovima će navijači Partizana pamtiti Andriju Delibašića

Telegraf 19.03.2025
Preporučujemo. Fudbalsku javnost na ovim prostorima pogodila je vest da je nekadašnji igrač Partizana, Andrija Delibašić, preminuo danas u 44. godini nakon borbe sa rakom mozga. Najviše se proslavio igrajući za Partizan, a navijači crno-belih će… »

Vesti dana »