Povezane vesti

Saslušan osumnjičeni Mihailo za ubistvo roditelja u Čačku! Otkrivamo šta je rekao!

Saslušan osumnjičeni Mihailo za ubistvo roditelja u Čačku! Otkrivamo šta je rekao!

Telegraf 19.03.2025
Preporučujemo. Osumnjičeni Mihailo Baković (41) iz Čačka u postupku istrage koja se sprovodi protiv njega zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Teško ubistvo, izneo je odbranu, kojom prilikom je priznao da je učinio navedeno krivično… »
Mihailo iz Čačka priznao da je ubio roditelje: Nožem ih ubadao do smrti, zadao im više od 60 uboda! Određen mu pritvor

Mihailo iz Čačka priznao da je ubio roditelje: Nožem ih ubadao do smrti, zadao im više od 60 uboda! Određen mu pritvor

Kurir 19.03.2025
Pred tužiocem Višeg javnog tužilaštva u Čačku Mihailo B. (41), osumnjičenza ubistvo svojih roditelja priznao je krivicu, saopštili su iz tužilaštva. Podsećamo u ponedeljak uveče muškarac iz Čačka je nožem iskasapio svoje roditelje Jovana B. (76) i Milicu… »
Ubica iz Čačka priznao zločin u tužilaštvu: Do detalja opisao kako je roditelje ubadao do smrti: Kobni bili ubodi u srce

Ubica iz Čačka priznao zločin u tužilaštvu: Do detalja opisao kako je roditelje ubadao do smrti: Kobni bili ubodi u srce

Blic 19.03.2025
Osumnjičeni Mihailo Baković iz Čačka (41) u postupku istrage koja se sprovodi protiv njega zbog sumnje da je izvršio krivično delo Teško ubistvo, izneo je odbranu, kojom prilikom je priznao da je učinio navedeno krivično delo. "Rešenjem sudije za… »
"Razmišljao sam da ubijem još troje" Alija Balijagić šokirao u sudnici: Madžgalje sam ubio jer su bili arogantni

"Razmišljao sam da ubijem još troje" Alija Balijagić šokirao u sudnici: Madžgalje sam ubio jer su bili arogantni

Kurir 19.03.2025
Sudija za istragu Višeg suda u Bijelom Polju Vukomir Bošković saslušao je juče osumnjičenog za dvostruko ubistvo Aliju Balijagića (64) i odredio mu jednomesečni pritvor. Na teret mu je stavljeno krivično delo teško ubistvo, u sticaju sa nedozvoljenim… »
Saslušan osumnjičeni za ubistvo svojih roditelja u Čačku: Evo šta je rekao

Saslušan osumnjičeni za ubistvo svojih roditelja u Čačku: Evo šta je rekao

B92 19.03.2025
Osumnjičeni Mihailo Baković iz Čačka (41) u postupku istrage koja se sprovodi protiv njega zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Teško ubistvo, izneo je odbranu, kojom prilikom je priznao da je učinio navedeno krivično delo. Rešenjem… »
Šok u sudnici zbog Balijagićevog iskaza: "Razmišljao sam da ubijem još troje"

Šok u sudnici zbog Balijagićevog iskaza: "Razmišljao sam da ubijem još troje"

Mondo 19.03.2025
Reči osumnjičenog za dvostruko ubistvo zaledile sve u sudnici. Sudija za istragu Višeg suda u Bijelom Polju Vukomir Bošković saslušao je juče osumnjičenog za dvostruko ubistvo Aliju Balijagića (64) i odredio mu jednomesečni pritvor. Na teret mu je… »
"Ubio sam madžgalje, jer su bili arogantni": Alija Balijagić šokirao u sudnici: "Likvidirao bih još troje ljudi da sam ih sreo"…

"Ubio sam madžgalje, jer su bili arogantni": Alija Balijagić šokirao u sudnici: "Likvidirao bih još troje ljudi da sam ih sreo"…

Blic 19.03.2025
Sudija za istragu Višeg suda u Bijelom Polju Vukomir Bošković saslušao je juče osumnjičenog za dvostruko ubistvo Aliju Balijagića (64) i odredio mu jednomesečni pritvor. Na teret mu je stavljeno krivično delo teško ubistvo, u sticaju sa nedozvoljenim… »
Šokantno svedočenje alije Balijagića Evo zašto je izvršio dvostruko ubistvo: "Njih sam inače razmišljao da ubijem i da sam ih…

Šokantno svedočenje alije Balijagića Evo zašto je izvršio dvostruko ubistvo: "Njih sam inače razmišljao da ubijem i da sam ih…

Dnevnik 19.03.2025
„Ubio sam ih jer su bili arogantni“: Alija Balijagić priznao da je kriv za smrt brata i sestre Madžgalj

„Ubio sam ih jer su bili arogantni“: Alija Balijagić priznao da je kriv za smrt brata i sestre Madžgalj

Nova 19.03.2025

Vesti dana »