Повезане вести

Саслушан осумњичени Михаило за убиство родитеља у Чачку! Откривамо шта је рекао!

Саслушан осумњичени Михаило за убиство родитеља у Чачку! Откривамо шта је рекао!

Телеграф 19.03.2025
Препоручујемо. Осумњичени Михаило Баковић (41) из Чачка у поступку истраге која се спроводи против њега због постојања основа сумње да је извршио кривично дело Тешко убиство, изнео је одбрану, којом приликом је признао да је… »
Михаило из Чачка признао да је убио родитеље: Ножем их убадао до смрти, задао им више од 60 убода! Одређен му притвор

Михаило из Чачка признао да је убио родитеље: Ножем их убадао до смрти, задао им више од 60 убода! Одређен му притвор

Курир 19.03.2025
Пред тужиоцем Вишег јавног тужилаштва у Чачку Михаило Б. (41), осумњиченза убиство својих родитеља признао је кривицу, саопштили су из тужилаштва. Подсећамо у понедељак увече мушкарац из Чачка је ножем искасапио своје… »
Убица из Чачка признао злочин у тужилаштву: До детаља описао како је родитеље убадао до смрти: Кобни били убоди у срце

Убица из Чачка признао злочин у тужилаштву: До детаља описао како је родитеље убадао до смрти: Кобни били убоди у срце

Блиц 19.03.2025
Осумњичени Михаило Баковић из Чачка (41) у поступку истраге која се спроводи против њега због сумње да је извршио кривично дело Тешко убиство, изнео је одбрану, којом приликом је признао да је учинио наведено кривично дело… »
"Размишљао сам да убијем још троје" Алија Балијагић шокирао у судници: Маџгаље сам убио јер су били арогантни

"Размишљао сам да убијем још троје" Алија Балијагић шокирао у судници: Маџгаље сам убио јер су били арогантни

Курир 19.03.2025
Судија за истрагу Вишег суда у Бијелом Пољу Вукомир Бошковић саслушао је јуче осумњиченог за двоструко убиство Алију Балијагића (64) и одредио му једномесечни притвор. На терет му је стављено кривично дело тешко убиство, у… »
Саслушан осумњичени за убиство својих родитеља у Чачку: Ево шта је рекао

Саслушан осумњичени за убиство својих родитеља у Чачку: Ево шта је рекао

Б92 19.03.2025
Осумњичени Михаило Баковић из Чачка (41) у поступку истраге која се спроводи против њега због постојања основа сумње да је извршио кривично дело Тешко убиство, изнео је одбрану, којом приликом је признао да је учинио наведено… »
Шок у судници због Балијагићевог исказа: "Размишљао сам да убијем још троје"

Шок у судници због Балијагићевог исказа: "Размишљао сам да убијем још троје"

Мондо 19.03.2025
Речи осумњиченог за двоструко убиство заледиле све у судници. Судија за истрагу Вишег суда у Бијелом Пољу Вукомир Бошковић саслушао је јуче осумњиченог за двоструко убиство Алију Балијагића (64) и одредио му једномесечни… »
"Убио сам маџгаље, јер су били арогантни": Алија Балијагић шокирао у судници: "Ликвидирао бих још троје људи да сам их срео"…

"Убио сам маџгаље, јер су били арогантни": Алија Балијагић шокирао у судници: "Ликвидирао бих још троје људи да сам их срео"…

Блиц 19.03.2025
Судија за истрагу Вишег суда у Бијелом Пољу Вукомир Бошковић саслушао је јуче осумњиченог за двоструко убиство Алију Балијагића (64) и одредио му једномесечни притвор. На терет му је стављено кривично дело тешко убиство, у… »
Шокантно сведочење алије Балијагића Ево зашто је извршио двоструко убиство: "Њих сам иначе размишљао да убијем и да сам их…

Шокантно сведочење алије Балијагића Ево зашто је извршио двоструко убиство: "Њих сам иначе размишљао да убијем и да сам их…

Дневник 19.03.2025
„Убио сам их јер су били арогантни“: Алија Балијагић признао да је крив за смрт брата и сестре Маџгаљ

„Убио сам их јер су били арогантни“: Алија Балијагић признао да је крив за смрт брата и сестре Маџгаљ

Нова 19.03.2025

Вести дана »