Повезане вести
"Изуједале су ми бебу" новосађанка проговорила о хорору: Цео спрат има стенице, станови су пуни! Не вреди вам да се премештате…
Курир 19.03.2025
Да се не каже џабе "Досадан као стеница" показује објава једне Новосађанке која већ други пут мучи муку да из свог стана избаци ове инсекте, који су се како каже, овога пута проширили код комшија, чак и по целом спрату! "У стану… »
"Бебу су ми: Изуједале!" Новосађанка очајна, не зна шта више да ради: "Зграда нам је пуна стеница, ушле су ми у стан, сада их…
Блиц 19.03.2025
Да се не каже џабе "Досадан као стеница" показује објава једне Новосађанке која већ други пут мучи муку да из свог стана избаци ове инсекте, који су се како каже, овога пута проширили код комшија, чак и по целом спрату! "У стану… »
Вести дана »
Годину дана од напада на студенте ФДУ: Колоне демонстраната са Новог Београда иду ка центру града (видео)
Правда пре 24 минутајош 33 повезане
Украјина ће у Швајцарској почети консултације са Американцима о мировном споразуму с Москвом
Бета пре 9 минутајош 39 повезаних
Вучић: Американци да би дали лиценцу НИС-у желе да виде цео уговор, то није могуће за пет дана
Н1 Инфо пре 2 сатајош 21 повезана
Хладно и облачно време са кишом и снегом у Србији 22. и 23. новембра 2025.
Наслови.аи пре 1 сатјош 24 повезане