Povezane vesti
"Izujedale su mi bebu" novosađanka progovorila o hororu: Ceo sprat ima stenice, stanovi su puni! Ne vredi vam da se premeštate…
Kurir 19.03.2025
Da se ne kaže džabe "Dosadan kao stenica" pokazuje objava jedne Novosađanke koja već drugi put muči muku da iz svog stana izbaci ove insekte, koji su se kako kaže, ovoga puta proširili kod komšija, čak i po celom spratu! "U stanu su mi se pojavile… »
"Bebu su mi: Izujedale!" Novosađanka očajna, ne zna šta više da radi: "Zgrada nam je puna stenica, ušle su mi u stan, sada ih…
Blic 19.03.2025
Da se ne kaže džabe "Dosadan kao stenica" pokazuje objava jedne Novosađanke koja već drugi put muči muku da iz svog stana izbaci ove insekte, koji su se kako kaže, ovoga puta proširili kod komšija, čak i po celom spratu! "U stanu su mi se pojavile… »
Vesti dana »
Pretežno oblačno i hladnije, mestimično s padavinama i košavom: temperatura do 10 stepeni
Newsmax Balkans pre 59 minutajoš 13 povezanih
TS: Srbija pala na 116. mesto na Indeksu percepcije korupcije, najgori rezultat u poslednje dve decenije
Insajder pre 23 minutajoš 1 povezana
Autom sleteo s puta u Boljevcima, drugi u Sremčici udario u banderu: Teška noć za lekare Hitne, Beograđani najviše zvali zbog malaksalosti i temperature
Kurir pre 39 minutajoš 10 povezanih
Nastavak iznošenja završnih reči tužilaštva na suđenju Tačiju i ostalima
Euronews pre 14 minutajoš 5 povezanih