Povezane vesti

Tanja Savić žestoko o Nemanji Nikoliću: „Bio bi zaboravljen da se nije nakačio na mene“

Tanja Savić žestoko o Nemanji Nikoliću: „Bio bi zaboravljen da se nije nakačio na mene“

Nova 19.03.2025
Pevač Nemanja Nikolić žestoko je isprozivao Tanju Savić i istakao da se razočarao u nju nakon takmičenja u "Zvezdama Granda". Naime, Tanja Savić je održala koncert u Areni, a od svih kolega iz prve postave „Zvezda Granda“, na nastupu se pojavio samo Bane… »
"Da me nije spomenuo, bio bi zaboravljen": Tanja Savić žestoko odbrusila bivšem kolegi iz Zvezda Granda

"Da me nije spomenuo, bio bi zaboravljen": Tanja Savić žestoko odbrusila bivšem kolegi iz Zvezda Granda

Mondo 19.03.2025
Nemanja Nikolić je komentarisao Tanju Savić kada je bio aktuelan njen koncert u Areni na koji nije došao skoro niko iz prve postave, na šta je sada pevačica rešila da odgovori. Pevačica Tanja Savić prvi put je javno dogovorila kolegi iz Zvezda Granda… »
"Da me nije spomenuo, bio bi zaboravljen": Tanja Savić žestoko odbrusila Nemanji Nikoliću na kritike

"Da me nije spomenuo, bio bi zaboravljen": Tanja Savić žestoko odbrusila Nemanji Nikoliću na kritike

Telegraf 19.03.2025
Preporučujemo. Pevačica Tanja Savić prvi put je javno dogovorila kolegi iz Zvezda Granda, Nemanji Nikoliću koji ju je pred Beogradsku arenu isprozivao. Naime, Nikolić je žestoko isprozivao Tanju i istakao da se razočarao u nju nakon takmičenja u… »

Vesti dana »