Povezane vesti

Opljačkana pevačica Teodora Bilanović u 4: ujutru joj razbili staklo, zatekla uništen automobil

Opljačkana pevačica Teodora Bilanović u 4: ujutru joj razbili staklo, zatekla uništen automobil

Blic 19.03.2025
Pevačica Teodora Bilanović opljačkana je u četiri ujutru kada joj je nepoznati počinilac uništio automobil. Teodora je, naime, uništen auto zatekla ujutru na parkingu ispred svoje zgrade. Neko je, za sada nepoznat uništio njen automobil i iz njega… »
"Šteta na kolima nije mala, ukradena je oprema za rad, kaput..." Oglasila se opljačkana pevačica, otkrila sve detalje…

"Šteta na kolima nije mala, ukradena je oprema za rad, kaput..." Oglasila se opljačkana pevačica, otkrila sve detalje…

Kurir 19.03.2025
Pevačica Teodora Bilanović se oglasila nakon što joj je obijen automobil i iz njega ukradene dragocenosti. Ona je otkrila sve detalje pljačke. - Ovaj strašni čin još uvek nepoznatog počinioca me je zatekao rano ujutru. Nakon što sam se vratila sa… »
Pevačica opljačkana: Oglasila se, van sebe je: "Ukrali su mi kaput od 900 evra"

Pevačica opljačkana: Oglasila se, van sebe je: "Ukrali su mi kaput od 900 evra"

Blic 19.03.2025
Pevačica Teodora Bilanović se oglasila nakon što je opljačkana rano ujutru. Ona je otkrila sve detalje pljačke. - Ovaj strašni čin još uvek nepoznatog počinioca me je zatekao rano ujutru. Nakon što sam se vratila sa jednog nastupa, parkirala sam… »
"Šteta nije mala, iz kola odnete stvari vredne 1.500 evra": Oglasila se pevačica kojoj su lopovi obili auto

"Šteta nije mala, iz kola odnete stvari vredne 1.500 evra": Oglasila se pevačica kojoj su lopovi obili auto

Mondo 19.03.2025
Pevačica Teodora Bilanović se oglasila nakon što joj je obijen automobil i iz njega ukradene dragocenosti. Pevačica Teodora Bilanović se oglasila nakon što joj je lopov obio auto i odneo dragocenosti iz njega i otkrila kolika je šteta. "Ovaj… »
Opljačkana naša pevačica: Lopovi joj obili auto na parkingu i odneli dragocenosti

Opljačkana naša pevačica: Lopovi joj obili auto na parkingu i odneli dragocenosti

Mondo 19.03.2025
Pevačica zatekla uništen auto na parkingu ispred zgrade. Pevačica Teodora Bilanović opljačkana je nakon što joj je za sada nepoznati počinilac razbio staklo na automobilu i uzeo nekoliko vrednih stvari. Uništen auto, pevačica je zatekla ujutru na… »
Opljačkana naša pevačica! Lopovi joj obili automobil i ukrali dragocenosti: Šteta je ogromna!

Opljačkana naša pevačica! Lopovi joj obili automobil i ukrali dragocenosti: Šteta je ogromna!

Kurir 19.03.2025
Pevačica Teodora Bilanović opljačkana je nakon što joj je za sada nepoznati počinilac razbio staklo na automobilu i uzeo nekoliko vrednih stvari. Naime, uništen auto, pevačica je zatekla ujutru na parkingu ispred svoje zgrade, gde obično parkira… »
Opljačkana pevačica Teodora Bilanović: U 4 ujutru joj razbili staklo, ona zatekla potpuni haos

Opljačkana pevačica Teodora Bilanović: U 4 ujutru joj razbili staklo, ona zatekla potpuni haos

Telegraf 19.03.2025
Preporučujemo. Pevačica Teodora Bilanović opljačkana je, nakon što joj je za sada nepoznati počinilac razbio staklo na automobilu i uzeo nekoliko vrednih stvari. Naime, uništen auto, pevačica je zatekla ujutru na parkingu ispred svoje zgrade, gde… »

Vesti dana »