Povezane vesti
"Sam bog me je spasio iz kandži droge" Dado Glišić pet godina živeo u paklu, u jeku popularnosti morao da se povuče: Iza…
Kurir 19.03.2025
Pevač Dado Glišić je morao u jeku popularnosti da se povuče sa estrade zbog zavisnosti od nelegalnih supstanci koje je konzumirao. Naime, on je kasnije govorio o svojoj teškoj borbi i bez zadrške pričao o svemu kroz šta je prolazio u tom periodu… »
Pevač bio u kandžama droge: U jeku popularnosti je samo nestao sa estrade: "Iza mene je mnogo teška borba"
Blic 19.03.2025
Pevač Dado Glišić svojevremeno je ispričao da je imao velikih problema sa psihoaktivnim supstancama, zbog čega je morao u jeku popularnosti da se povuče sa estrade. Naime, on je kasnije progovorio o svojoj teškoj borbi, te je bez dlake na jeziku… »
Vesti dana »

Gotova blokada RTS posle 14 dana, raspisan novi konkurs za izbor članova Saveta REM-a (VIDEO)
Insajder pre 42 minutajoš 54 povezane

Protest podrške novosadskim studentima i u Kragujevcu: „Da pumpamo dok ne pukne“
N1 Info pre 1 satjoš 10 povezanih

Osuđujemo policijsko nasilje i pretnje smrću novinarima N1 u Srbiji
Ozon press pre 58 minutajoš 23 povezane

(BLOG) Kraj blokade RTS, raspisan novi konkurs za izbor članova Saveta REM-a – policija tukla studente u Novom Sadu
N1 Info pre 41 minutajoš 8 povezanih

Dačić o dešavanjima u Novom Sadu: Policija je napadnuta, intervenisali smo u najmanjoj mogućoj meri
Danas pre 42 minutajoš 85 povezanih