Povezane vesti
"Sam bog me je spasio iz kandži droge" Dado Glišić pet godina živeo u paklu, u jeku popularnosti morao da se povuče: Iza mene…
Kurir 19.03.2025
Pevač Dado Glišić je morao u jeku popularnosti da se povuče sa estrade zbog zavisnosti od nelegalnih supstanci koje je konzumirao. Naime, on je kasnije govorio o svojoj teškoj borbi i bez zadrške pričao o svemu kroz šta je prolazio u tom periodu. -… »
Pevač bio u kandžama droge: U jeku popularnosti je samo nestao sa estrade: "Iza mene je mnogo teška borba"
Blic 19.03.2025
Pevač Dado Glišić svojevremeno je ispričao da je imao velikih problema sa psihoaktivnim supstancama, zbog čega je morao u jeku popularnosti da se povuče sa estrade. Naime, on je kasnije progovorio o svojoj teškoj borbi, te je bez dlake na jeziku pričao o… »
Vesti dana »

(Mape) omega blok nad evrorom! Ovaj fenomen u najvrelijim tačkama donosi i preko 40 stepeni, a evo šta čeka Srbiju od sledeće nedelje
Blic pre 11 minutajoš 2 povezane

"Budžetske kvote do kraja juna, jedan jedinstveni upisni rok, ne dva": Premijer Macut detaljno o novoj akademskoj godini, ali i kako će aktuelna biti okončana
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Studenti i građani se okupili u Nišu: Obeležavaju šest meseci blokade tehničkih fakulteta (foto, video)
Blic pre 7 satijoš 1 povezana