Povezane vesti
"Sam bog me je spasio iz kandži droge" Dado Glišić pet godina živeo u paklu, u jeku popularnosti morao da se povuče: Iza mene…
Kurir 19.03.2025
Pevač Dado Glišić je morao u jeku popularnosti da se povuče sa estrade zbog zavisnosti od nelegalnih supstanci koje je konzumirao. Naime, on je kasnije govorio o svojoj teškoj borbi i bez zadrške pričao o svemu kroz šta je prolazio u tom periodu. -… »
Pevač bio u kandžama droge: U jeku popularnosti je samo nestao sa estrade: "Iza mene je mnogo teška borba"
Blic 19.03.2025
Pevač Dado Glišić svojevremeno je ispričao da je imao velikih problema sa psihoaktivnim supstancama, zbog čega je morao u jeku popularnosti da se povuče sa estrade. Naime, on je kasnije progovorio o svojoj teškoj borbi, te je bez dlake na jeziku pričao o… »
Vesti dana »
Tabaković: NBS dobila upozorenje o uvođenju sekundarnih sankcija zbog NIS-a
RTS pre 48 minutajoš 40 povezanih
„To je za nas ozbiljna pretnja“: Jorgovanka Tabaković o upozorenju SAD Narodnoj banci Srbije
Nedeljnik pre 48 minutajoš 60 povezanih
Nakon prekida štrajka glađu: Hrka i dalje ispred Skupštine Srbije, Jaćimović kod zgrade Banovine
NIN pre 2 satajoš 14 povezanih
Preko 20 centimetara snega na Zlatiboru, u Užicu lomio grane i stabla: Zima stisla zube u ovom delu Srbije, za sada nema zavejanih puteva
RINA pre 2 satajoš 48 povezanih
Ruski vlasnici pristali na prodaju NIS-a, čeka se odluka SAD o licenci
Vreme pre 8 minutajoš 20 povezanih