Povezane vesti

Stručnjak NASA za Newsmax Balkans: Video snimci ne ukazuju da je korišćen "zvučni top"

Stručnjak NASA za Newsmax Balkans: Video snimci ne ukazuju da je korišćen "zvučni top"

Euronews 19.03.2025
I dalje vlada nedoumica šta se dogodilo na protestu u Beogradu 15. marta tokom odavanja počasti žrtvama tragedije u Novom Sadu. Kris Metmen, data analitičar i nekadašnji šef tehničkog odeljenja pri NASA, smatra da video snimci, ipak, ne ukazuju da je… »
"Video snimci Ne ukazuju da je korišćen zvučni top" Stručnjak NASA: Zvuk ne odgovara tonu bilo koje vrste soničnog oružja

"Video snimci Ne ukazuju da je korišćen zvučni top" Stručnjak NASA: Zvuk ne odgovara tonu bilo koje vrste soničnog oružja

Kurir 19.03.2025
Kris Metmen, data analitičar i nekadašnji šef tehničkog odeljenja pri NASA, smatra da video snimci sa protesta blokadera u Beogradu, ne ukazuju da je korišćen " zvučni top". "To mi ne deluje kao sonično oružje i postoji nekoliko razloga za to. Ako… »
Stručnjak NASA: Video snimci ne ukazuju da je korišćen "zvučni top" na protestu u Beogradu

Stručnjak NASA: Video snimci ne ukazuju da je korišćen "zvučni top" na protestu u Beogradu

Blic 19.03.2025
Kris Metmen, data analitičar i nekadašnji šef tehničkog odeljenja pri NASA, smatra da video snimci na X mreži ne ukazuju da je korišćen "zvučni top" na protestu u Beogradu. Kako kaže, to mu ne deluje kao sonično oružje i dodaje da postoji nekoliko… »
Stručnjak NASA se oglasio o tome da li je u Beogradu korišćen "zvučni top"

Stručnjak NASA se oglasio o tome da li je u Beogradu korišćen "zvučni top"

Telegraf 19.03.2025
Preporučujemo. Kris Metmen, data analitičar i nekadašnji šef tehničkog odeljenja pri NASA, smatra da video-snimci, ipak, ne ukazuju da je korišćen "zvučni top" na protestu u Beogradu 15. marta tokom odavanja počasti žrtvama tragedije u Novom Sadu. "To mi… »
Stručnjak NASA za Newsmax Balkans: Video snimci ne ukazuju da je korišćen „zvučni top”

Stručnjak NASA za Newsmax Balkans: Video snimci ne ukazuju da je korišćen „zvučni top”

Glas Zapadne Srbije 19.03.2025
Kris Metmen, data analitičar i nekadašnji šef tehničkog odeljenja pri NASA, smatra da video snimci, ipak, ne ukazuju da je korišćen "zvučni top". „To mi ne deluje kao sonično oružje i postoji nekoliko razloga za to. Ako pogledate videe koji su… »

Vesti dana »