Povezane vesti

Balijagić ispričao u sudnici: Osim Madžgalja, tražio sam još troje da ubijem

Balijagić ispričao u sudnici: Osim Madžgalja, tražio sam još troje da ubijem

Danas 19.03.2025
Sudija za istragu Višeg suda u Bijelom Polju Vukomir Bošković saslušao je juče osumnjičenog za dvostruko ubistvo Aliju Balijagića (64) i potvrdio mu jednomesečni pritvor, koji mu je odredio 29. oktobra prošle godine. Na teret mu je stavljeno krivično… »
"Ubio sam madžgalje, bili su arogantni" Šokantna izjava ubice Alije Balijagića: "Ranije me njih troje isprebijalo, ubio bih i…

"Ubio sam madžgalje, bili su arogantni" Šokantna izjava ubice Alije Balijagića: "Ranije me njih troje isprebijalo, ubio bih i…

Kurir 19.03.2025
Sudija za istragu Višeg suda u Bijelom Polju Vukomir Bošković saslušao je juče osumnjičenog za dvostruko ubistvo Aliju Balijagića (64) i odredio mu jednomesečni pritvor. Na teret mu je stavljeno krivično delo teško ubistvo, u sticaju sa nedozvoljenim… »
"Razmišljao sam da ubijem još troje" Balijagić pred sudom izneo šokantne stvari

"Razmišljao sam da ubijem još troje" Balijagić pred sudom izneo šokantne stvari

Večernje novosti 19.03.2025
SUDIJA za istragu Višeg suda u Bijelom Polju Vukomir Bošković saslušao je juče osumnjičenog za dvostruko ubistvo Aliju Balijagića (64) i odredio mu jednomesečni pritvor. Foto: Printsrkin Na teret mu je stavljeno krivično delo teško ubistvo, u sticaju sa… »

Vesti dana »