Povezane vesti
Balijagić ispričao u sudnici: Osim Madžgalja, tražio sam još troje da ubijem
Danas 19.03.2025
Sudija za istragu Višeg suda u Bijelom Polju Vukomir Bošković saslušao je juče osumnjičenog za dvostruko ubistvo Aliju Balijagića (64) i potvrdio mu jednomesečni pritvor, koji mu je odredio 29. oktobra prošle godine. Na teret mu je stavljeno krivično… »
"Ubio sam madžgalje, bili su arogantni" Šokantna izjava ubice Alije Balijagića: "Ranije me njih troje isprebijalo, ubio bih i…
Kurir 19.03.2025
Sudija za istragu Višeg suda u Bijelom Polju Vukomir Bošković saslušao je juče osumnjičenog za dvostruko ubistvo Aliju Balijagića (64) i odredio mu jednomesečni pritvor. Na teret mu je stavljeno krivično delo teško ubistvo, u sticaju sa nedozvoljenim… »
"Razmišljao sam da ubijem još troje" Balijagić pred sudom izneo šokantne stvari
Večernje novosti 19.03.2025
SUDIJA za istragu Višeg suda u Bijelom Polju Vukomir Bošković saslušao je juče osumnjičenog za dvostruko ubistvo Aliju Balijagića (64) i odredio mu jednomesečni pritvor. Foto: Printsrkin Na teret mu je stavljeno krivično delo teško ubistvo, u sticaju sa… »
Vesti dana »

Viki okupila estradu na punoletstvu sina: Kompozitor doveo 30 godina mlađu devojku, pevač u džipu od 100.000€
Telegraf pre 19 minutajoš 43 povezane

Izrael deportovao propalestinske aktiviste, među njima Ognjena Markovića i Gretu Tunberg
BBC News pre 1 satjoš 30 povezanih

Očajnički pokušaj Makrona da zadrži vlast: Odlazećem premijeru uputio neočekivan zahtev
Telegraf pre 34 minutajoš 29 povezanih

Lekornu se obratio naciji nakon što je dao ostavku: "Bio sam spreman na kompromis, uvek svoju zemlju treba da stavljate ispred vlastite partije"
Kurir pre 5 satijoš 43 povezane

Počeli indirektni pregovori između palestinske i izraelske delegacije u Šarm el Šeiku: Fokus na razmeni zatvorenika
Euronews pre 1 satjoš 40 povezanih