Povezane vesti
Evroposlanica o Vučićevom ulasku na intenzivnu negu: Svi koji brane, da se zapitaju šta je s njima
Radio 021 19.03.2025
Evroposlanica Irena Joveva ocenila je danas da potrebna međunarodna, nezavisna istraga o tome šta je izazvalo paniku i stampedo učesnika protesta u Beogradu. Ona je navela da su građani Srbije izgubili poverenje u domaće institucije. "Mislim da samo… »
Evroposlanica: Potrebna međunarodna nezavisna istraga u slučaju upotrebe zvučnog uređaja
Radio sto plus 19.03.2025
“Mislim da samo međunarodna, nezavisna istraga može dati jasan odgovor o tome šta se tačno desilo, ko je doneo odluku o upotrebi čega god i da li su prekršena osnovna ljudska prava, a ja mislim da jesu bila”, rekla je ona danas za N1 i ponovila da… »
Iza vesti: Irena Joveva
N1 Info 19.03.2025
Evroposlanica Irena Joveva navela je u "Iza vesti" da podržava srpske studente i naglasila da su oni uradili mnogo više nego sve politike u poslednjih 12 godina. Ocenila je da potrebna međunarodna, nezavisna istraga, o urađaju koji je korišćen na… »
Evroposlanica: Potrebna međunarodna nezavisna istraga u slučaju upotrebe zvučnog uređaja
Beta 19.03.2025
Evroposlanica Irena Joveva ocenila je danas da potrebna međunarodna, nezavisna istraga o tome šta je izazvalo paniku i stampedo učesnika protesta u Beogradu, jer su građani Srbije izgubili poverenje u domaće institucije. "Mislim da samo međunarodna… »
N1 Info 19.03.2025
Evroposlanica Irena Joveva navela je u "Iza vesti" da podržava srpske studente i naglasila da su oni uradili mnogo više nego sve politike u poslednjih 12 godina. Ocenila je da potrebna međunarodna, nezavisna istraga, o urađaju koji je korišćen na… »
Vesti dana »

U Srbiji promenljivo sa sunčanim intervalima, ponegde kiša
Serbian News Media pre 2 satajoš 31 povezana

NBS: Bruto devizne rezerve na kraju avgusta bile su 28,6 milijardi evra
N1 Info pre 18 minutajoš 18 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 3 satajoš 25 povezanih