Povezane vesti
"Sama plaćam Infostan, nisam skorojevićka": Lidija Vukićević priznala da je posle razvoda mogla opet "dobro da se uda"
Mondo 19.03.2025
Glumica Lidija Vukićević otkrila da je i iz braka izašla jer nije bilo ljubavi i da nije pošto-poto želela ponovo da izgovori sudbonosno "da" Glumica Lidija Vukićević, koja je bila u braku s bivšim fudbalerom Mitrom Mrkelom, otkrila je u jednom intervjuu… »
"Mogla sam mnogo puta dobro da se udam": Lidija Vukićević o privatnom životu: "Sama plaćam Infostan, nisam skorojevićka"
Blic 19.03.2025
Glumica Lidija Vukićević ne krije da ispred svega voli svoju slobodu i da ne dozvoljava nikome da je "zarobi". Zato beži od braka i obaveza, jer voli sama da upravlja svojim životom. - Nisam skorojevićka, ne moram ništa. Ali sam ujedno i hedonista, volim… »
Vesti dana »
'Rusi pristali da prodaju njihov deo u NIS-u': Ministarka energetike
BBC News pre 23 minutajoš 37 povezanih
Narodna banka dobila upozorenje na sankcije zbog NIS! Jorgovanka Tabaković: To bi značilo blokadu svih plaćanja
Kurir pre 18 minutajoš 37 povezanih
Autoprevoznik Jaćimović otkriva plan za blokadu Beograda: Biće više od 300 kamiona, čeka se moj znak. Vlast ne zna šta im se sprema
Nova pre 1 satjoš 11 povezanih
„Montirana ucena“ ili „preprodaja droge“: Objavljen video sa direktorom UKC RS Vladom Đajićem
Vreme pre 1 satjoš 24 povezane