Povezane vesti
Pevač i njegov bend na svadbama žele da nastupaju besplatno! Imaju samo jedan uslov za mladence - Ako to ispune neće uzeti ni…
Kurir 19.03.2025
Pevač Dragan Todorović proslavio se kroz takmičenje " Nikad nije kasno", a kako sada kaže, on i njegov bend spreman je da peva besplatno na svadbama uz jedan uslov. - Imam Lila bend, to su svi čuli već. Objavili smo na našem profilu na Instagramu da ako… »
Pevač želi da peva besplatno na svadbama, evo koji uslov mladenci moraju da ispune za to: "Mislim da je to pošteno"
Blic 19.03.2025
Pevač Dragan Todorović, koji se proslavio takmičenjem u "Nikad nije kasno", sada je otkrio da su članovi benda, sa kojim nastupa, spremi da pevaju besplatno na svadbi onoga ko ispuni jedan uslov. - Imam Lila bend, to su svi čuli već. Objavili smo na… »
Vesti dana »
Za jedan dan više od 420 prijava na portalu "Ko si, bre, ti", Vučić veruje da je bilo pokušaja rušenja platforme
N1 Info pre 10 minutajoš 47 povezanih
Vreme za vikend promenljivo: Povremena kiša u većem delu zemlje, ali i pljuskovi sa grmljavinom
Danas pre 10 minutajoš 26 povezanih
Dramatično upozorenje Teheranu: "Bićete potpuno desetkovani i uništeni"
B92 pre 2 satajoš 21 povezana
Pretučen književnik Vladimir Arsenijević u Beogradu, uoči komemoracije u organizaciji NVO
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih
Počeo da radi portal Ko si bre ti: Verujete li Vučiću koji poziva da prijavite korupciju
Vranje news pre 20 minutajoš 13 povezanih