Повезане вести
Одређен 30-дневни притвор за седам полицајаца из Кочана и Штипа
Н1 Инфо 19.03.2025
Основни кривични суд у Скопљу одредио је данас 30-дневни притвор за седам полицајаца из Кочана и Штипа осумњичених у истрази за пожар у кочанској дискотеци "Пулс" где је погинуло 59 људи. Судија за претходни поступак је, како… »
Седам полицајаца осумњичених да су помогли дискотеци Пулс да незаконито добије дозволу за рад
Нови магазин 19.03.2025
Државно тужилаштво Северне Македоније саопштило је данас да је седам полицајаца из Штипа и Кочана осумњичено у истрази пожара у кочанској дискотеци "Пулс" и да је за њих поднет предлог за притвор. Како се наводи, против тих… »
Седам полицајаца осумњичено да су помогли да дискотека Пулс незаконито добије дозволу за рад
Н1 Инфо 19.03.2025
Државно тужилаштво Северне Македоније саопштило је данас да је седам полицајаца из Штипа и Кочана осумњичено у истрази пожара у кочанској дискотеци "Пулс" и да је за њих поднет предлог за притвор. Како се наводи, против тих… »
Македонско тужилаштво: Предложен притвор седморици службеника полиције
Еуроневс 19.03.2025
Надлежни државни тужилац из Специјализованог одељења за кривично гоњење кривичних дела лица са полицијским овлашћењима и припадника затворске полиције издало је наредбу за спровођење истражног поступка против седам… »
Вести дана »
Седми дан сукоба на Блиском истоку, гађани циљеви у Израелу, Ирану, Либану и Бахреину
Бета пре 23 минутајош 42 повезане
Никола Јокић честитао Леброну: „Мислим да је ово бар седми пут да ово кажем да је он стварно, стварно, стварно легендаран играч!“
Хот спорт пре 3 минутајош 46 повезаних
Сунчани дани пред нама, али без правог пролећног топлог таласа - какав је викенд пред нама?
Еуроневс пре 1 сатјош 19 повезаних
Трамп угостио Месија и Интер: 'Стар сам, гледао сам Пелеа, али можда си ти бољи'
BBC News пре 1 сатјош 16 повезаних
Османи потписала указ о распуштању парламента, најавила да ће бити расписани избори
Инсајдер пре 32 минутајош 14 повезаних