Povezane vesti

Vučić: "Vorteks" nemamo, u subotu ni megafon nije upotrebljen – ako je bilo zvučnog topa, ja više nisam predsednik

Vučić: "Vorteks" nemamo, u subotu ni megafon nije upotrebljen – ako je bilo zvučnog topa, ja više nisam predsednik

RTS 19.03.2025
Predsednik Srbije je ponovio da sva oruđa koja je Srbija nabavljala imaju i sve druge zemlje sveta, ali da ništa od toga nije upotrebljeno tokom protesta u Beogradu 15. marta. Kako kaže, ako se dokaže da je protiv demonstranata upotrebljen zvučni… »
Predsednik: "Vorteks" nemamo, u subotu ni megafon nije upotrebljen – ako je bilo zvučnog topa, ja više nisam predsednik

Predsednik: "Vorteks" nemamo, u subotu ni megafon nije upotrebljen – ako je bilo zvučnog topa, ja više nisam predsednik

RTV 19.03.2025
BEOGRAD - Predsednik Srbije je ponovio da sva oruđa koja je Srbija nabavljala imaju i sve druge zemlje sveta, ali da ništa od toga nije upotrebljeno tokom protesta u Beogradu 15. marta. Kako kaže ako se dokaže da je protiv demonstranata upotrebljen… »
Vučić o zvučnom topu: Kupovali smo razne stvari, ali nikada nije upotrebljavano

Vučić o zvučnom topu: Kupovali smo razne stvari, ali nikada nije upotrebljavano

Beta 19.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, govoreći o nabavci zvučnih uređaja koji se kolokvijalno nazivaju "zvučni top" od strane države, kazao da su kupovane razne stvari, ali da nikada nisu upotrebljene. "Mi smo kupovali razne stvari… »
Jovanov demantovao tvrdnje Stranke slobode i pravde o zvučnom topu: Nadležni da ispitaju njihove laži

Jovanov demantovao tvrdnje Stranke slobode i pravde o zvučnom topu: Nadležni da ispitaju njihove laži

Euronews 19.03.2025
Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov demantovao je danas tvrdnje Stranke slobode i pravde da je korišćen zvučni top na protestu 15. marta i pozvao državne organe da reaguju i da ispitaju njihove laži… »
Jovanov: Nadležni da ispitaju laži SSP-a

Jovanov: Nadležni da ispitaju laži SSP-a

NIN 19.03.2025
Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov demantovao je danas tvrdnje Stranke slobode i pravde da je korišćen zvučni top na protestu 15. marta i pozvao državne organe da reaguju i da ispitaju njihove laži… »
Milenko Jovanov za Đilasa i Tepić: „Molder i Skali“

Milenko Jovanov za Đilasa i Tepić: „Molder i Skali“

Danas 19.03.2025
Šef Poslaničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) Milenko Jovanov izjavio je danas da građani prisustvuju pokušaju reanimacije obojene revolucije, komentarišući tvrdnje Stranke slobode i pravde o postavljanom zvučnog uređaja L-RAD 450 xl na… »
Jovanov demantovao tvrdnje Marinike Tepić o upotrebi zvučnog topa

Beta 19.03.2025
Predsednik poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov demantovao je danas tvrdnje potpredsednice Stranke slobode i pravde (SSP) Marinike Tepić da je na subotnjem protestu korišćen uređaj LRAD 450Xl. On je na… »

Radio sto plus 19.03.2025
On je na konferenciji u holu Skupštine Srbije rekao da je opozicija “neopterećena istinom” da uznemirava građane i da državni organi treba da reaguju. Po njegovim rečima, nije bitno šta je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) nabavilo, već… »
Poslanici o stanju u prosveti, pokušaju obojene revolucije u Srbiji i subotnjem protestu! Jovanov: Opozicija se neće izvući…

Poslanici o stanju u prosveti, pokušaju obojene revolucije u Srbiji i subotnjem protestu! Jovanov: Opozicija se neće izvući…

Kurir 19.03.2025
Sednicu Skupštine Srbije danas je obeležila rasprava o temama mimo dnevnog reda tokom koga su poslanici govorili o stanju u prosveti, pokušaju obojene revolucije u Srbiji, i navodima o zvučnom topu, a šef poslaničke grupe SNS Milenko Jovanov rekao… »

Vesti dana »