Povezane vesti
"Prijavila sam se za stambeni kredit za mlade" Beograđanka odlučila da podeli svoje iskustvo - otišla u banku, a ovo je bio…
Kurir 19.03.2025
Najavljivani Zakon o kupovini stana za mlade usvojen prethodne nedelje u Srbiji, a prijava za ove subvencije počela je juče u banci Poštanska štedionica. Tokom prvog dana već je podneto 500 prijava. Građani uveliko idu u banke i raspituju se oko uslova… »
Beograđanka (30) se prijavila za stambeni kredit za mlade: Evo kakav odgovor je dobila od savetnika u banci
Mondo 19.03.2025
Već tokom prvog dana, 500 mladih se prijavilo za subvencionisane kredite za kupovinu prve nekretine. Prijava za subvencije za kupovinu prvog stana je počela, a već tokom prvog dana već je podneto 500 prijava. Građani uveliko idu u banke i raspituju se… »
"Prijavila sam se za stambeni kredit za mlade": Beograđanka podelila svoje iskustvo, ovo je bio prvi odgovor banke
Blic 19.03.2025
Najavljivani Zakon o kupovini stana za mlade usvojen prethodne nedelje u Srbiji, a prijava za ove subvencije počela je juče u banci Poštanska štedionica. Tokom prvog dana već je podneto 500 prijava. Građani uveliko idu u banke i raspituju se oko uslova… »
Banke ne žure sa kreditima za mlade: Mada će formalno pristati na program, odobravaće ih minimalno, kažu izvori
Nova ekonomija 19.03.2025
Banka Poštanska štedionica je prva juče potpisala sa Ministarstvom finansija Srbije ugovor o programu stambenog kreditiranja za mlade. Za ostale banke, koje su prethodnih nedelja bile možda i neodlučne, ostalo je još 30 dana da se izjasne da li će se… »
Vesti dana »

Đilas: Hapšenja zbog korupcije u izgradnji brze pruge nisu igrokaz, već posledica rada tužilaca
Radio 021 pre 7 minutajoš 76 povezanih

"To su slike koje nikada ne blede": Potresna sećanja Srba prognanih u Oluji (Foto)
Mondo pre 4 satijoš 38 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Hitno upozorenje zbog nevremena, grad i pljuskovi u Moravičkom okrugu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 48 povezanih

Nikitović: Ljudi izgleda vole da gledaju Zvezdu i Partizan sa gomilom stranaca, a mi se pitamo gde su deca?
Sportski žurnal pre 1 satjoš 39 povezanih