Povezane vesti

Dačić: Šećer 20, moji partijski drugovi demonstriraju protiv mene, ali ne mogu ja da kukam

Dačić: Šećer 20, moji partijski drugovi demonstriraju protiv mene, ali ne mogu ja da kukam

Radio 021 19.03.2025
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić ispričao je kako je njemu, koliko je prezasićen i koliko je teško zadržati volju u situaciji u kojoj se nalazi. "Ja sam odgovoran za policiju. Mislite da je to lako? Da ja ne znam šta će da bude, po ceo dan, šta… »
"Moj šećer je juče bio: 20!" Dačić se požalio na pritisak koji trpi: Svi me napadaju, a za to vreme moji partijski drugovi…

"Moj šećer je juče bio: 20!" Dačić se požalio na pritisak koji trpi: Svi me napadaju, a za to vreme moji partijski drugovi…

Blic 19.03.2025
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić požalio se na stavičan pritisak koji trp ovih dana i ispričao kako se oseća, kako je njemu, koliko je prezasićen i koliko je teško zadržati volju u situaciji u kojoj se nalazi. Tom prilikom naveo je da je imao… »
Dačić: Šećer 20, a za to vreme moji partijski drugovi idu i demonstriraju protiv mene

Dačić: Šećer 20, a za to vreme moji partijski drugovi idu i demonstriraju protiv mene

N1 Info 19.03.2025
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić ispričao je kako je njemu, koliko je prezasićen i koliko je teško zadržati volju u situaciji u kojoj se nalazi, a naveo je da je imao šećer 20, dok za to vreme njegovi partijski drugovi idu i demonstriraju protiv… »

Vesti dana »