Повезане вести

Дачић: Шећер 20, моји партијски другови демонстрирају против мене, али не могу ја да кукам

Дачић: Шећер 20, моји партијски другови демонстрирају против мене, али не могу ја да кукам

Радио 021 19.03.2025
Министар унутрашњих послова Ивица Дачић испричао је како је њему, колико је презасићен и колико је тешко задржати вољу у ситуацији у којој се налази. "Ја сам одговоран за полицију. Мислите да је то лако? Да ја не знам шта ће… »
"Мој шећер је јуче био: 20!" Дачић се пожалио на притисак који трпи: Сви ме нападају, а за то време моји партијски другови…

"Мој шећер је јуче био: 20!" Дачић се пожалио на притисак који трпи: Сви ме нападају, а за то време моји партијски другови…

Блиц 19.03.2025
Министар унутрашњих послова Ивица Дачић пожалио се на ставичан притисак који трп ових дана и испричао како се осећа, како је њему, колико је презасићен и колико је тешко задржати вољу у ситуацији у којој се налази. Том… »
Дачић: Шећер 20, а за то време моји партијски другови иду и демонстрирају против мене

Дачић: Шећер 20, а за то време моји партијски другови иду и демонстрирају против мене

Н1 Инфо 19.03.2025
Министар унутрашњих послова Ивица Дачић испричао је како је њему, колико је презасићен и колико је тешко задржати вољу у ситуацији у којој се налази, а навео је да је имао шећер 20, док за то време његови партијски другови… »

Вести дана »