Povezane vesti
Dačić: Šećer 20, moji partijski drugovi demonstriraju protiv mene, ali ne mogu ja da kukam
Radio 021 19.03.2025
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić ispričao je kako je njemu, koliko je prezasićen i koliko je teško zadržati volju u situaciji u kojoj se nalazi. "Ja sam odgovoran za policiju. Mislite da je to lako? Da ja ne znam šta će da bude, po ceo dan, šta… »
"Moj šećer je juče bio: 20!" Dačić se požalio na pritisak koji trpi: Svi me napadaju, a za to vreme moji partijski drugovi…
Blic 19.03.2025
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić požalio se na stavičan pritisak koji trp ovih dana i ispričao kako se oseća, kako je njemu, koliko je prezasićen i koliko je teško zadržati volju u situaciji u kojoj se nalazi. Tom prilikom naveo je da je imao… »
Dačić: Šećer 20, a za to vreme moji partijski drugovi idu i demonstriraju protiv mene
N1 Info 19.03.2025
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić ispričao je kako je njemu, koliko je prezasićen i koliko je teško zadržati volju u situaciji u kojoj se nalazi, a naveo je da je imao šećer 20, dok za to vreme njegovi partijski drugovi idu i demonstriraju protiv… »
Vesti dana »

Veljanovski: Vlasti nije potreban novi Savet REM, ovakvo stanje im odgovara
Danas pre 34 minutajoš 53 povezane

Za požar u diskoteci u Kočanima optužena 34 fizička i tri pravna lica
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 14 povezanih

Sve oči su sad uprte u Iran: Pred Teheranom je pet scenarija, a neki će u rat sigurno uvući i Ameriku
Nova pre 38 minutajoš 18 povezanih

Tramp za CNN: Dao sam upozorenje Iranu od 60 dana, danas je 61. dan
Novi magazin pre 2 satajoš 27 povezanih

Velika akcija policije: Uhapšene četiri osobe zbog pljački u Beogradu
B92 pre 4 minutajoš 16 povezanih