Povezane vesti
Vučić: Postoji mogućnost prelazne Vlade ako ljudi iz SNS ne budu želeli da me slušaju
Nova 20.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Briselu da sve što opozicije pokuša na ulici neće dobiti, dodajući da postoji mogućnost za formiranje prelazne Vlade jedino ako ljudi iz Srpske napredne stranke ne budu želeli da ga slušaju. Na… »
Vučić: Prelazne Vlade može biti samo ako me SNS ne bude slušao
Vreme 20.03.2025
„U našoj zemlji se odluke donose na izborima, a ne na ulici. Oni koriste studente blokadere. Mnogi od njih bi da budu u tome, ali znaju da time postaju Đilasovi pioni“, ocenio je Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u sredu u Briselu da… »
Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas 20.03.2025
I dok predsednik Srbije Aleksandar Vučić nema problem da ne obazirući se na dokaze koji svakodnevno isplivavaju o tome da naše snage poseduju i koriste sonično sredstvo ili „zvučni top“ tako što je zauzeo stav – nema topa, ministar policije kao da je… »
Vučić u verbalnom duelu s novinarom N1: Priznao da policija ima zvučni top i da je bio kod Skupštine (VIDEO)
Danas 19.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Briselu, odgovarajući na pitanje novinara N1 o tome da li je zvučni top upotrebljen protiv demonstranata na protestu 15. marta, da ga niko nigde nije upotrebio. On je optužio N1 da se služi trikovima i… »
Vučić iz Brisela: Možda bude i prelazna vlada, ali samo ako me ljudi iz SNS ne budu slušali
Danas 19.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Briselu da sve što opozicije pokuša na ulici neće dobiti, dodajući da postoji mogućnost za formiranje prelazne Vlade jedino ako ljudi iz Srpske napredne stranke ne budu želeli da ga slušaju. Na… »
Vesti dana »

Protest i incidenti ispred prostorija SNS: Pristalice naprednjaka gađale jajima i flašama okupljene građane, čuo se jak topovski udar
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Čekajući američki ultimatum: Stiv Vitkof ide u Moskvu, moguć susret i sa Putinom
Kurir pre 2 satajoš 2 povezane

Stravična nesreća kod Šibenika! Kamion prešao u suprotnu traku i udario u auto, jedna osoba nastradala
Alo pre 1 satjoš 2 povezane