Povezane vesti

“Ima roditelje koji nisu normalni!” Ana Nikolić otkrila kako vaspitava naslednicu Taru

“Ima roditelje koji nisu normalni!” Ana Nikolić otkrila kako vaspitava naslednicu Taru

Vesti online 20.03.2025
Pevačica Ana Nikolić nedavno je bila gost u popularnoj emisiji “Ceca show”, gde je otvoreno govorila o svom porodičnom životu, odnosima sa ćerkom Tarom i emotivnom partneru. Ana je podelila kako teku porodični odnosi, ističući da Tara i Goran… »
"Moja ćerka ima predispozicije za delinkvente, navijače, Velje Nevolje": Ana Nikolić šokirala izjavom o naslednici

"Moja ćerka ima predispozicije za delinkvente, navijače, Velje Nevolje": Ana Nikolić šokirala izjavom o naslednici

Mondo 20.03.2025
Pevačica Ana Nikolić nedavno se u jednoj emisiji dotakla odnosa u porodici. Ana Nikolić nedavno je gostovala u emisiji "Ceca Show" gde je otvoreno govorila o porodičnim odnosima, vezi sa Goranom Ratkovićem Raletom, ali je ujedno o otkrila i kako je… »
Upravo kreće na Blic TV: "ima majku i oca koji nisu normalni! Velje nevolje, navijači, huligani" Ana Nikolić iskreno o…

Upravo kreće na Blic TV: "ima majku i oca koji nisu normalni! Velje nevolje, navijači, huligani" Ana Nikolić iskreno o…

Blic 19.03.2025
Pevačica Ana Nikolić gostovala je u emisiji "Ceca show" gde je otvoreno govorila o porodičnim odnosima, uključujući kako se slažu njena ćerka Tara i njen sadašnji emotivni partner Goran Ratković Rale. Ana je podelila zanimljivosti iz njihovog… »
Ana Nikolić progovorila o udaji! Otkrila gostujući u "Ceca show" da li ponovo staje na ludi kamen: "Ja sam osoba od trenutka"

Ana Nikolić progovorila o udaji! Otkrila gostujući u "Ceca show" da li ponovo staje na ludi kamen: "Ja sam osoba od trenutka"

Blic 19.03.2025
Popularna pevačica Ana Nikolić gostovala je u emisiji "Ceca show" gde je otvoreno govorila o svojoj vezi sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom. Ana je otkrila i svoje stavove o ponovnom stupanju u brak, čime je dodatno zaintrigirala svoje fanove… »

Vesti dana »