Povezane vesti

Zelenski: Dok se ne potpiše dokument o prekidu vatre, ruski napadi će se nastaviti

Zelenski: Dok se ne potpiše dokument o prekidu vatre, ruski napadi će se nastaviti

NIN 20.03.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da će Rusija nastaviti sa vazdušnim napadima na Ukrajinu, dok se ne potpiše dokument o delimičnom prekidu vatre. "Ne znam šta (ruski predsednik Vladimir) Putin tamo govori, ali mi sada (u noći 20… »
Zelenski: Vrlo brzo može doći do prekida napada na ruske energetske objekte

Zelenski: Vrlo brzo može doći do prekida napada na ruske energetske objekte

Vesti online 20.03.2025
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski izjavio je da vrlo brzo može doći do uspostavljanja prekida napada na energetske objekte sa Rusijom, dodajući da će Ukrajina recipročno odgovoriti ako Rusija prekrši takav prekid vatre. On je novinarima rekao da je… »
Antonio Košta ohrabren razgovorom Zelenskog i Trampa: Nastavićemo razgovore sa ukrajinskim predsednikom na Evropskom savetu

Antonio Košta ohrabren razgovorom Zelenskog i Trampa: Nastavićemo razgovore sa ukrajinskim predsednikom na Evropskom savetu

Blic 20.03.2025
Predsednik Evropskog saveta Antonio Košta izjavio je danas da je ohrabren telefonskim razgovorom predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog i američkog predsednika Donalda Trampa. " Pozitivan razgovor sa predsednikom Zelenskim. Ohrabren sam njegovim… »
Zelenski: Ukrajina spremna na obustavu napada na infrastrukturu u Rusiji

Zelenski: Ukrajina spremna na obustavu napada na infrastrukturu u Rusiji

Danas 19.03.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je danas izjavio da je spreman da prekine napade na rusku energetsku i civilnu infrastrukturu, posle „iskrenog“ telefonskog razgovora sa američkim kolegom Donaldom Trampom. „Jedan od prvih koraka ka okončanju rata… »

Vesti dana »