Povezane vesti
Ministar Đurić se sastao sa Žiofreom: Srbija nastavlja da bude najsnažniji zagovornik mira, stabilnosti i saradnje na…
Kurir 20.03.2025
Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić sastao se u sredu sa šefom Delegacije EU u Srbiji Emanuelom Žiofreom sa kojim je ragovao o nizu regionalnih i globalnih pitanja. ""Podvukao sam da Srbija nastavlja da bude najsnažniji zagovornik mira… »
Đurić sa Žiofreom razgovarao o regionalnim i globalnim pitanjima
Blic 20.03.2025
Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić sastao se sa ambasadorom EU u Srbiji Emanuelom Žiofreom s kojim je razgovarao o nizu regionalnih i globalnih pitanja. ''Podvukao sam da Srbija nastavlja da se najsnažnije zalaže za mir, stabilnost i… »
Vesti dana »
![Sabor u Nišu: Večeras govori Vučić, nastupa Aca Lukas, centar zatvoren [FOTO VEST]](https://nstatic.net/653/39663653ulhtdk.jpg)
Sabor u Nišu: Večeras govori Vučić, nastupa Aca Lukas, centar zatvoren [FOTO VEST]
Glas juga pre 1 satjoš 19 povezanih

U Nišu danas, na dve lokacije, skup Pokreta za narod i državu i protest studenata u blokadi
Beta pre 1 satjoš 27 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Zelenski: Cela porodica poginula u ruskom napadu dronom u Sumskoj oblasti
Euronews pre 4 minutajoš 26 povezanih

U Nišu sve spremno za centralni skup svenarodnog sabora, građani se već okupljaju
Insajder pre 4 minutajoš 15 povezanih

U Novom Sadu promenljivo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 19 povezanih