Povezane vesti
"Pronašao ga komšija, ležao je pored zamrzivača" Ispovest sestre Jovana, koji je stradao u požaru u klubu u Padinskoj Skeli…
Kurir 20.03.2025
- Kada su mi javili da je moj Jovan stradao zaplakala sam. Nisam mogla suze da zadržim. On je bio moj brat jedinac - kaže Jelena Nikolić, rođena sestra Jovana Arsenijevića (67) koji je juče poginuo u požaru koji se dogodio u klubu "Ribolovac" u Padinskoj… »
"Izgubila sam brata jedinca": Potresna ispovest sestre Jovana koji je stradao u požaru u klubu u Padinskoj Skeli: "Ležao je…
Blic 20.03.2025
- Kada su mi javili da je moj Jovan stradao zaplakala sam. Nisam mogla suze da zadržim. On je bio moj brat jedinac - kaže za "Blic" Jelena Nikolić, rođena sestra Jovana Arsenijevića (67) koji je jutros poginuo u požaru koji se dogodio u klubu "Ribolovac"… »
"Izvukao sam ga napolje, ali je već bio mrtav": Komšija koji je našao telo Jovana u zapaljenom lokalu u Padinskoj Skeli…
Blic 19.03.2025
Jovan Arsenijević (67) stradao je jutros u požaru koji je izbio u njegovom lokalu "Ribolovac" u Padinskoj Skeli. Kako je "Blic" već pisao, požar je buknuo jutros oko 06. sati i zahvatio je prostoriju u kojoj je boravio Jovan Arsenijević. Na mesto požara… »
Vesti dana »
Njujorški aerodrom zatvoren: Avion Er Kanade udario u vozilo, CNN javlja da su poginuli pilot i kopilot (FOTO, VIDEO)
Danas pre 57 minutajoš 25 povezanih
BLOG UŽIVO: Tramp zapretio „potpunim uništenjem“ Irana, Teheran najavljuje odgovor ako budu pogođena energetska postrojenja
Insajder pre 22 minutajoš 18 povezanih
Počinje prijava za lokalna lična dokumenta za Srbe koji žive ili rade na Kosovu i Metohiji
RTV pre 1 satjoš 15 povezanih