Повезане вести
"Пронашао га комшија, лежао је поред замрзивача" Исповест сестре Јована, који је страдао у пожару у клубу у Падинској Скели…
Курир 20.03.2025
- Када су ми јавили да је мој Јован страдао заплакала сам. Нисам могла сузе да задржим. Он је био мој брат јединац - каже Јелена Николић, рођена сестра Јована Арсенијевића (67) који је јуче погинуо у пожару који се догодио у… »
"Изгубила сам брата јединца": Потресна исповест сестре Јована који је страдао у пожару у клубу у Падинској Скели: "Лежао је…
Блиц 20.03.2025
- Када су ми јавили да је мој Јован страдао заплакала сам. Нисам могла сузе да задржим. Он је био мој брат јединац - каже за "Блиц" Јелена Николић, рођена сестра Јована Арсенијевића (67) који је јутрос погинуо у пожару који се… »
"Извукао сам га напоље, али је већ био мртав": Комшија који је нашао тело Јована у запаљеном локалу у Падинској Скели…
Блиц 19.03.2025
Јован Арсенијевић (67) страдао је јутрос у пожару који је избио у његовом локалу "Риболовац" у Падинској Скели. Како је "Блиц" већ писао, пожар је букнуо јутрос око 06. сати и захватио је просторију у којој је боравио Јован… »
Вести дана »

Од усијаног асфалта до олујних облака Са 40 на 20 степени за два дана стиже нагли преокрет
Дневник пре 15 минутајош 17 повезаних

БЛОГ УЖИВО „Београд у барикаду“: Блокаде у центру града, на Новом Београду полиција склонила грађане
Нова пре 15 минутајош 7 повезаних

Шта је све држава одузимала прошле године јер је стечено криминалом: Због корупције заплењене и овце
Форбес пре 45 минутајош 1 повезана

Избоден мушкарац код Цветкове пијаце: Хитно превезен на реанимацију
Нова пре 25 минутајош 6 повезаних