Повезане вести
"Пронашао га комшија, лежао је поред замрзивача" Исповест сестре Јована, који је страдао у пожару у клубу у Падинској Скели…
Курир 20.03.2025
- Када су ми јавили да је мој Јован страдао заплакала сам. Нисам могла сузе да задржим. Он је био мој брат јединац - каже Јелена Николић, рођена сестра Јована Арсенијевића (67) који је јуче погинуо у пожару који се догодио у… »
"Изгубила сам брата јединца": Потресна исповест сестре Јована који је страдао у пожару у клубу у Падинској Скели: "Лежао је…
Блиц 20.03.2025
- Када су ми јавили да је мој Јован страдао заплакала сам. Нисам могла сузе да задржим. Он је био мој брат јединац - каже за "Блиц" Јелена Николић, рођена сестра Јована Арсенијевића (67) који је јутрос погинуо у пожару који се… »
"Извукао сам га напоље, али је већ био мртав": Комшија који је нашао тело Јована у запаљеном локалу у Падинској Скели…
Блиц 19.03.2025
Јован Арсенијевић (67) страдао је јутрос у пожару који је избио у његовом локалу "Риболовац" у Падинској Скели. Како је "Блиц" већ писао, пожар је букнуо јутрос око 06. сати и захватио је просторију у којој је боравио Јован… »
Вести дана »

Протест и шетња запослених у култури у Београду: "Просечна зарада 76.000, а за државу смо невидљиви"
Н1 Инфо пре 4 сатијош 15 повезаних

Тешка саобраћајна несрећа у Срему: Најмање троје погинулих, 35 људи повређених
BBC News пре 47 минутајош 112 повезане

Драган Стојковић Пикси се саопштењем опростио од репрезентације
Недељник пре 42 минутајош 47 повезаних

Џон Болтон негира кривицу због чувања поверљивих докумената и одавања тајни
Политика пре 1 сатјош 29 повезаних