Povezane vesti

"Pronašao ga komšija, ležao je pored zamrzivača" Ispovest sestre Jovana, koji je stradao u požaru u klubu u Padinskoj…

"Pronašao ga komšija, ležao je pored zamrzivača" Ispovest sestre Jovana, koji je stradao u požaru u klubu u Padinskoj…

Kurir 20.03.2025
- Kada su mi javili da je moj Jovan stradao zaplakala sam. Nisam mogla suze da zadržim. On je bio moj brat jedinac - kaže Jelena Nikolić, rođena sestra Jovana Arsenijevića (67) koji je juče poginuo u požaru koji se dogodio u klubu "Ribolovac" u… »
"Izgubila sam brata jedinca": Potresna ispovest sestre Jovana koji je stradao u požaru u klubu u Padinskoj Skeli: "Ležao je…

"Izgubila sam brata jedinca": Potresna ispovest sestre Jovana koji je stradao u požaru u klubu u Padinskoj Skeli: "Ležao je…

Blic 20.03.2025
- Kada su mi javili da je moj Jovan stradao zaplakala sam. Nisam mogla suze da zadržim. On je bio moj brat jedinac - kaže za "Blic" Jelena Nikolić, rođena sestra Jovana Arsenijevića (67) koji je jutros poginuo u požaru koji se dogodio u klubu… »
"Izvukao sam ga napolje, ali je već bio mrtav": Komšija koji je našao telo Jovana u zapaljenom lokalu u Padinskoj Skeli…

"Izvukao sam ga napolje, ali je već bio mrtav": Komšija koji je našao telo Jovana u zapaljenom lokalu u Padinskoj Skeli…

Blic 19.03.2025
Jovan Arsenijević (67) stradao je jutros u požaru koji je izbio u njegovom lokalu "Ribolovac" u Padinskoj Skeli. Kako je "Blic" već pisao, požar je buknuo jutros oko 06. sati i zahvatio je prostoriju u kojoj je boravio Jovan Arsenijević. Na mesto… »

Vesti dana »