Повезане вести

"Пронашао га комшија, лежао је поред замрзивача" Исповест сестре Јована, који је страдао у пожару у клубу у Падинској Скели…

"Пронашао га комшија, лежао је поред замрзивача" Исповест сестре Јована, који је страдао у пожару у клубу у Падинској Скели…

Курир 20.03.2025
- Када су ми јавили да је мој Јован страдао заплакала сам. Нисам могла сузе да задржим. Он је био мој брат јединац - каже Јелена Николић, рођена сестра Јована Арсенијевића (67) који је јуче погинуо у пожару који се догодио у… »
"Изгубила сам брата јединца": Потресна исповест сестре Јована који је страдао у пожару у клубу у Падинској Скели: "Лежао је…

"Изгубила сам брата јединца": Потресна исповест сестре Јована који је страдао у пожару у клубу у Падинској Скели: "Лежао је…

Блиц 20.03.2025
- Када су ми јавили да је мој Јован страдао заплакала сам. Нисам могла сузе да задржим. Он је био мој брат јединац - каже за "Блиц" Јелена Николић, рођена сестра Јована Арсенијевића (67) који је јутрос погинуо у пожару који се… »
"Извукао сам га напоље, али је већ био мртав": Комшија који је нашао тело Јована у запаљеном локалу у Падинској Скели…

"Извукао сам га напоље, али је већ био мртав": Комшија који је нашао тело Јована у запаљеном локалу у Падинској Скели…

Блиц 19.03.2025
Јован Арсенијевић (67) страдао је јутрос у пожару који је избио у његовом локалу "Риболовац" у Падинској Скели. Како је "Блиц" већ писао, пожар је букнуо јутрос око 06. сати и захватио је просторију у којој је боравио Јован… »

Вести дана »