Povezane vesti
"Podrška Vučićevoj inicijativi i poziv na novu eru srpsko-američkih odnosa!" Vučević uputio pismo vicepredsedniku SAD Džej Di…
Dnevnik 20.03.2025
Premijer u ostavci Miloš Vučević uputio je pismo vicepredsedniku SAD gospodinu Džej Di Vensu u kojem se zahvalio na svemu što je američki narod učinio za Srbe u prelomnim istorijskim razdobljima tokom dva svetska rata, ali i nakon njih. - Podsetio sam… »
Vučević pozvao SAD i Rusiju da se uključe u istragu o navodnom "zvučnom topu"
NIN 20.03.2025
Predsednik Vlade Srbije u ostavci Miloš Vučević izjavio je danas da je uputio pismo potpredsedniku Sjedinjenih Američkih Država Džej Di Vensu u kojem je podržao inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se istražni organi SAD uključe u… »
Vučević uputio pisma da se SAD i Rusija uključe u istragu oko "zvučnog topa"
RTV 20.03.2025
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije u ostavci Miloš Vučević izjavio je danas da je uputio pismo potpredsedniku Sjedinjenih Američkih Država Džej Di Vensu, u kojem je podržao inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se istražni organi SAD uključe… »
Miloš Vučević uputio pismo zahvalnosti Džej Di Vensu: "Podsetio sam ga na sve kulturološke kopče koje vezuje naše dve države i…
Kurir 20.03.2025
"Uputio sam pismo vicepredsedniku SAD gospodinu Džej Di Vensu u kojem sam mu se zahvalio na svemu što je američki narod učinio za Srbe u prelomnim istorijskim razdobljima tokom dva svetska rata, ali i nakon njih", izjavio je danas Miloš Vučević. -… »
Vučević pisao Džej Di Vensu: Premijer Srbije u pismu podržao inicijativu Vučića da se SAD uključe u istragu slučaja "zvučni…
Blic 20.03.2025
Premijer Srbije u ostavci Miloš Vučević uputio je pismo potpredsedniku SAD Džej Di Vensu u kome je, između ostalog, napisao da podržava inicijativu predsednika Aleksandra Vučića u pogledu uključivanja istražnih organa SAD u ispitivanje navoda o… »
Vučević uputio pismo potpredsedniku SAD Vensu, podrška inicijativi predsednika Vučića
Euronews 20.03.2025
Predsednik Vlade Srbije u ostavci Miloš Vučević izjavio je danas da je uputio pismo potpredsedniku Sjedinjenih Američkih Država Džej Di Vensu u kojem je podržao inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se istražni organi SAD uključe u… »
Vučević zatražio od Vensa da se SAD uključe u istragu o navodnoj upotrebi "zvučnog topa"
RTS 20.03.2025
Predsednik Vlade Srbije u ostavci Miloš Vučević izjavio je da je uputio pismo potpredsedniku Sjedinjenih Američkih Država Džej Di Vensu u kojem je podržao inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se istražni organi SAD uključe u ispitivanje… »
Zahtev FBI i FSB da istraže upotrebu "zvučnog topa" u Srbiji: "Zamajavanje i glupost"
Radio 021 20.03.2025
Nakon prekinutih 15 minuta tišine na protestu 15. marta, mnogi stručnjaci i opoziciono nastrojena javnost izrazili su sumnju da je u tom trenutku upotrebljen zvučni top. Vlast je ovo odmah demantovala, a čak su rekli i da će pozvati Federalni istražni… »
Poziv FBI-u i FSB-u: Ozbiljna istraga događaja 15. marta ili još jedan marketinški trik vlasti?
Danas 19.03.2025
Nakon prekinutih 15 minuta tišine na protestu 15. marta, mnogi stručnjaci i opoziciono nastrojena javnost izrazili su sumnju da je u tom trenutku upotrebljen zvučni top. Vlast je ovo odmah demantovala, a čak su i rekli da će pozvati Federalni istražni… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno sprovođenje Briselskog sporazuma, ZSO prioritet
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Pet ranjenih u oružanom napadu u američkoj vojnoj bazi u Džordžiji, napadač je vojni narednik
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 3 satajoš 4 povezane