Povezane vesti
„Varao sam“: Ognjen Amidžić priznao da je bio neveran bivšim partnerkama
Nova 20.03.2025
Voditelj Ognjen Amidžić u braku je sa Minom Naumović koju je upoznao kada je počela da radi u njegovoj emisiji "Amidži šou". Odnos Ognjena Amidžića sa sadašnjom suprugom od samog početka intrigira javnost a voditelj je nedavno otkrio kako se među njima… »
"Varao sam" Ognjen Amidžić priznao da bio neveran bivšim partnerkama, a ovako je upoznao Minu: Bio sam joj šef...
Kurir 20.03.2025
Voditelj Ognjen Amidžić u braku je sa Minom Naumović koju je upoznao kada je počela da radi u njegovoj emisiji "Amidži šou", a dok je on još bio u braku sa manekenkom i voditeljkom Danijelom Dimitrovskom. Odnos Ognjena Amidžića i Mine Naumović je od… »
"Varao sam": Ognjen Amidžić priznao da bio neveran bivšim partnerkama, pa otkrio kako je upoznao Minu: "Bio sam u procesu…
Blic 20.03.2025
Voditelj Ognjen Amidžić u braku je sa Minom Naumović koju je upoznao kada je počela da radi u njegovoj emisiji "Amidži šou", a dok je on još uvek bio u braku sa manekenkom i voditeljkom Danijelom Dimitrovskom. Odnos Ognjena Amidžića i Mine Naumović je od… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Vrelo i suvo vreme danas, promena i pad temperature od nedelje uz nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 33 povezane

Crta podnela tri krivične prijave u vezi sa protestima u Novom Sadu, Beogradu i Vrbasu
Danas pre 2 satajoš 23 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 19 povezanih

'Sledeći put u Moskvi': Putin Trampu posle susreta koji nije doneo mir Ukrajini, Zelenski u Vašingtonu u ponedeljak
BBC News pre 17 minutajoš 21 povezana