Povezane vesti
„Varao sam“: Ognjen Amidžić priznao da je bio neveran bivšim partnerkama
Nova 20.03.2025
Voditelj Ognjen Amidžić u braku je sa Minom Naumović koju je upoznao kada je počela da radi u njegovoj emisiji "Amidži šou". Odnos Ognjena Amidžića sa sadašnjom suprugom od samog početka intrigira javnost a voditelj je nedavno otkrio kako se među njima… »
"Varao sam" Ognjen Amidžić priznao da bio neveran bivšim partnerkama, a ovako je upoznao Minu: Bio sam joj šef...
Kurir 20.03.2025
Voditelj Ognjen Amidžić u braku je sa Minom Naumović koju je upoznao kada je počela da radi u njegovoj emisiji "Amidži šou", a dok je on još bio u braku sa manekenkom i voditeljkom Danijelom Dimitrovskom. Odnos Ognjena Amidžića i Mine Naumović je od… »
"Varao sam": Ognjen Amidžić priznao da bio neveran bivšim partnerkama, pa otkrio kako je upoznao Minu: "Bio sam u procesu…
Blic 20.03.2025
Voditelj Ognjen Amidžić u braku je sa Minom Naumović koju je upoznao kada je počela da radi u njegovoj emisiji "Amidži šou", a dok je on još uvek bio u braku sa manekenkom i voditeljkom Danijelom Dimitrovskom. Odnos Ognjena Amidžića i Mine Naumović je od… »
Vesti dana »

Danas najtopliji dan oktobra: Temperatura do 25 stepeni, a onda stiže zahlađenje sa pljuskovima
Euronews pre 11 minutajoš 11 povezanih

Na pomolu vesti od kojih je svet strahovao: Nema kraja ratu u Ukrajini: Putinova igra uspela, Trampova taktika se srušila kao kula od karata
Blic pre 1 satjoš 10 povezanih

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos utakmice Braga - Crvena zvezda u 3. kolu Lige Evrope
Telegraf pre 51 minutajoš 9 povezanih

Samit Berlinskog procesa u Londonu: Kad migracije zasene evropske integracije Balkana
BBC News pre 27 minutajoš 4 povezane