Povezane vesti
„Varao sam“: Ognjen Amidžić priznao da je bio neveran bivšim partnerkama
Nova 20.03.2025
Voditelj Ognjen Amidžić u braku je sa Minom Naumović koju je upoznao kada je počela da radi u njegovoj emisiji "Amidži šou". Odnos Ognjena Amidžića sa sadašnjom suprugom od samog početka intrigira javnost a voditelj je nedavno otkrio kako se među njima… »
"Varao sam" Ognjen Amidžić priznao da bio neveran bivšim partnerkama, a ovako je upoznao Minu: Bio sam joj šef...
Kurir 20.03.2025
Voditelj Ognjen Amidžić u braku je sa Minom Naumović koju je upoznao kada je počela da radi u njegovoj emisiji "Amidži šou", a dok je on još bio u braku sa manekenkom i voditeljkom Danijelom Dimitrovskom. Odnos Ognjena Amidžića i Mine Naumović je od… »
"Varao sam": Ognjen Amidžić priznao da bio neveran bivšim partnerkama, pa otkrio kako je upoznao Minu: "Bio sam u procesu…
Blic 20.03.2025
Voditelj Ognjen Amidžić u braku je sa Minom Naumović koju je upoznao kada je počela da radi u njegovoj emisiji "Amidži šou", a dok je on još uvek bio u braku sa manekenkom i voditeljkom Danijelom Dimitrovskom. Odnos Ognjena Amidžića i Mine Naumović je od… »
Vesti dana »
Niš pod vodom! Kiša pretvorila ulice u reke i jezera, a neće stati do subote: Evo kada se očekuje pravi potop (foto/video)
Blic pre 15 minutajoš 1 povezana
Predstavnički dom američkog Kongresa usvojio zakon o objavi dokumenata iz istrage o Epstinu
Danas pre 5 satijoš 4 povezane
Tramp srdačno primio u Vašingtonu saudijskog predstolonaslednika Mohameda bin Salmana
Danas pre 6 satijoš 1 povezana