Povezane vesti
„Varao sam“: Ognjen Amidžić priznao da je bio neveran bivšim partnerkama
Nova 20.03.2025
Voditelj Ognjen Amidžić u braku je sa Minom Naumović koju je upoznao kada je počela da radi u njegovoj emisiji "Amidži šou". Odnos Ognjena Amidžića sa sadašnjom suprugom od samog početka intrigira javnost a voditelj je nedavno otkrio kako se među njima… »
"Varao sam" Ognjen Amidžić priznao da bio neveran bivšim partnerkama, a ovako je upoznao Minu: Bio sam joj šef...
Kurir 20.03.2025
Voditelj Ognjen Amidžić u braku je sa Minom Naumović koju je upoznao kada je počela da radi u njegovoj emisiji "Amidži šou", a dok je on još bio u braku sa manekenkom i voditeljkom Danijelom Dimitrovskom. Odnos Ognjena Amidžića i Mine Naumović je od… »
"Varao sam": Ognjen Amidžić priznao da bio neveran bivšim partnerkama, pa otkrio kako je upoznao Minu: "Bio sam u procesu…
Blic 20.03.2025
Voditelj Ognjen Amidžić u braku je sa Minom Naumović koju je upoznao kada je počela da radi u njegovoj emisiji "Amidži šou", a dok je on još uvek bio u braku sa manekenkom i voditeljkom Danijelom Dimitrovskom. Odnos Ognjena Amidžića i Mine Naumović je od… »
Vesti dana »

"Srbija ostaje vojno neutralna": Vučić o sastanku sa Đorđom Meloni: Došla je jedna od najmoćnijih žena sveta
Blic pre 34 minutajoš 24 povezane

Rubio: Danas ćemo objaviti da li će sankcije Rusiji stupiti na snagu
Politika pre 59 minutajoš 39 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 1 satjoš 36 povezanih

Vučić o sastanku sa Meloni: Niko nije ni pomenuo reč NATO, ostajemo vojno neutralni
Beta pre 39 minutajoš 177 povezanih

Vremenska prognoza Srbije 6. do 8. avgust 2025: poplave u Boru, lokalni pljuskovi i najava toplog vikenda
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 40 povezanih