Povezane vesti
Newsnight: Sedam godina i osam mesci kasnije- ima li kraja slučaju namenska?
N1 Info 20.03.2025
Sedam godina i osam meseci slučaj eksploziije u „Namenskoj Milan Blagojević“ iz Lučana ostaje bez epiloga. Za skoro osam godina porodica Milivojević pretpela je medijsku torturu, odlaganja ročišta, nerazumevanje kolega, sugrađana, pa čak i porodice… »
Otac poginulog radnika namenske: Sedam godina i osam meseci – a sve dokazano, suđenje je farsa
N1 Info 20.03.2025
Milovan Milivojević, otac poginulog Milomira u vojnoj fabrici "Milan Blagojević" u Lučanima, izjavio je da nema pravde u ovoj državi za obične ljude i da je suđenje za smrt njegovog sina farsa, podsećajući da traje sedam godina i osam meseci. Milivojević… »
Posle osam godina bez presude za tragediju u Lučanima, u aprilu novo ročište
Ritam grada Kg 20.03.2025
– Moje duboko i iskreno uverenje je da pravde u ovoj zemlji, državi i sistemu nema. Barem ne za nas obične i poštene ljude. Obične smrtnike. Ja to najbolje znam, izjavio je Milovan Milivojević, otac poginulog Milomira u „Namenskoj” fabrici posle ročišta… »
Nema presude za pogibiju dvojice radnika u fabrici Milan Blagojević u Lučanima: Apelacioni sud u Kragujevcu zakazao novi…
Nova 20.03.2025
Apelacioni sud u Kragujevcu, posle jučerašnjeg ročišta u postupku pogibije dvojice radnika u fabrici Milan Blagojević u Lučanima u julu 2017. godine, umesto, kako se očekivalo, donošenja presude, zakazao je novi pretres, za 15. april. Otac stradalog… »
Vesti dana »

Dodik: Mandat mi je dao narod i on će na referendumu odlučiti o meni
RTS pre 4 minutajoš 35 povezanih

Dijalog će pobediti: Završen sastanak Putina i Vitkofa - trajao tri sata
Sputnik pre 23 minutajoš 31 povezana

Otac utvrdio da sin prodaje zaraženo meso Detalji užasa u Ćićevcu - umesto da ga prijavi, on mu pomogao!
Alo pre 1 satjoš 27 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane