Повезане вести
Невснигхт: Седам година и осам месци касније- има ли краја случају наменска?
Н1 Инфо 20.03.2025
Седам година и осам месеци случај експлозиије у „Наменској Милан Благојевић“ из Лучана остаје без епилога. За скоро осам година породица Миливојевић претпела је медијску тортуру, одлагања рочишта, неразумевање колега… »
Отац погинулог радника наменске: Седам година и осам месеци – а све доказано, суђење је фарса
Н1 Инфо 20.03.2025
Милован Миливојевић, отац погинулог Миломира у војној фабрици "Милан Благојевић" у Лучанима, изјавио је да нема правде у овој држави за обичне људе и да је суђење за смрт његовог сина фарса, подсећајући да траје седам година и… »
После осам година без пресуде за трагедију у Лучанима, у априлу ново рочиште
Ритам града Кг 20.03.2025
– Моје дубоко и искрено уверење је да правде у овој земљи, држави и систему нема. Барем не за нас обичне и поштене људе. Обичне смртнике. Ја то најбоље знам, изјавио је Милован Миливојевић, отац погинулог Миломира у… »
Нема пресуде за погибију двојице радника у фабрици Милан Благојевић у Лучанима: Апелациони суд у Крагујевцу заказао нови…
Нова 20.03.2025
Апелациони суд у Крагујевцу, после јучерашњег рочишта у поступку погибије двојице радника у фабрици Милан Благојевић у Лучанима у јулу 2017. године, уместо, како се очекивало, доношења пресуде, заказао је нови претрес, за 15… »
Вести дана »
Данас почиње пријава за легализацију објеката! Ко закасни, ризикује да му држава узме некретнину
Каматица пре 44 минутајош 33 повезане
Трамп ударио на Зеленског као никад до сад: "Разочаран сам, он неће?!": Почиње нови циклус преговора и велика опасност за Украјину
Блиц пре 9 минутајош 30 повезаних
Е, па тако игра тата! Лука Дончић се вратио у Америку и разнео Филаделфију
Вечерње новости пре 4 минутајош 26 повезаних