Povezane vesti
"Moj život bez tebe je tužan, ostavio si mi pazninu..." Potresna objava supruge preminulog člana benda DNK: Leti, igraj se i…
Kurir 20.03.2025
U požaru u Kočanima poginuo je muzičar Filip Stevanovski iz Kumanova, koji je član grupe "DNK". Njegova supruga, Irena, se na svom Fejsbuk profilu oprostila od njega emotivnim rečima. - Srećo moja, Filipe moj! Ostavio si mi najveću prazninu koja se ne… »
"Ostavio si mi najveću prazninu. Moj život bez tebe je tužan...": Potresna objava supruge preminulog člana grupe DNK
Blic 20.03.2025
U požaru u Kočanima poginuo je muzičar Filip Stevanovski iz Kumanova, koji je član grupe "DNK". Njegova supruga, Irena, se na svom Fejsbuk profilu oprostila od njega emotivnim rečima. - Srećo moja, Filipe moj! Ostavio si mi najveću prazninu koja se ne… »
Supruga se potresnim rečima oprostila od pevača DNK: Slomljena zbog tragedije, spomenula i njihovu ćerku
Mondo 20.03.2025
"Leti, igraj se i dođi nam ponekad u snove da se zagrlimo onako čvrsto kao što si ti umeo da zagrliš", samo je delić onoga što mu je poručila supruga slomljena bolom. Irena, supruga Filipa Stevanovskog, člana grupe DNK-a koji je tragično izgubio život u… »
"Ostavio si mi najveću prazninu moj život bez tebe je tužan" Potresna objava supruge preminulog člana grupe DNK (foto)
Večernje novosti 20.03.2025
U POŽARU u Kočanima poginuo je muzičar Filip Stevanovski iz Kumanova, koji je član grupe "DNK". Foto: Irena Krstevska Stevanovska / Facebook Njegova supruga, Irena, se na svom "Facebook" profilu oprostila od njega emotivnim rečima. - Srećo moja, Filipe… »
"Leti, igraj se i dođi nam ponekad u snove da se zagrlimo": Supruga se potresnim rečima oprostila od člana DNK
Telegraf 20.03.2025
Preporučujemo. Irena, supruga Filipa Stevanovskog, člana grupe DNK-a koji je poginuo u stravičnom požaru u diskoteci u Kočanima, potresnim rečima se oprostila od njega. "Srećo moja, Filipe moj! Ostavio si mi najveću prazninu koja se ne može opisati… »
Vesti dana »

Građani i studenti blokirali kružni tok u centru Novog Pazara: Ovo će biti blokada bez prekida
N1 Info pre 1 satjoš 60 povezanih

Ruske snage tvrde potpunu kontrolu nad Časovim Jarom posle dugotrajnih borbi
Naslovi.ai pre 1 satjoš 28 povezanih

Na kojim kanalima večeras gledamo Partizan, Radnički, Novi Pazar i naše košarkaše?
Sportske.net pre 3 satajoš 23 povezane