Povezane vesti
"Potpisaću da na mojoj sahrani puste muziku": Nataša Ninković jednom prilikom šokirala sve pričom o smrti: "Bez suza i…
Blic 20.03.2025
Naša proslavljena glumica Nataša Ninković već godinama uživa u ljubavi sa Nenadom Šarencem, sa kojim ima i dva sina. Nataša je svojevremeno za domaće medije ispričala da i kada bi imala treće dete, volela bi da ima sina, a njena majka joj je to zamerila… »
Nataša Ninković iznenadila izjavom: „Potpisaću da na mojoj sahrani puste neku muziku“
Nova 20.03.2025
Naša poznata glumica u braku sa suprugom Nenadom Šarencem dobila je blizance Luku i Matiju. Nataša Ninković jednom prilikom istakla je da kada bi imala treće dete, želela bi da i ono bude sin, što joj je majka zamerila. „Ona kaže da ja ne znam šta znači… »
"Muž mi govori da izgledam kao opanak": Jedna od najbogatijih pevačica šokirala izjavom i otkrila šta pričaju sve o njoj i…
Blic 19.03.2025
Hrvatska pevačica Maja Šuput godinama je u braku sa suprugom Nenadom Tatarinovim sa kojim ima sina, a jednom prilikom govorila je o detaljima iz svog privatnog života. - Volela bih na jedan dan osetiti šta je dosada, samo jedan dan! Pre deteta nisam… »
Vesti dana »

Posle oblačnog jutra, stiže razvedravanje: U Srbiji danas do 29 stepeni
Euronews pre 49 minutajoš 15 povezanih

Objavljen snimak ubice Čarlija Kirka - skače sa krova, pa beži u šumu! Velika konferencija FBI, pogledajte kako je atentator "ispario" - "Nemamo pojma gde je"
Kurir pre 49 minutajoš 11 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora zbog 'planiranja vojnog puča'
BBC News pre 39 minutajoš 13 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Ruski dronovi napali Sumi, ukrajinski udar na Lenjingradsku oblast
Euronews pre 24 minutajoš 11 povezanih

Protiv smene gradonačelnika 32 glasa, a 31 odbornik vlasti: Ko je iz opozicije glasao kao SNS
N1 Info pre 53 minutajoš 1 povezana