Povezane vesti

"Potpisaću da na mojoj sahrani puste muziku": Nataša Ninković jednom prilikom šokirala sve pričom o smrti: "Bez suza i…

"Potpisaću da na mojoj sahrani puste muziku": Nataša Ninković jednom prilikom šokirala sve pričom o smrti: "Bez suza i…

Blic 20.03.2025
Naša proslavljena glumica Nataša Ninković već godinama uživa u ljubavi sa Nenadom Šarencem, sa kojim ima i dva sina. Nataša je svojevremeno za domaće medije ispričala da i kada bi imala treće dete, volela bi da ima sina, a njena majka joj je to zamerila… »
Nataša Ninković iznenadila izjavom: „Potpisaću da na mojoj sahrani puste neku muziku“

Nataša Ninković iznenadila izjavom: „Potpisaću da na mojoj sahrani puste neku muziku“

Nova 20.03.2025
Naša poznata glumica u braku sa suprugom Nenadom Šarencem dobila je blizance Luku i Matiju. Nataša Ninković jednom prilikom istakla je da kada bi imala treće dete, želela bi da i ono bude sin, što joj je majka zamerila. „Ona kaže da ja ne znam šta znači… »
"Muž mi govori da izgledam kao opanak": Jedna od najbogatijih pevačica šokirala izjavom i otkrila šta pričaju sve o njoj i…

"Muž mi govori da izgledam kao opanak": Jedna od najbogatijih pevačica šokirala izjavom i otkrila šta pričaju sve o njoj i…

Blic 19.03.2025
Hrvatska pevačica Maja Šuput godinama je u braku sa suprugom Nenadom Tatarinovim sa kojim ima sina, a jednom prilikom govorila je o detaljima iz svog privatnog života. - Volela bih na jedan dan osetiti šta je dosada, samo jedan dan! Pre deteta nisam… »

Vesti dana »